Cautare

3694 de rezultate pentru "umbraresti 2005 inundatii" (3.63 secunde)
sate devastate de inundatii, oameni disperati ca si-au pierdut agoniseala de o viata, resturi de case si animale moarte plutind pe ape tulburi care maturau totul in cale. ... Dezastrul provocat de inundatii a luat in cateva zile proportiile unei tragedii nationale.
Iar cind ascultam declaratia premierului, care e frumoasa si cu accente umanitare, de mers la suflet, trebuie sa ne aducem aminte ca si acum doua zile cind vorbea de demisie, tot inundatii erau in tara.
Influentat de decor, gindul s-a mutat la cei pe care recentele inundatii i-au obligat sa plece dincolo. Revolutie, mineriade, inundatii, prea multe victime, prea multe sacrificii pentru un ipotetic si iluzoriu 'mai bine'.
Influentat de decor, gindul s-a mutat la cei pe care recentele inundatii i-au obligat sa plece dincolo. Revolutie, mineriade, inundatii, prea multe victime, prea multe sacrificii pentru un ipotetic si iluzoriu 'mai bine'.
Atat de mare incat meteorologii s-au simtit probabil datori sa ne prevesteasca o racire a temperaturii, niste ploi, ceva furtuni… avizari de inundatii. Inundatii, sa ne pazeasca Cel de Sus de ele, numai ca unde-i racirea temperaturii si unde-s aversele de ploaie?
Pai unde sa fie saracii, cand sunt convocati sa discute despre inundatii si asemenea „nimicuri”? ... Pe cand asa, la un show fierbinte primarii se destind si revin revigorati si cu forte noi sa salveze localitatile de inundatii.
Apoi au fost mari inundatii in citeva judete din Moldova cind, iar, am pus mina de la mina pentru a-i ajuta. ... Cinic, la urmatoarele inundatii, Basescu, presedintele, a spus ca acest fenomen meteo este o scorneala isterica a presei iar situatia nu e deloc grava.
Viata dupa inundatii nu va fi viata insa multa vreme pentru unii.
Situatiile stranii aparute in urma nenorocirilor provocate de valurile de inundatii care ne-au lovit fara mila creeaza imaginea unei tari populate cu oameni pentru care valorile umane sunt doar vorbe-n vant.
La fel a zis la inundatii ca doar 1% e inundat si e sezon ploios, asa ca sa nu ne panicam degeaba.
Ca e gripa aviara, inundatii sau cine stie ce alte nenorociri se mai abat peste romanul simplu, politicianul cu mot vrea sa aiba si mai...
au fost inundatii, a fost gripa aviara, iar inundatii, iar gripa... liniste, ca este vara, ca din toamna sa se dea iar tonul la ce altceva...
inundatii peste inundatii si temperaturi care vor rivaliza cat de curand cu cele din Sahara. Acesta ar fi doar un singur exemplu, pentru ca o pot tine asa toata ziua, dar nu-mi permite spatiul.
In momente grele, cu inundatii, cand oamenii au nevoie de ajutor, cand apele distrug gospodarii in calea lor, ba mai grav, iau cu ele vieti omenesti, presa isi face datoria.
Ca-n rest, sincera sa fiu, autoritatile au transmis ca au nevoie de liniste pentru a rezolva problemele cauzate de inundatii.
Cod galben si portocaliu de inundatii pana maine pentru sectoare de rauri din 11 bazine hidrografice.
Cod rosu de inundatii, emis pentru judetul Timis. Autoritatile au trimis inclusiv un mesaj de avertizare prin sistemul Ro Alert, iar mai multi localnici ar putea fi evacuati.
Pericol de inundatii pe mai multe rauri din sud-vestul tarii. Cea mai serioasa avertizare din partea hidrologilor este pentru judetul Caras Severin, insa si alte cursuri de apa sunt vizate.
Temperaturile vor scadea, noaptea, sub zero grade in mai multe zone din tara, iar precipitatiile abundente ameninta sa provoace inundatii.
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod rosu si o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din Timis.
google-analytics.com