Cautare

1088 de rezultate pentru "ulei esential de catina" (2.53 secunde)
Andrei Zota participa in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu din Capitala.
Maria si Dan Capitanu de la Fagurele Cu Miere.ro sunt prezenti cu un stand in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Dan Capitanu, cel care conduce aceasta afacere, alaturi de sotia sa, Maria, ne asigura de faptul ca magazinul online al sau si al sotiei, de miere si produse apicole, ofera: - diverse sorturi de miere naturala:
Ramona Popescu din Topoloveni, de la brandul Regina, este prezenta cu un stand cu produse apicole la targul din curtea MTR. La standul ei gasiti amestecuri de miere cu catina, cu merisor, miere cu ghimbir, la 15 RON, dar si miere cu capaceala - la 20 RON.
Cine nu a auzit de uleiul Bunica, de berea Golden Brau, de margarina Wiesana, de pâinea Pan Group, Vel Pitar, Boromir, de biscuitii Salatini. ... O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva.
- 300 ml de lapte rece; ... - o lingura de zahar,; - o lingura de ulei; - coaja de lamaie rasa; - un praf de sare; - un praf de bicarbonat. Mod de preparare Se amesteca ingredientele - de preferinta cu mixerul - pana se obtine o compozitie omogena, fara cocoloase.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Frigul din ultimele zile a inceput sa se resimta si in apartamentele de la bloc. ... In aceste conditii, oamenii sunt nevoiti sa apeleze la diferite surse de caldura, cum sunt caloriferele pe ulei, aerotermele sau resourile.
Producatorul de ulei Argus Constanta (UARG) a obtinut in primul semestru al acestui an un profit net de 23,44 milioane lei (6,38 milioane euro), depasind cu mult nivelul din prima jumatate a anului trecut, pe fondul dublarii cifrei de afaceri, potrivit comunicatului transmis vineri pietei Rasdaq.
La putin timp dupa infiintarea economatelor, preturile produselor de baza, destinate persoanelor cu venituri foarte mici, au ajuns la fel de ridicate ca in orice magazin. ... "Aveam o pensie de 40 de lei si, cand am auzit de economate, ma gandeam ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior.
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. Toti iubitorii de arta pot vizita in perioada 9-22 mai 2013, expozitia de pictura ' Gratie si Miscare '.
Am descoperit pe Facebook o imagine frumoasa a Calarasiului de alatadata. Este de fapt o pictura a unor vapoare in port. Pictura este realizata in anul 1903 de Tache Papandriafil, un ulei pe carton 32x48 cm, vanduta la Artmax cu 750 de euro.
Invitatii au aflat in premiera detalii despre eficiența extraodinara a tratamentului SPA BALMAIN COULEURS COUTURE ce ofera culori vibrante, de lunga durata, infuzate cu ingrediente care sporesc culoarea si vitalitatea parului, ce poarta semnatura brandului: Argan Elixir si Proteina de Matase.
Nick Horris Batin de la Harris Holding este prezent la Festivalul Ceaiului si al Cafelei cu uleiuri de avocado din Noua Zeelanda, la 250 ml - la 45 RON. ... Vom participa si la targul de carte, peste doua saptamani, tot la Sala Dalles!
Ouale rosii de Paste vor avea o culoare mult mai vie si uniforma daca veti respecta acesti pasi simpli. Ingrediente pentru oua rosii de Paste: - oua - vopsea pentru oua - otet - ulei pentru uns Modul de preparare a retetei:
Aceste ''pacatuieli'' prevad mai multe momente in care sarbatorim la masa si multe alte circumstante in care suntem nevoiti, asa zis ''fortati de imprejurari'', sa mancam mai mult decat trebuie si mai ales ce nu trebuie.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) DJUNA DAVITASVILI este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni.
Lubrifiantii pot fi pe baza de apa, silicon, ulei sau crema. Iata care sunt avantajele folosirii lubrifiantului si de ce nu trebuie sa lipseasca din timpul partidelor de sex.
Exista mai multe modalitati prin care sa umpli camera cu astfel de mirosuri, printre acestea numarandu-se: lumanari, uleiuri, odorizant de camera si chiar tamaie. ... data viitoare cand vrei sa faci dragoste cu sotia ta, cumpara lamanari parfumate sau ulei cu miros de vanilie pentru a pregati atmosfera.
Mamaliga cu legume, reteta pentru pentru Ziua Ursului In a doua zi de februarie, cand erau celebrati cei trei Martini de Iarna, oamenii puteau face predictii despre cum va fi vremea doar cercetand cu atentie barlogul ursilor. Femeile de la tara pregatesc astazi bucate ritualice.
google-analytics.com