Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (3.48 secunde)
Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire. El sustine ca a slabit aproape 5 kilograme. ... In drum spre Focsani, Nastase le-a marturisit ziaristilor ca a slabit cateva kilograme pe perioada actualei campanii electorale, ajungand in prezent la o greutate de 96 kg.
Aproximativ 800 de judoka din zece tari au participat weekendul trecut la un turneu international desfasurat in Baia Mare, "Cupa Nordului". ... Floriana Vacaru a urcat de trei ori pe podium:
Cantareata Luminita Anghel a reusit ca, dupa un regim strict, sala si masaje, sa slabeasca 30 kg. "Initial, am zis ca vreau sa mai dau jos patru kilograme, dar acum vreau sa mai slabesc inca 10.
Am asistat de multe ori la transformari incredibile ale unor oameni, fie ca era vorba de unii care voiau sa slabesca sau de altii care se lasau pe seama bisturiului din motive estetice.
Cand vine vorba de slabit, primarul sectorului 4 din Capitala, Cristian Popescu Piedone, e campion: a dat jos 85 de kilograme si nu se opreste aici. Nu vrea sa arate ca un fotomodel, ci isi doreste sa se simtă ... Prima data, Piedone a scapat de 30 kg.
Oboseala face victime chiar si printre oamenii de vaza din judetul Constanta. Asa se face ca primarul comunei Crucea a fost internat cateva zile, din cauza unei probleme neurologice minore, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Pungile de zahar si faina de la Uniunea Europeana au provocat primul scandal, in Vrancea. Prefectul judetului o acuza pe Sorina Placinta, senator de Vrancea, ca a trimis o scrisoare unei femei prin care o anunta ca va primi respectivul ajutor.
In timp ce productia de carne de porc scade in Romania de la an la an, importurile au crescut necontenit, chiar si dupa eliminarea scutirilor de taxe vamale pentru importurile prin zone defavorizate.
Cresterile de preturi vor veni in cascada in 2006. Ele vor fi provocate de majorarea accizelor la toate produsele ce se supun acestui regim, dar si de introducerea unor noi masuri privind antrepozitarea fiscala.
SC SUINPROD SA Bumbesti Jiu va implementa in premiera la noi in tara un nou sistem de crestere a porcinelor, dupa un model practicat la scara larga in tarile Uniunii Europene.
Manifestarile "Lumina de la Malul Marii", organizate de Primaria Mangalia si "Aldaco Film", au adus pe plaja si faleza din localitate cateva mii de localnici si turisti. Ca in fiecare an, manifestarea a cuprins concursul de incondeiat oua si slujba de Inviere de pe plaja.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Pe zi ce trece, gospodarii trebuie sa renunte la cele învatate de-o viata si sa se adapteze normelor UE. Procesul este însa anevoios, mai ales ca multe norme se pliaza greoi pe învatamintele de odinioara.
¥aranii cu doua-trei vaci care au o cota anuala de lapte de maximum 10.000 de kilograme prefera sa vanda dreptul de comercializare marilor producatori, intrucat investitiile de modernizare necesare pentru asigurarea calitatii laptelui sunt prea mari.
Ultimele date ale Ministerului Agriculturii arata ca recolta de grau realizata anul aceasta a fost aproape jumatate din cea produsa anul trecut.
Producatorii de paine vor fi verificati prin sondaj Inspectorii de la Fiscul bihorean, cei ai Directiei Sanitar-Veterinare Bihor ti Inspectiei Muncii vor verifica, in urmatoarele zile, daca vanzarile declarate de producatorii de paine corespund consumului facturat de gaze naturale ti electricitate, daca personalul este angajat cu forme legale ti daca produsele sunt realizate in conditii igienico-sanitare Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Fiscului bihoreana, ne-a declarat, vineri, ca institutia pe care o conduce a luat deja legatura cu reprezentantii celorlalte doua institutii implicate in control, urmand ca echipele sa se formeze ti controalele sa fie demarate in cel mai scurt timp.
Nuclearelectrica, operatorul centralei nucleare de la Cernavoda, vrea sa achizitioneze, prin licitatie deschisa, mai multe produse necesare fabricarii de fascicule de combustibil nuclear, contract estimat la 5,6 milioane de euro, inclusiv TVA, pentru care asteapta oferte pana la 4 octombrie.
Este intrebarea care se poate pune tinand cont de faptul ca municipalitatea nu s-a implicat in punerea in practica a unei masuri prevazute de legislatia de mediu, care este obligatorie potrivit directivelor Uniunii Europene, si anume colectarea selectiva a deseurilor.
Oltenii nu vor sa renunte la consumul mare de pâine, motivând ca aceasta este satioasa si ieftina.
Printre cele mai mari reusite pe care Ministerul Mediului si le-a trecut in cont in anul care a trecut se numara programul de reinnoire a parcului auto, precum si campania de colectare selectiva a deseurilor electrocasnice si elctronice.
google-analytics.com