Cautare

447 de rezultate pentru "umf carol davila" (4.68 secunde)
Ionel Sinescu, rectorul UMF "Carol Davila". In opinia prof. dr. Irinel Popescu, seful Centrului de Boli Digestive si Transplant Hepatic, ICF a fost proiectat inca de la inceput, adica in urma cu 64 de ani, sa fie o unitate medicala de excelenta.
Florin Mihaltan, presedintele interimar al Societatii Romane de Pneumologie, Institutul de Pneumologie "Marius Nasta", Bucuresti, UMF Carol Davila Bucuresti si Cezar Irimia, presedintele FABC.
Horatiu Haradja, Medic specialist obstetrica- ginecologie Asistent universitar UMF Carol Davila Dr. Safta Veaceslav, Medic specialist ginecolog Va puteti programa la numarul:
Cine sunt medicii Doctorul Radu Zamfir are 39 de ani si a absolvit UMF "Carol Davila" in 1998, cu media generala de promovare a anilor de studii 9,63 si media la examenul de licenta 10.
Horatiu Haradja, Medic specialist obstetrica- ginecologie Asistent universitar UMF Carol Davila Dr. Safta Veaceslav, Medic specialist ginecolog Va puteti programa la numarul:
Evenimentul BAW de la Bucuresti "Creier pentru societate" este patronat de Societatea Nationala de Neurostiinte in parteneriat cu Organizatia Stiintifica a Studentilor la Medicina si UMF "Carol Davila" si urmareste constientizarea opiniei publice si a factorilor de decizie atat asupra progresului de ultima ora in intelegerea mecanismelor de functionare a creierului normal si patologic, cat si a problemelor cu care se confrunta cercetatorii in neurostiinta care genereaza acest progres.
Magda Marincovici) Suplimentele alimentare , dieta, ca si medicamentele trebuie sa fie recomandate de medic, spune profesorul doctor Ion Fulga, seful catedrei de farmacologie din cadrul UMF "Carol Davila".
Parhon tinea primul curs de endocrinologie la UMF Carol Davila si de la primul congres european de endocrinologie desfasurat la Bucuresti.
Radu Vladareanu- Director de Departament Obstetrica-Ginecologie, UMF Carol Davila Bucuresti, Prof. univ. Dr. Marian Vladimir Constantinescu, DDS, PhD- Sef Departament Reabilitare Orala din Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Alexandra Manaila, Editorial Manager al revistei Romanian Journal of Health Manager si Media Systems Communication - organizator al evenimentului.
Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila (UMF) Bucuresti si Dental Profile 2000 SRL organizeaza conferintele de presa care marcheaza incheierea celor doua proiecte din domeniul medical, cofinantate din fonduri europene:
Emilia Severin UMF Carol Davila, Nicolae Fotin presedintele ANMDM, reprezentanti ai MS, CNAS, ANBRaRo, CNBR, ANPD In ziua 1, luni, 10 octombrie, au avut loc conferintele cu temele:
Angela Irina Radu â€" UMF Carol Davila â€" Catedra medicina de familie 17:30 â€" 18:30 Ruxandra Folostina SESIUNEA 4 TSA si alte terapii pentru imbunatatirea nivelului de functionalitate - Metoda VML (Verbal Motor Learning â€" invatarea Verbala Motorie);
Medicul Bogdan Popescu este Prorector - Cooperare Europeana si Internationala la UMF Carol Davila din Bucuresti, iar din 2017 este membru corespondent al Academiei de Stiinte Medicale din Romania.
195 din 6 iunie 1891, era autorizat de a vinde Casei judetului Ialomita locul din Piata Carol I notat pe planul orasului, intocmit de inginerul Scarlat Popovici in anul 1852, in schimbul sumei de 20 000 lei, cu obligatia pentru judet ca pe locul respectiv sa construiasca Palatul Administrativ si Judecatoresc, a face gradina publica pe locul ce ar ramane neocupat cu facerea palatului.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Senatorul PRM Carol Dina, presedintele Comisiei pentru Privatizare si administrarea activelor statului, a fost singurul parlamentar galatean care, la sfirsitul acestei saptamini, cind toti senatorii si deputatii si-au programat conferintele de presa, a abordat subiectul atit de fierbinte legat de negocierea contractului colectiv de munca de pe platforma siderurgica.
Unele surse (blogul casa-regala.blogspot.com) fac analogii intre ideea lui Basescu si reorganizarea pe care a impus-o Carol al II-lea in timpul dictaturii regale din perioada 1938 -1940, cand Romania a fost impartita in regiuni numite tinuturi. In 1938, regele Carol al II-lea isi impune dictatura personala.
De pilda, la prima editie am fost intr-un sat din Oltenia, langa Caracal, la Diosti, salutari dlui Tuca si pe aceasta cale (rade), un sat care avea o poveste, pentru ca l-am gasit intr-un fragmentel de jurnal sonor din 1938, in care regele Carol al II-lea vizita localitatea ce fusese mistuita de flacari.
Bicycle Music Festival se va desfasura in Parcul Carol si se va incheia cu un after party in fabrica si Club B52. In urma unor evenimente neprevazute aparute de curand, Bicycle Music Festival se muta intr-unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, anume Parcul Carol.
Carol Erdos: ... Gabriela Dorgai era o singuratica si comunica foarte putin cu colegii - afirma actorul Carol Erdos, profund marcat de moartea cumplita care a indoliat Teatrul de Nord. Carol Erdos povesteste:
google-analytics.com