Cautare

1088 de rezultate pentru "ulei esential de catina" (2.53 secunde)
de ce se mai numeste catina ginsengul romanesc si ce miracole face pentru imunitate Pentru calitatile sale extraordinare, ajutand atat la vindecarea unor afectiuni deja existente, cat si la prevenirea multor boli, catina a fost numita ginsengul romanesc.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata participa in acest week-end la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Sunt facute in casa, chiar de mama mea, Florentina Radulescu, pe care o ajut si eu! ... dulceata, salata de ghebe si salata de zacusca.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman. ... Sunt facute in casa, chiar de mama mea, Florentina Radulescu, pe care o ajut si eu! ... dulceata, salata de ghebe si salata de zacusca. Avem 20 de produse.
este prezenta cu un stand la Sala Dalles, la "A noua Dimensiune" - Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare. ... Majoritatea uleiurilor noastre sunt alimentare, recomandate de medicina naturista pentru imbunatatirea organismului. Armurariul, susanul, samburii de struguri, catina si nuca sunt cele mai cautate.
Miledy Naturals a fost prezenta recent cu un stand la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
In cadrul targului Piata taraneasca de la MTR, cei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produse cosmetice preparate din miere de albine.
- Se incepe tratamentul cu o cura de sucuri de fructe si zarzavaturi, timp de 15-20 de zile. Se va consuma cate 250 ml de suc la 2 ore si jumatate. Intr-o zi se va insuma 1-5-2,5 litri de sucuri.
Depresia de toamna este asociata adesea cu un sentiment de neincredere si tristete ce apare in zilele scurte de toamna si iarna. Principalele cauze care nu ne lasa sa fim la fel de fericiti pe tot parcursul anului sunt scurtarea zilelor pe timpul iernii si lipsa luminii solare.
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
La targul de la MTR, ce a avut loc recent, Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cucei de la Natural Bucovinean au participat cu un stand cu produsele lor naturale.
miere de salcam, miere de brad, de tei, pastura - la 70 RON 100 de grame, tinctura de propolis - la 30 RON 50 ml cu alcool de 96 de grade, sirop de macese, de afine cu miere, miere cu nuca - la 20 RON, miere cu propolis - la 20 RON, regenerant al ficatului, protector cu miere de salcam, catina si propolis - la 30 RON, energizant cu polen - la 30 RON 470 de grame, miere cu afine - la 20 RON, sapunuri din miere facute in Franta, bomboane pe baza de miere, cu eucalipt, ghimbir, propolis, mugure de brad si muguri de pin - la 10 RON punga.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul de Craciun organizat la Sala Dalles. "Am adus 14 sortimente de miere, precum mierea de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul de Craciun organizat la Sala Dalles. "Printre cele 14 sortimente de miere, am adus:
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Irina Bartolomeu) M-am apucat de pictura dintr-o joaca. De fapt, desenul a fost primul care m-a motivat. Cati dintre noi aveau frumosul obicei de a-si desena marginile caietelor de scoala?
La targul traditional Rural Fest organizat recent in Parcul Kisseleff, vizitatorii au fost extem de incantati de produsele de la firma Luna Solai & De La Luna.
Adevarul despre detoxifiere, de la doctor Menci. ... Urmand dieta de detoxifiere, cu un meniu special de la profesorul Gheorghe Mencinicopschi, aveti o sansa de a dobandi un corp perfect ca al vedetei de la Antena 3.
Pielea este cel mai mare organ al corpului, insa tenul este deseori cel mai afectat de factori precum poluarea, stresul si dezechilibrul hormonal. ... Tocmai de aceea trebuie sa folosim produse de ingrijire ce au la baza un astfel de substrat.
Lavandula angustifolia Descriere Numita si levantica, acest arbust mic, originar din regiunea mediteraneeana, atinge inaltimea de 30-60 cm. ... Romanii foloseau lavanda pentru a-si parfuma apa de baie, iar ea a ramas una dintre cele mai populare si cunoscute plante.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul organizat de Valentine‘s Day de la Sala Dalles. "Am adus 14 sortimente de miere. Mierea de coriandru este cea mai cautata, pentru ca este si una dintre cele mai deosebite!
google-analytics.com