Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (4.56 secunde)
Primarul a adaugat ca se simte vinovat alaturi de toate celelalte autoritati pentru moartea copilului de 4 ani, ucis de caini in urma cu doua zile.
Sf.Stefan a fost ucis cu pietre in anul 37 d.Hr., Sf. Iacob a fost decapitat in anul 42 d.Hr.
Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), tuberculoza a infectat 8,7 milioane de oameni din intreaga lume in 2011 si a ucis 1,4 milioane.
Din pacate, limfomul non - Hodgkin, cea mai des intalnita forma de limfom, a ucis numai in anul 2008, peste 100.000 de persoane2.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
Misterul care invaluia descoperireea anticului oras era din ce in ce mai intortochiat deoarece disparitia Colonelului Fawcett chiar in momentul in care parea ca a descoperit cum sa se ajunga acolo dupa spusele indienilor, apoi moartea lui Karl Bugger care a fost ucis in Rio de Janeiro in fata luxoaslor hotele din Copa Cabana in momentul in care prepara expeditia sa pentru a ajunge in Akakor, apoi fiul lui Faucett care pleaca in cautarea tatalui, apoi moartea unui calugar al Vaticanului care detinea pasaje din adevarata carte a indienilor au dat de gandit mult celor care nu s-au indoit de adevarata existenta a acestui oras pierdut al antichitatii.
In cel de Al Doilea Razboi Mondial am ucis 50 de milioane de semeni de-ai nostri, am distrus 1700 de orase, am detonat 2000 de focoase nucleare.
"Nu vom fi demni de memoria acelor persoane care ne-au deschis calea, dar au murit, daca nu-i vom pedepsi pe toti cei care au ucis, au batut studenti si alti oameni pasnici", a afirmat Timosenko.
Din pacate, numai limfomul non - Hodgkin, cea mai frecventa forma de limfom, a ucis la nivel global, in anul 2012, peste 85.000 de persoane.
Un barbat dintr-o mica localitate situata in Florida si-a ucis fiica si cei sase nepoti cu o arma de foc unainte de a se sinucide, a anuntat joi politia locala in cursul unei conferinte de presa.
Din pacate, numai limfomul non - Hodgkin, cea mai frecventa forma de limfom, a ucis la nivel global, in anul 2012, peste 85.000 de persoane2.
Plecand de la o stire de presa care relata ca un student a ucis doua batrane, Dostoievski a scris "Crima si pedeapsa", roman cu adancimi de psihologie de neatins, capodopera a literaturii universale.
14:33 - Politia suspecteaza ca atacul a fost comis de barbatul care a ucis joi o politista. 14:28 - Inca un atac armat in Franta.
Dupa ce au ucis personalul de la Charlie Hebdo, au demarat in graba, omorand inca un politist. Unul dintre ei si-a pierdut un pantof.
Oricine insulta un profet trebuie ucis. - Adevarul este ca guvernele vestice se multumesc sa sacrifice libertatile atunci cand sunt complici la tortura sau cand restrictioneaza libertatea de miscare a musulamnilor, sub pretextul protejarii securitatii nationale.
Va afla apoi ca tatal lui, respectatul Fermier de Widemos, a fost ucis. Revoltat, incearca sa afle adevarul si se trezeste implicat in itele unor complicate intrigi politice, mistere si afaceri de spionaj.
Potrivit American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, un medicament fals contra paludismului ar fi ucis 122.350 de copii africani, in 2013.
MERS este provocat de un coronavirus din aceeasi familie cu virusul care a declansat sindromul respirator acut sever (SRAS), care a ucis 800 de persoane, la nivel global, intre 2002 si 2003.
Andrei Giarmaty, pedofilul din Jimbolia, judetul Timis, care in luna iunie a violat si a ucis o fetita de zece ani, a murit, in urma cu cativa ani, dupa ce s-a spanzurat in celula cu un cearsaf de pat.
Eddie Magenheimer, a fost ucis in accident. Intrucat a fost o formatie de mai multe AT-6C-uri, locul accidentului a fost gasit repede si operatiunile de recuperare au fost efectuate in aceeasi zi.
google-analytics.com