Cautare

57527 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (5.43 secunde)
Potrivit datelor remise redactiei de unul dintre acestia, dupa ce isi lasa partenerii sa faca tranzactii timp de doua-trei luni, se dau la fund, refuzand sa mai efectueze platile pe care se obligasera sa le faca prin contract.
Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
toata lumea spunea ca este imposibil ca CJC sa obtina actiuni la aeroport si cu toate acestea proiectul de lege initiat de PSD a fost votat cu o majoritate covarsitoare de Camera Deputatilor.
Sala Teatrului de Stat a fost neincapatoare, ieri, timp de cateva ore, caci 64 de cupluri constantene care au sarbatorit 50 de ani de casatorie si 120 de pensionari de peste 80 de ani s-au adunat pentru a se intalni cu edilul local Radu Stefan Mazare.
Ei sustin ca declaratia este menita sa aduca puncte PSD in campania electorala. Alianta liberal-democratilor europeni si-a exprimat dezacordul fata de declaratia comisarului european pentru extindere, Günter Verheugen, conform careia Romania ar putea incheia negocierile de aderare la UE la 24 noiembrie.
Promotiile lansate de Sarbatori determina piata electronicelor si a electrocasnicelor sa cunoasca si in 2005 acelasi boom ca in fiecare an in aceasta perioada, desi normele BNR de limitare a creditarii de-abia au intrat in vigoare.
Din 8 februarie esti invitat la Sala Dalles sa patrunzi in universul parfumat cu esenta dragostei, la cea de-a VIII editie a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day.
"Ma bucur ca sunt alaturi de prietena mea, Dana Savuica, in aceasta seara, iar atunci cand ma aflu intr-un cadru elegant, inconjurat de lume frumoasa si traiesc bine, nu conteaza ca am 49 de ani.
De regula, nu organizeaza petreceri de ziua ei, insa de aceasta data a simtit sa faca un gest nobil. A aflat de la o prietena de cazul unei fetite de 13 ani diagnosticata cu cancer osos si s-a gandit imediat sa o ajute.
Urmeaza o saptamana favorabila pentru majoritatea nativilor acestei zodii. ... Important este sa nu va lasati distrasi de problemele sentimentale. Incercati sa fiti mai calzi si sa va petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi. ... Satisfactia pare sa va insoteasca la tot pasul.
Berbecii sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore. ... Taurii au multe secrete si nebuloase pe care sa le scoata la iveala. Forta divina ii va ajuta sa gaseasca rezolvarea.
Lovitura de teatru pe o scena politica ce parea sa intre intr-o stare de binemeritata acalmie. ... Asa se face ca sedinta de ieri a PSD-ului prin care trebuiau trasate sarcini pentru liderii din teritoriu in privinta campaniei anti-Basescu s-a transformat intr-o urecheala zdravana a conducerii centrale a partidului.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei.
Includerea in salariu a tichetelor cadou este in beneficiul salariatilor, pentru ca sumele respective vor fi luate in considerare la contractarea creditelor bancare sau la plata pensiilor, a declarat ministrul Economiei si Finanatelor, Varujan Vosganian."In viziunea noastra, strategia fiscal-bugetara pe termen mediu ar trebui facuta, in primul rand, pentru protectia salariatilor, dar si pentru o mai buna administrare fiscala, sa incorporeze cat mai multe dintre aceste drepturi in salarii", a declarat Vosganian.Ministrul a precizat ca, daca sumele respective sunt incorporate in salariu, angajatul are posibilitatea de a contracta credite bancare, iar sumele ii vor fi luate in considerare la calcularea pensiei.
patronii nu au de unde sa dea mai mult sau nu vor/nu pot sa achite la stat sume uriase sub forma de contributii si impozite. ... Unii iau acesti bani doar in acte, altii sunt nevoiti sa accepte minimul pe economie.
Mari emotii pentru Ramona Badescu. ... "Imi doream de mult timp sa fac un spectacol important la Roma si, in sfarsit, mi s-a realizat aceasta dorinta.
Cu ocazia aniversarii, ParkLake deruleaza campania Sarbatoreste un an alaturi de ParkLake, prin care organizeaza o multime de activitati care sa aduca zambete pe fetele vizitatorilor - concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombola aniversara care va oferi prin tragere la sorti un Land Rover Discovery si multe premii pe loc, in valoare totala de peste 80.000 de euro.
Li se ofera lucruri bune, cineva se gandeste intens la ei si le da un cadou minunat. ... O saptamana in care sa fie rezistenti, puternici. ... Ca de obicei, va da lovitura si se va produce un salt rapid calitativ prin ce va intreprinde.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare".
google-analytics.com