Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (3.88 secunde)
Vointa de fier si ambitia au dat roade, iar acum, Rita Muresan este un exemplu pentru fiecare persoana supraponderala. Dupa ce a slabit peste 40 de kilograme, creatoarea de moda arata ca la 20 de ani.
Dieta de trei zile presupune urmarea unui plan alimentar foarte strict in acest interval de timp. Prin regimul de slabire desfasurat timp de trei zile poti slabi cinci kilograme, clar indicate de acul cantarului. Exista insa un schepsis:
http://all-about-life.ucoz.ro/ In primul rand trebuie sa fiti constienti ca nu exista o solutie foarte simpla de slabit de genul: ... Nu cautati solutii magice pentru a scapa de kilogramele in plus! Secretele pierderii de kilograme sunt mult mai simple decat ati fi tentati sa credeti;
Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului. A fost reporter de teren, redactor, realizator de emisiuni pentru ca, mai apoi, sa ajunga directorul unui post TV din Iasi.
Expertii in nutritie citati de publicatia RadarOnline spun ca vedeta de la Hollywood ar cantari numai 35 de kilograme la cei 1,70 metri pe care ii are.
Ariana a slabit aproape 60 de kilograme in doar 11 luni. Cum a reusit sa arate spectaculos Ariana Omipi, o tanara din Noua Zeelanda, a reusit sa slabeasca aproape 60 de kilograme in doar 11 luni cu o dieta simpla.
Promotorul Fitnessului in Romania, Mihai Dragomir, a acordat in exclusivitate pentru www.estiri.ro un interviu. ... Fitness specialist, este singurul om din industria fitnesului romanesc care si-a creat propriul concept de fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Motor V12 de 6 litri, biturbo, "cumintit" electronic la 320 km/h, 670 de cai-putere si cuplu de 1.000 Nm. Nu e iluzie, este cel mai puternic AMG de pâna acum:
bun pentru a arata bine in costumul de baie (Autoare: Magda Marincovici) Regimul Expres este destinat persoanelor care doresc sa scape rapid de cateva kilograme pentru a arata bine cu un anumit prilej, cum ar fi concediul la mare.
Va dezvaluim azi o taina tinuta cu mari eforturi si multi bani departe de urechile si ochii prostimii. Excesul de sare, zahar si grasimi, dauneaza grav sanatatii !
Pirotehnistii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Oltenia" Dolj au detonat controlat ieri, in jurul orei 14.00, toata munitia neexplodata stransa din judetul Dolj in ultimele doua luni.
Stelian Tanase a scris un text exceptional despre Gheorghe Florescu, pe care si eu il consider cel mai important cafegiu nu doar din Bucuresti, ci din toata Romania.
Producatorii incep sa ieftineasca toate tipurile de cafea datorita efectelor pozitive aduse de scaderea accizelor de la 1 ianuarie. Ei vor sa incurajeze cat mai mult consumul si nu sunt de condamnat.
Subventiile la carnea de porc si de pasare s-ar putea majora iar in perioada urmatoare, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern initiat de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Patronii romani nu sunt de acord cu scumpirile la utilitati anuntate pentru 1 aprilie 2005 si cer Guvernului amanarea cu trei luni a hotararii de majorare a preturilor.
Ministerul Finantelor Publice s-a angajat in 2004 sa reduca acciza la cafea in acest an cu 50%, urmand ca de la 1 ianuarie 2007 suprataxarea acestui produs sa dispara complet. Numai ca actuala Putere nu a tinut cont de un astfel de angajament.
O stire Reuters anunta ieri ca pretul aurului la bursele internationale a atins un nivel-record pentru ultimii 25 de ani.
Din cauza pretului mic oferit pe piata, cultivatorii de grau prefera sa-si tina marfa pe stoc decat s-o vanda pe nimic si sa recupereze jumatate din investitie.
Potrivit unor statistici intocmite de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Valcea, pana in prezent s-au recoltat struguri de pe mai bine de 754 de hectare de vita-de-vie, ceea ce reprezinta aproape 20% din suprafata totala existenta pe teritoriul judetului.
Consumul de ciocolata din Romania a fost anul trecut de 1,9 kilograme pe cap de locuitor, cantitate care situeaza piata locala pe unul dintre ultimele patru locuri din Uniunea Europeana, potrivit Cristinei Mosteanu, Marketing Manager la o companie din domeniu, care citeaza datele firmei de cercetare Euromonitor.
google-analytics.com