Cautare

20051 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (4.53 secunde)
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat sambata, de la tribuna celui de-al X-lea Congres al UDMR de la Oradea, ca nu a venit sa "peteasca" UDMR, insa a precizat ca Uniunea trebuie sa decida care este calea pe care o va apuca, potrivit Agerpres.
Nea Puiu, nu generalul Revenirea in fotbal a fostului selectioner poate fi utila in masura in care nu este o directiva de partid Domnul general Anghel Iordanescu s-a prezentat la post in data de 6 ianuarie.
Un sofer a sunat la numarul unic de urgenta 112, dupa ce un tanar l-a amenintat in trafic cu un pistol de jucarie. Politistii l-au prins pe tanar si au constatat ca acesta era drogat.
Un tanar din municipiul Bailesti, judetul Dolj, s-a ales cu dosar penal dupa ce a lovit un concetatean cu pumnii si picioarele.
De ce ni se pare ca timpul trece mai repede pe masura ce imbatranim? ... Redactia UNIMEDIA) In copilarie, vacantele de vara pareau fara sfarsit si asteptarea intre doua Craciunuri parea sa dureze nu un an, ci mai multi. ... De ce se intampla asta?
De ce ni se pare ca timpul trece mai repede pe masura ce imbatranim? ... Redactia UNIMEDIA) In copilarie, vacantele de vara pareau fara sfarsit si asteptarea intre doua Craciunuri parea sa dureze nu un an, ci mai multi. ... De ce se intampla asta?
Teatrul Odeon la 70 de ani In mijlocul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, un spatiu a prins viata si a primit o identitate aparte in constiinta bucurestenilor.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Tintele companiilor de asigurari sunt persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, mult mai dispuse sa incheie o polita. ... Asociatia LIMRA a efectuat recent un studiu despre perceptia romanilor asupra asigurarilor de viata.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie! ... In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. ... Relatiile cu ceilalti sunt si ele influentate de configuratiile astrale ale momentului.
Intre Adina de la Heaven si actualul sau iubit, Glance, este o diferenta de 11 ani. Se pare ca artistei ii plac tinereii de vreme ce si-a lasat iubitul de 25 de ani pentru un altul de 22!
Modificarile la taxa auto vor intra in vigoare la 1 iulie, iar incasarile vor fi transferate de la bugetul de stat la Fondul de Mediu.
Ministerul Economiei a publicat pe site-ul propriu proiectul pentru instituirea taxei de poluare pentru autovehicule. Ministrul Varujan Vosganian a precizat ca in urmatoarea sedinta a Executivului modificarile privind taxa de poluare auto vor fi promovate prin ordonanta de urgenta.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
Victor Ponta, la Dupa 20 de ani:
Doi tineri incearca de doua luni sa afle de la BCR de ce nu le scade rata la creditul ipotecar in euro cu dobanda variabila, in conditiile in care indicii de referinta s-au prabusit.
google-analytics.com