Cautare

20043 de rezultate pentru "un tanar de26 de ani" (3.77 secunde)
Liviu Plesoianu are o Scrisoare catre TINERII CU ADEVARAT TINERI Poti fi tanar si sa alegi sa rostesti cuvinte precum bosorogii aia fara dinti.
esti mai batran cand esti tanar si mai tanar cand esti batran" Lumea se minuneaza: "Joaca pe scena la 95 de ani?!". Da, joaca la 95 de ani! Si nu numai un rol.... In ziua cand a atins crestetul acestei varstei, 14 decembrie 2013, Actorul si-a facut un cadou:
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie. Eram prin clasa a 11 si aveam absente cu sutele pe semestru insa nu lipseam de la orele de geografie, desi nu e o materie ce s-a lipit prea bine de mine.
Diferentele de varsta intre parteneri nu mai sunt o problema, cu atat mai putin la Hollywood. Multe relatii dintre femei mai in varsta si barbati cu multi ani mai tineri pot fi un exemplu de longevitate.
Dupa ce a cucerit publicul cu piesa Te las cu inima”, hitul lansat de Cleopatra Stratan se pozitioneaza pe locul 31 in Romania Viral 50 si este in continua ascensiune pe Spotify!
Un Guvern de tehnocrati, cu un premier tanar, poate fi o solutie pentru actuala criza politica, dar cu mandat clar /Agerpres Un Guvern de tehnocrati, cu un premier tanar, poate fi o solutie pentru actuala criza politica, insa cu un mandat clar si limitat la pastrarea stabilitatii macroeconomice, la asigurarea cresterii economice si la organizarea de alegeri linistite si corecte, a declarat luni guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in cadrul conferintei prind Raportul trimestrial asupra inflatiei.
In contextul in care se apropie alegerile locale, apar si strategiile de paruiala intre partide. Acum fiecare sta pe pozitie sa prinda orice scapare a adversarului, cat de obscura, dar sa apara. Adica tantari sa fie, ca in rest se ocupa ei de armasari.
Potrivit datelor anuntate de Biroul Electoral Central (BEC), din totalul de 35 de europarlamentari romani care vor pleca in Parlamentul European 11 vor fi democrati, 8 social-democrati, 6 - PNL, in timp ce PLD si UDMR vor avea cate doi.
Diferenta de varsta in cuplu, ca orice aspect care iese din tiparele societatii, creeaza controverse. Cei care se intreaba daca astfel de relatii dureaza sau daca partenerii sunt fericiti, au nevoie de exemple.
In urma cu trei ani medicul stomatolog Dan Eugen Cristodor era ales presedintele Organizatiei Municipale a PSD Calarasi, in locul lui Stefan Ion. Liderii PSD de la centru vorbeau despre despre o eventuala candidatura a lui Cristodor la functia de primar al Calarasiului, la alegerile din 2016.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Pro TV i-a facut un portret lui Victor Ponta, "cel mai tanar premier din istoria Romaniei". ... El conduce PSD, un partid care, potrivit sondajelor, are un plus important de sustinere in randul pensionarilor. A fost poreclit "micul Titulescu"de prieteni.
Un tanar din Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost depistat luni la Barza - Olt. Baiatul a cerut de la mai multe persoane diverse sume de bani, promitandu-le, in schimb, ca le ajuta sa se angajeze in politie.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... "Imediat ce am aflat de situatia celor doua echipe, am discutat cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
"Carlan tanar fara minte!" Puteti citi in continuare articolul aparut pe Inpolitics. ... De aceasta data, victima a fost Victor Ponta, care devine, astfel, al treilea lider al PSD "botezat" de Iliescu. ... Carlan tanar. ... "Inceteaza sa te comporti ca un carlan tanar fara minte!".
Va trebui sa fie tanar, inteligent si fara probleme cu justitia Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a afirmat, intr-un interviu acordat RFI, ca viitorul presedinte al PSD, in cazul in care Victor Ponta ajunge la Cotroceni, va trebui sa fie un om tanar, inteligent si sa nu aiba probleme cu justitia.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Cu toate ca cei mai multi dintre ei nu se asteptau sa gaseasca plaje la fel de bine intretinute ca in tarile vecine, situatia litoralului romanesc i-a ingrozit pe cei cativa turisti care au indraznit sa vina la plaja.
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. ... Un tanar roman care este asistent medical in Germania si care a ingrijit pacienti infestați cu coronavirus acolo s-a prezentat cu simptome ale noului virus la spital in Romania.
google-analytics.com