Cautare

1120 de rezultate pentru "udrea" (3.18 secunde)
Udrea, bogata dupa deceniul de casnicie. Venita in familie cu Oltcitul, Nutzy devine o femeie libera la volan de Mercedes Cat a fost la Putere, Nutzy Udrea a stiut sa imbine utilul cu placutul. ... Udrea a fost considerata in ultimii ani cea mai apropiata colaboratoare a presedintelui Basescu.
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare. ... Elena Udrea se casatorise cu Cocos in decembrie 2003, la Consulatul Romaniei la New York, si nu au facut nunta nici pana in ziua de azi.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea. Cand reporterii au incercat a obtina o declaratie de la Adrian Valentin Udrea, acesta s-a repezit insa spre ei si i-a injurat.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu". ... A DOUA CRIZA POLITICA GENERATA DE NUTI Telenovela a culminat cu a doua criza politica iscata, dupa toate aparentele, tot din cauza Elenei Udrea.
Articolul este intitulat "Elena Udrea intra in cursa pentru Primaria Capitalei" si il puteti citi in continuare.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Toti comentatorii s-au grabit sa ia in discutie doua dintre fumigenele Elenei Udrea, prima legata de succesorul lui Traian Basescu la Cotroceni si a doua despre daramarea zidului Parlamentului.
Udrea afirma ca PSD ramane in Guvern doar pentru acces la resurse. "Daca am avea de ales, am guverna singuri", zice Udrea. Vineri, televiziunile au prezentat atacuri virulente ale Elenei Udrea la adresa lui Mircea Geoana si a partidului pe care il conduce acesta.
Elena Udrea. ... De parca momentul in care Udrea va fi supusa testului cel mare ar putea veni mai repede decat cred multi. ... E evident ca acesta poarta numele de Elena Udrea.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Sex-simbolul Udrea a ajuns si ea la mana PSD, care s-a aliat cu PNL si a semnat pentru infiintarea comisiei de ancheta impotriva sefei de la Turism pentru modul cum a cheltuit banul public.
DeCeNews - Presa portocalie a devenit anti-Udrea. Basistii, consternati de hotararea lui Basescu Editorialistii care au sustinut regimul Basescu sunt consternati de hotararea acestuia de a o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL.
Este in campanie electorala pentru doamna Udrea Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o emisiune televizata la Antena 3, ca Traian Basescu s-a deplasat prin tara in ultima vreme pentru a face campanie electorala pentru Elena Udrea si pentru "ceilalti din jurul sau".
Sunday Times publica un articol intitulat "Da, ministre, ai un portofoliu mare", insotit de o fotografie, in care afirma ca decizia de a o numi ministru pentru dezvoltare regionala pe Elena Udrea, celebra pentru ipostazele sexy in care a pozat pentru anumite reviste (in lenjerie intima), dar si pentru acuzatii de coruptie, este controversata.
Elena Udrea apasa cu tocul pe grumazul lui (Autor:
In prezenta secretarului executiv PD-L Elena Udrea, democrat-liberalii au sustinut si o conferinta de presa, asta inainte de a incepe lucrarile "facerii" Biroului Permanent Local (BPL), cu presedintele deja numit in persoana lui Florian Constantin.
Elena Udrea nu isi doreste sa mai apara la televizor. ... Imbracata intr-un costum Channel, cum de alftel si telespectatorii au remarcat, Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat la postul OTV ca nu isi doreste sa mai fie atat de prezenta pe ecranele televizoarelor:
Deputatul PD-L Cezar Preda dezminte pe Inpolitics informatiile vehiculate de mai multa vreme, potrivit carora ar avea o relatie amoroasa cu Elene Udrea si spune ca nu s-a intalnit niciodata cu ea intr-un motel, poate si pentru ca " eu sunt prieten cu ea si ne intalnim ori de cate ori vreau si cand vreau".
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
google-analytics.com