Cautare

1088 de rezultate pentru "ulei esential de catina" (4.57 secunde)
Adriana Tudor, manager la Miledy Naturals, este prezenta zilele acestea la targul de Paste organizat la Sala Dalles.
La standul ei, gasiti sapunuri naturale cu scoarta de copac, scruburi (pentru corp), masti de par si unt hidratant cu craita si urzica (toate naturale).
Dieta Sonoma a fost lansata de nutritionista Connie Guttersen, care aduce in prim plan cateva din ingredientele binecunoscute ale unei diete de slabire:
Una dintre cele mai mari comori ale omului este o piele care straluceste de sanatate. Tenul frumos si pielea de pe corp sunt oglinda modului personal de viata. Un stil de viata sanatos include:
sapunuri cu scoarta de copac - la 13 - 14 RON, alte sapunuri - intre 9 - 14 RON, creme solide, cu lapte, shea si cacao - la 18 RON, ulei hidratant si ulei de masaj cu lavanda, salvie si greph, unt hidratant cu craita si urzica (cel mai cautat produs), sapunuri pentru copii, sapun puffy cu aloe si galbenele", ne-a spus Adriana Tudor.
Uleiul presat la rece Uleiul de jojoba este extras din semintele arbustului peren, Simmondsia Chinensi, arbust ce creste in sudul Arizonei, California de Sud si Mexic de nord.
Substantele chimice din vopselele pentru pereti pot cauza probleme de sanatate in special pentru cei care le aplica (fie ca sunt profesionisti, fie amatori), dar si pentru cei care locuiesc in casa respectiva.
Magda Marincovici) Dieta alcalina este noua tendinta in materie de sanatate si buna dispozitie, adoptata de Gwyneth Paltrow, Kirsten Dunst, Jennifer Aniston sau Victoria Beckham. ... PH-ul se masoara de la 1 la 14, idealul situandu-se la 7,4 (7 este considerat neutru).
Toti ne bucuram de zilele de vara, dar, in aceasta perioada, trebuie sa fii mai atenta atunci cand vine vorba de pielea sensibila a bebelusului tau, care are nevoie de o ingrijire suplimentara.
Magda Marincovici) Tehnica de luminare a celulelor reprezinta o inovatie care ar putea contribui la depistarea tumorilor si imbunatatirea tratamentului contra cancerului. Descoperirea apartine cercetatorilor de la Universitatea Harvard si consta in marcarea luminoasa a celulelor sub forma unor mici lasere pentru a monitoriza expansiunea cancerului in corp.
revistamagazin.ro / Parfum, aroma, vindecare (Autor:ADRIAN-NICOLAE POPESCU) O vedeta vegetala mai degraba discreta a verii este fragila si ispititoarea levantica, al carei parfum a sedus de veacuri oamenii. ... In terapie se folosesc tinctura, uleiul, infuzia, esenta de lavanda.
Regimul MIND, conceput de cercetatorii americani, mentine tineretea creierului mariustuca.ro / Regimul MIND conceput pentru a proteja creierul de dementa (Autoare: Magda Marincovici) Un studiu american sustine ca regimul numit MIND ar putea proteja creierului de riscul de dementa si maladia Alzheimer.
Fiecare dintre noi cunoaste pe cineva cu o suferinta reumatica, arata statisticile, unul din 5 europeni suferind de o boala reumatica cu consecinte majore. Artrita este termenul folosit pentru denumirea a peste 100 de afectiuni reumatice.
Mancarimea apare ca o reactie produsa de substantele toxice existente in scaun si, de cele mai multe ori, acest simptom nu implica existenta unei inflamatii in regiunea anala. Cresterea in intensitate a pruritului anal si agravarea inflamatiei sunt influentate de traumatizarea directa (zgarietura, scarpinatura) si de prezenta umiditatii excesive.
O intrerupere nu iti asigura un metabolism sanatos si nici nu completeaza detoxifierea prin care ar trebui sa treaca organismul tau de-a lungul celor 90 de zile. Dieta Rina este un tip de dieta disociata.
Ce trebuie sa stim despre cozonaci Cozonacul este painea dulce a secolelor trecute, deseori evocata de calatorii straini care au trecut sau locuit in spatiul romanesc.
In luna aprilie, vedeta a dat startul caravanei nationale Traieste Inteligent, iar de data aceasta, Dana Savuica ii invita pe toti clujenii sa i se alature intr-o calatorie de 5* in lumea modei si a frumusetii, unde ne vom racori cu berea fresh din merisor, Redd's.
Aluatul de clatite cu bere este foarte pufos si garanteaza reusita pentru aceasta reteta.
Se prepara usor, are multe fibre si vitamine si este extrem de versatil. Il poti savura fie ca gustare, intre mese, fie ca garnitura (are o cosistenta interesanta, ca de piure) sau il poti transforma foarte usor intr-un desert sanatos. ... Ai nevoie de:
- 5 linguri amidon - smantana dulce - 6 oua - 350 gr branza de vaci - 500 ml lapte - 1 pachet de unt (topit la bain-marie) zahar - 1 lingura ulei de floarea-soarelui Mod de preparare: ... Amesteca si lasa aluatul la temperatura camerei cam un sfert de ora.
google-analytics.com