Cautare

1120 de rezultate pentru "udrea" (3.07 secunde)
Frica pazeste mosia, parcul si afacerea de la Nana Elenei Udrea ii este frica de consecintele dezvaluirilor de la Nana, mai ales ca, potrivit informatiilor din spatiul public, alocarile de fonduri in calitate de ministru interimar al Mediului (prin care s-au dat bani si pentru parcul de la Nana) sunt cam singurele pe care le-a semnat.
Cum a dat Elena Udrea, scuzati, cu mucii-n fasole! ... LUCIAN AVRAMESCU) Am detestat, pana la saturatie, cuplul Basescu-Udrea. ... Si totusi, in pragul puscariei, Udrea a devenit, pentru mine, o femeie amarata.
Vasile Blaga si Elena Udrea. ... Elena Udrea e favorita lui Basescu. ... Din 2005 am vazut cheltuite resurse incredibile pentru a se acredita ideea ca Elena Udrea chiar reprezinta un om politic.
Demisia sefei Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea, de vineri seara nu a generat reactii deosebite in lumea politica. ... Premierul Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca demisia consilierului de stat Elena Udrea, sef al Cancelariei Prezidentiale, nu este un subiect care sa il preocupe in mod deosebit.
Liderul PD, Emil Boc, a confirmat ieri ca fostul consilier prezidential Elena Udrea s-a inscris in organizatia democrata a sectorului 1. Boc a declarat ca Udrea este "binevenita" in cadrul partidului pe care il conduce.
Intre 2010 si 2012, a fost seful de cabinet al Elenei Udrea. Prin pilele puse de Elena Udrea a ajuns membru CNA.
Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu.
CNC al PD a ales sambata toti cei noua secretari executivi pentru posturile vacante, printre noii lideri democrati fiind si Elena Udrea. ... Elena Udrea (Bucuresti, sector 1, fost consilier prezidential); ... Blonda din PD Elena Udrea si-a inceput sambata discursul in fata reprezentantilor CNC al PD cu formula:
Mircea Badea a comentat tinuta vestimentara a Elenei Udrea, tinuta "lansata" la emisiunea "Zig Zag" a lui Ion Cristoiu. Elena Udrea a fost invitata jurnalistului Ion Cristoiu, duminica, la emisiunea Zig-Zag. ... "Elena Udrea este, dupa mine, imensa.
Minstrul Turismului Elena Udrea a declarat sambata ca ministerul pe care-l conduce va trimite reprezentanti in fata comisiei parlamentare de ancheta pentru a explica modul in care s-au cheltuit banii la institutia pe care o conduce.
Nici Elena Udrea n-a scapat de criticile liderului PSD. ... Atacul liderului social-democrat s-a indreptat in principal inspre ministrul Elena Udrea. "E destul de greu sa aduci toti factorii de decizie din domeniul turismului la o masa rotunda sub conducerea doamnei Udrea.
Deputatul PSD Valeriu Zgonea considera ca ministrul Turismului, Elena Udrea (PD-L), se comporta ca si cum ar fi in opozitie, prin atacurile la adresa PSD, manipuland atentia opiniei publice.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, si-o cauta cu lumanarea. ... Elena Udrea afirma ca liderul PSD Mircea Geoana pare penibil in incercarea de a gasi o modalitate de a iesi din scandalul din coalitie.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a anuntat, luni, ca nici ea, nici vreun alt angajat al Ministerului Turismului, nu vor mai raspunde vreunei invitatii de a participa la sedintele Comisiei parlamentare de ancheta constituite in cazul sau, acuzand grave nereguli in functionarea acesteia.
Ministrul Turismului Elena Udrea a luat decizia, luni, ca nici ea si niciun reprezentant al Ministerului sa nu participe la audierile din comisia parlamentara, dupa ce in presa au aparut inregistrari privind unele discutii desfasurate intre membrii comisiei in data de 13 august.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a trimis o scrisoare la Biroul Permanent si la Comisia de Ancheta prin care anunta ca nu se va prezenta la comisie decat in cazul in care componenta acesteia se va schimba.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca Traian Basescu ar fi trebuit sa ceara demisia presedintei Camerei, pentru obstructionarea Comisiei Udrea, iar premierului demiterea Elenei Udrea, invocand posibilitatea ca PNL sa ceara revocarea lui Anastase, la inceputul sesiunii parlamentare.
Pe Amos News, Octavian Andronic se intreaba daca "Ascensiunea Elenei Udrea mai poate fi oprita?". ... Ascensiunea politica a Elenei Udrea a inceput odata cu numirea sa, de catre noul presedinte, in calitate de consilier bun la toate si, intr-un fel, sefa peste ceilalti consilieri si consiliere ai presedintelui.
Romania Libera publica articolul "Udrea, dezamagita ca Basescu nu vede o femeie sef al PDL sau de stat", pe care il puteti citi in continuare.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
google-analytics.com