Cautare

1088 de rezultate pentru "ulei esential de catina" (7.58 secunde)
"Mierea de mana si de salcam au fost cele mai cautate in cadrul acestui targ al mesterilor populari, dar si produsele pe baza de catina - la 35 RON", ne-a spus Ovidiu Tilioi.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Sunt facute in casa, chiar de mama mea, Florentina Radulescu, pe care o ajut si eu! ... dulceata, salata de ghebe si salata de zacusca. Avem 20 de produse.
La expozitia de la Sala Dalles, chiar in prima sala, la intrare, il puteti gasi pe Florin Ilina, apicultor din Constanta. "Am adus miere, polen, fagure, dropsuri pentru tuse, laptisor de matca, siropuri, serbet (la 15 RON) - 10 sortimente din:
Apicultorul Emilian Saftoiu si fiul lui, Dragos, de 23 de ani, din Ramnicu-Valcea, sunt prezenti in acest week-end cu 8 sortimente de miere si produse pe baza de miere. La standul lor, gasiti miere de tei, miere poliflora, miere de salcam si miere de mana.
Raceli de sezon, fara pastile.
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina, participa cu un stand cu produse apicole la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... La standul acestora, gasiti tot soiul de sortimente de miere cu diverse combinatii, benefice pentru sanatate. - miere de rapita:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... de telefon 0724.751.678 sau pe site-ul www.naturiste-tirban-plant.ro. ... Laboratorul in care se fac este in Bihor, Poienii de Jos.
miere de salcam, miere de brad, de tei, pastura - la 70 RON 100 de grame, tinctura de propolis - la 30 RON 50 ml cu alcool de 96 de grade, sirop de macese, de afine cu miere, miere cu nuca - la 20 RON, miere cu propolis - la 20 RON, regenerant al ficatului, protector cu miere de salcam, catina si propolis - la 30 RON, energizant cu polen - la 30 RON 470 de grame, miere cu afine - la 20 RON, sapunuri din miere facute in Franta, bomboane pe baza de miere, cu eucalipt, ghimbir, propolis, mugure de brad si muguri de pin - la 10 RON punga.
Asa ca, in Parcul Cismigiu, trebuie neaparat sa ajungi pe aleile unde se desfasoara targul traditional organizat de Creart.
"Am adus la Piata Taraneasca de la MTR:
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014. "Am adus la Piata Taraneasca de la MTR:
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni. Acestia au avut un stand cu produse apicole, in curtea Fabricii de Magiun Topoloveni. "Ca noutate, am adus aici mierea de balta, care este foarte buna.
La standul lui Buz Sever de la Tera Buz Plant din Poienii de Jos din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti suplimente alimentare precum ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii. ... de telefon 0744636599 si 0727643768 sau pe site:
La standul FagureleCuMiere.ro din cadrul expozitiei Body Mind Spirit de la Sala Palatului gasiti produse apicole diverse. De exemplu, extrem de cautate sunt:
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la expozitia Body Mind Spirit de la Sala Palatului.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ... de telefon 0724751678 sau pe site-ul www.naturiste-tirban-plant.ro Iata ce puteti cumpara de la standul lui Marius Tirban:
Apicultorul Adrian Crainiceanu este prezent cu un stand in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles. "Mierea de anghinare si energizantul au mers cel mai bine la standul nostru, la acest targ de Martisor de la Sala Dalles!
google-analytics.com