Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (3.11 secunde)
Piata ciocolatei ar putea creste in acest an cu circa 10-20%, la 275-300 milioane de euro, ca urmare a cresterii consumului si a investitiilor, potrivit estimarilor directorului general al producatorului de profil Kraft Foods Romania, Peter Muller."Piata ciocolatei s-a ridicat in 2007 la circa 250 de milioane de euro, iar pentru acest an ne asteptam la o rata de crestere de doua cifre.
Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au dat amenzi in valoare de 16.000 de lei vanzatorilor de peste care nu au respectat regulile unui comert civilizat. ... Cea mai grava dintre abaterile intalnite de inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor a fost lipsa documentelor de provenienta a marfii.
Produse expirate, neetichetate, decongelate, carne vrac, cantare neverificate metrologic, firme fara firma, care nu afisau nici orarul, nici preturile, sunt doar cateva dintre neregulile constatate de cei de la Protectia Consumatorilor. Inspectorii de la Protectia Consumatorilor au demarat un control in ce priveste produsele alimentare.
Un roman consuma, in medie, 5,5 kilograme de peste pe an in conditiile in care consumul mediu anual de peste in Uniunea Europeana (UE) este de 20 kilograme pe cap de locuitor, a precizat, vineri, la Neptun, presedintele Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA), Gheorghe Stefan.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a oprit definitiv de la comercializare 2.300 de kilograme de alimente si a dat 723 de amenzi, in valoare totala de 1.840.000 de lei, in urma unui control efectuat in fast-food-uri, restaurante si chioscuri din zone de agrement.
*Calculul se aplica numai autovehiculelor rulate, aflate inaintea primei inmatriculari in Romania Recalcularea taxei de poluare pentru autovehicule poate fi si mai mica in cazul in care se face dovada ca autovehiculul s-a depreciat intr-o masura mai mare decat cea indicata in grila fixa prevazuta in Ordonanta de Urgenta nr.
Din cauza caldurii, culturile de toamna s-au copt mai devreme. Pâna acum, productia este mai slaba decât într-un an agricol normal. Porumbul si floarea-soarelui s-au copt mai devreme decât de obicei în aceasta perioada secetoasa.
Si in cursul acestei luni Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati va continua sa vanda la licitatie publica o serie de bunuri ale societatilor care nu si-au achitat obligatiile catre bugetul statului.
Desi Ministerul Mediului a declarat ca taxa pentru pungile de plastic care nu sunt biodegradabile va fi aplicata de la 1 ianuarie 2009, Garda de Mediu a decis aplicarea amenzilor abia de luna viitoare celor care distribuie gratuit pungi de plastic.
Dupa amenzile primite pentru marfa expirata ori cu termenul de valabilitate la limita, Metro 1 din Constanta (foto), de pe bulevardul Aurel Vlaicu, a incercat sa imbuneze chiar ieri, 30 august a.
te angajezi la ei si in cateva luni slabesti pana la 20 de kg Nutritionistii sunt in extaz, dupa ce cercetatorii de la Jurnalul National au brevetat o dieta fenomen, care te poate ajuta sa slabesti si 20 de kilograme in cateva luni.
Conform cancan.ro, Simona Gherghe, prezentatoarea de la Acces Direct, are un salariu urias. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, dar si una dintre cele mai indragite.
Pugilista slatineana Luminita Turcin a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra deoarece s-a oprit in optimile de finala ale Campionatului Mondial de box de la Quinhuangdao (China). Luminita a fost invinsa la categoria 75 de kilograme de Elena Vistropova (Azerbaidjan).
Un jandarm gorjean s-a clasat pe primul loc la Campionatul National de Unifight Full Combat, desfasurat in perioada 18-19 mai, la Strehaia, judetul Mehedinti. Nicolae Feroiu a obtinut locul I la categoria +95 de kilograme la competitia organizata de Federatia Romana de Unifight.
Boxerul Lucian Bute a declarat, astazi, la plecarea spre Canada, ca spera ca intr-un an sa revina in Romania cu centura de campion mondial, luand in calcul chiar si varianta sa lupte pentru titlul suprem la o alta categorie, informeaza Mediafax.
Ieri, inainte de a pleca in Canada, galateanul a vorbit despre planurile sale de viitor, marturisind ca, in perioada urmatoare, va discuta cu promotorul sau, Jean Bedard, presedintele clubului Interbox, si cu antrenorul Stephan Larouche strategia pentru urmatoarele meciuri.
Jodie Marsh, fost model, actualmente culturista, a declarat ca sufera de tulburarea dismorfica a corpului si ca se considera grasa, desi in realitate nici nu poate fi vorba de asa ceva.
Aruncarea greutatii celebrata de Google printr-un logo special Proba olimpica de aruncare a greutatii este celebrata, printr-un logo special, de catre Google. Acesta este al saptelea "doodle" dedicat Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.
aur si piele de aligator Televizorul este ceva fara de care multi dintre noi nu am putea trai. Fie ca este vorba de informare, fie de divertisment, telecomanda televizorului este una dintre variantele care le imbina pe toate.
Ducesa de Cambridge a NASCUT UN BAIETEL. Fiul printului William este al treilea in ordinea succesiunii la tron Ducesa de Cambridge, sotia printului William, a nascut un baietel, luni, la maternitatea St.
google-analytics.com