Cautare

3694 de rezultate pentru "umbraresti 2005 inundatii" (4.01 secunde)
Companiile de asigurari vor fi obligate sa incheie si polite pentru despagubirea agricultorilor, ale caror culturi sunt afectate de seceta sau inundatii, a declarat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
"Daca acest proiect va fi pus in practica, vom scapa de inundatii in proportie de 95%. Daca apa va mai iesi din albie, pagubele pentru populatie vor fi minore.
Sumele asigurate aferente totalizeaza peste 1 milion euro", se arata in comunicat.Reprezentantii companiei s-au deplasat deja la fata locului pentru a evalua dimensiunea daunelor.In ultima saptamana, nordul Romaniei - in special Bucovina si Maramuresul - a fost grav afectat de inundatii, multe gospodarii fiind luate de ape.Astra-Uniqa are ca strategie in acest an dezvoltarea portofoliului asigurarilor de locuinte si bunuri.
Animalele din cele 36 de localitati afectate de recentele inundatii, din judetul Salaj, vor fi vaccinate impotriva antraxului, bacteria avand o incidenta mai mare in zone inundabile,unde pot fi transportati sporii care provin din cadavrele animalelor deja bolnave.In regiuni infectate prin spori, bacilul antraxului poate persista in pamant zeci de ani, provocand imbolnaviri numeroase primavara si in anii cu precipitatii abundente.'In toate localitatile afectate de inundatii am dispus vaccinarea animalelor impotriva antraxului, iar dupa curatarea namolului, toate gospodariile vor fi dezinfectate', a declarat, miercuri, Mircea Martin, directorul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj.Conform acestuia, autoritatile locale au contracte cu o firma specializata care, va ridica animalele moarte, pentru incinerare.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a declarat ca au inceput platile pentru ajutorarea celor afectati de inundatii, fiind alocati 300 de lei de persoana, la care se adauga, in functie de caz, si bani pentru reparatia gospodariilor.
Guvernul estimeaza o adancire puternica a recesiunii economice, daca Romania va fi afectata de seceta sau inundatii si se va confrunta cu cresteri de preturi externe la petrol sau gaze, iar contractia va continua in prima parte din 2010, ulterior tendinta fiind crescatoare, dar aproape de zero.
cutremure, inundatii si alunecari de teren. ... Nu vor putea incheia aceasta polita cei care au ridicat o casa intr-o zona deja interzisa, pentru ca prezinta risc ridicat, de exemplu, de inundatii.
Asigurarile au scapat de inundatii. Guvernul plateste pagubele Oamenii care nu si-au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei, dar care sunt afectati de inundatii, vor avea de suferit.
Campionul mondial la box, Lucian Bute, ii va ajuta si el pe oamenii din Pechea, comuna sa natala, una dintre cele mai grav afectate de inundatii. ... In cealalta parte a tarii, lovita de inundatii, incepe inca o noapte grea.
Zeci de case afectate de inundatiile din jumatatea de est a tarii In perioada de avertizare meteorologica, peste 250 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, cu aproape 100 de mijloace tehnice, inlocalitatile unde au fost inregistrate precipitatii abundente si fenomene asociate acestora -inundatii, descarcari electrice, intensificari alevantului.
Reactia tardiva a Guvernului la recentele inundatii.
Mai multe judete sunt afectate de inundatii (Autor: Ion Iorga) Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) a lansat o avertizare pentru locuitorii din 10 judete ale tarii, fata de topirea brusca a zapezilor.
Mansardele sunt cele mai accesibile proprietati de pe piata, dar vin la pachet cu inundatii, caldura excesiva si riscuri seismice. ... risc mare de inundatii, caldura greu de suportat, probleme cu rezistenta.
“Apa, ca un bivol negru“, cum suna titlul unui film din 1970 despre dezastrul provocat de cumplitele inundatii din acel an. Au urmat alte inundatii, la fel de debastatoare, in 1975, apoi altele in 1999.
Si asta in plina tragedie provocata de numeroasele inundatii, in mijlocul unor scumpiri ale tuturor utilitatilor, a curentului, a apei calde si a gazelor, in plin proces de denominare si de aiureala pe care o induce acest fenomen.
De asemenea, hidrologii au emis cod portocaliu si galben de inundatii in partea de vest, nord si centru a tarii.
Iar in lumea reala sint inundatii catastrofale, dar care nu ajung pina in parlament. ... cu inundatii, cu cozi la medicamente, cu greve.
Acele inundatii au trecut, guvernul si-a transformat prefecturile in fundatii umanitare care au adunat cite ceva de la noi toti pentru a fi trimise la cei loviti de soarta.
Aceleasi inundatii si dezastrul din care cu chiu cu vai incearca sa-si revina Romania, scot in prim-plan nu doar digurile pe care fosta guvernare, prin alesii locali sau in mod direct le-au incredintat clientelei politice, dar si alte aspecte.
sate devastate de inundatii, oameni disperati ca si-au pierdut agoniseala de o viata, resturi de case si animale moarte plutind pe ape tulburi care maturau totul in cale. ... Dezastrul provocat de inundatii a luat in cateva zile proportiile unei tragedii nationale.
google-analytics.com