Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (4.58 secunde)
 Accize stabilite la nivelul UE La electricitatea utilizata în scop comercial acciza va urca de la 0,26 euro/MWh la 0,34 euro/MWh, iar taxa pentru electricitatea destinata sectorului necomercial, inclusiv populatiei, va creste de la 0,52 euro/MWh la 0,68 euro/MWh.Pentru gazele naturale utilizate drept combustibil pentru încalzire în scop necomercial acciza va urca de la 0,17 euro/gigajoule la 0,22 euro/gigajoule, nivelul urmând sa ramâna nemodificat, la 0,17 euro/gigajoule, în cazul folosirii în scop comercial.
Politistii de frontiera constanteni si comisarii Garzii Financiare Constanta au confiscat la sfarsitul lunii trecute peste 400 tone de cereale si 30 tone de fier, descoperite in cadrul unor actiuni de verificare a legalitatii unor transporturi de marfuri in regim intracomunitar din Bulgaria spre Romania.
Sambata galatenii nu s-au inghesuit sa scape de obiectele electrice si electrocasnice care nu le mai erau de folos. Aceasta este concluzia care se poate trage, tinand cont de cantitatea de deseuri colectata de la populatie.
Dacia Logan a pus in vanzare modelul Pick-Up, un vehicul utilitar cu motoare pe benzina sau motorina, care iese in evidenta prin faptul ca este cea mai ieftina camioneta din lume.
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
Totusi, avand in vedere ca in data de 17 decembrie aceasta va implini frumoasa varsta de 40 de ani, impresara a hotarat sa slabeasca pentru a arata cu aceasta ocazie la fel de bine ca in momentul in care a cunoscut-o sotul ei, Reghe, la 20 de ani.
Cristina Siscanu, de la Kanal D, sotia lui Madalin Ionescu, are propriile secrete de frumusete care o ajuta sa se mentina in forma in fiecare zi. ... Ce ritualuri de frumusete ai?
Nascut in 1944, Florescu al nostru a priceput inca de pe la zece ani ca socialismul nu inseamna, conform sloganului leninist, 'puterea sovietica plus electrificare', ci 'puterea sovietica plus comertul clandestin'. ... Se spune ca ambalajul vinde marfa, ori eu sunt de formatie un om al pietei.
Biserica de lemn a Manastirii Sapanta-Peri este cea mai inalta biserica de lemn din lume. Constructia are o inaltime totala de 78 metri, se afla pe malul Tisei si fost realizata intre anii 1998 si 2003.
Fosta solista DJ Project a reusit sa dea jos 8 kilograme in trei luni. Pentru Ellie White fiecare zi incepe acum cu nectar de goji si iaurt cu fructe goji, iar la pranz si cina cantăreata ia o gustare ce include doar fructe goji uscate.
Romania ofera celor indragostiti de natura peisaje uimitoare si trasee pe care putini isi imagineaza ca vor sau pot calca vreodata.
Intr-un interviu acordat recent, celebrul Demis Roussos a povestit cate ceva despre viata sa, despre Romania si despre fanii de aici - care abia asteapta sa-l revada pe 5 decembrie la Sala Palatului, dar si despre secrete si lucruri mai putin stiute din viata sa.
Magda Marincovici) Doar o femeie din trei are greutatea normala in timpul sarcinii, demonsteaza un amplu studiu efectuat in SUA. ... - Este o problema curenta in Franta, chiar daca nu dispunem de o baza de date similara celei din SUA, spune prof.
ECATERINA BATRANEANU) Sarbatorile de Iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada din an in care emotiile si trairile noastre ajung la cote maxime. Si totul se intampla datorita magiei de neegalat a clipelor petrecute alaturi de cei dragi, de familie.
Pentru a se mentine in forma atat pe scena, cat si in viata cotidiana, Adina Postelnicu, blonda sexy de la trupa Heaven, face sport si foloseste creme de corp si uleiuri de masaj de la prietena ei, Oana Turcu (Ardes Cosmetici).
- Dupa atatia ani de sport e foarte greu sa-ti schimbi stilul de viata, mai ales ca acum sunt o persoana foarte activa! ... Sunt un om normal, care promoveaza miscarea si sportul. ... Nu poti sa-i spui unui copil sa faca miscare si eu sa am cateva kilograme in plus.
Un minor a comandat de pe internet 15 kilograme de artificii, tanarul a fost prins de politisti dupa ce a cerut ca artificiile sa fie livrate pe adresa scolii pe care invata.
Astazi este ultima zi in care producatorii agricoli din tara mai pot solicita Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA), ajutoarele agricole in bonuri valorice, potrivit Ordonantei 65/2006.
Banca Comerciala Romana (BCR) a cumparat de la populatie si firme in ultimii doi ani aproximativ 200 de kilograme de aur, fiind singura institutie de credit care ofera acest serviciu, se arata intr-un comunicat al bancii.
Daca vrei sa cumperi o bijuterie in Romania ai 75% sanse ca produsul achizitionat sa provina din actiuni de contrabanda. Din totalul pietei autohtone de bijuterii, 75% il reprezinta comertul la negru.
google-analytics.com