Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (2.92 secunde)
Cateva zile mai tarziu Marian Ivan a fost ucis in plina strada si galatenii au inceput sa vorbeasca mult despre lumea interlopa.
Dmitri Medvedev il acuza pe Iuscenko ca a livrat arme ucrainene fortelor georgiene "care au ucis civili si mi litari rusi", in timpul conflictului din august 2008.
Dar John este asasinat in 1963, iar Robert, redevenit senator dupa ce fusese secretar pentru justitie, este ucis, la randul sau, in 1968, in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale.
Versiunea initiala a politiei a fost ca tanarul s-ar fi intoxicat cu fum in timpul actiunii de protest din 7 aprilie.
Ceausescu avea si partile lui bune, Ceausescu a fost ucis in mod barbar de Iliescu, Iliescu il sfatuieste pe Victor Ponta, Ponta e de porc.
De asemenea, barbatul avea scris pe tricou "Ne-ati ucis viitorul!". Barbatul are un copil de 7 ani si nu mai are cu ce sa-l hraneasca.
El purta un tricou pe care scrisese cu markerul "Ne-ati ciuruit/Ne-ati ucis viitorul copiilor nostri/Libertate" si avea in mana o bila portocalie pe care era tiparit numarul 13.
Gheorghita Mararu, liderul interlopilor din oras, a fost ucis de Cristian Chilat, un alt "cunoscut" al zonei. Crima de la Piatra Neamt a scos la iveala si o relatie de prietenie intre interlopul Mararu si seful Politiei Neamt, Aurelian Vasea Soric.
Maghiarii extremisti l-au "ucis" pe Iancu Ziua Maghiarilor de Pretutindeni au fost marcata ieri in comunitatile ungare din Romania. Manifestarile au fost duse pana la extrem la Miercurea-Ciuc, unde liderul Garzii Secuiesti, Csibi Barna, l-a "judecat" pe Avram Iancu si l-a "condamnat" la moarte.
Un politist albanez din Kosovo a fost ucis in timpul confrutarilor de la frontiera dintre Kosovo si Serbia in iulie.
Daca, insa, referendumul se va solda cu un vot pozitiv, atunci proiectul prezidential este ucis in fasa. Pentru ca este suficient ca un singur judet sa spuna nu, pentru a face imposibila orice asumare de raspundere.
STIE CA ORICUM PICA, DECI SE VA BATE PANA LA SINUCIDEREA FINALA, DUPA CE A UCIS PD-L Ponta: cum am spus, ne asumam guvernarea.
Preot, scriitor si ziarist, Nyiro a fost, potrivit unor surse istorice, fondatorul si capetenia unei grupari paramilitare teroriste, constituita din elemente declasate, sovine si fasciste care au atacat, incendiat si ucis romani la Cluj in septembrie 1940, dupa cedarea Transilvaniei de Nord in urma Dictatului de la Viena.
Inca si mai spectaculos de atat, deputatul afirma ca, pe langa promovarea intereselor proprii, americanii l-au si recompensat, totodata, pe Ungureanu, pentru rolul avut in musamalizarea scandalului Teo Peter, ucis, oficial, de un soldat american atasat ambasadei SUA la Bucuresti.
E drept ca toate dictaturile moderne, care au ucis sau arestat milioane de oameni, au fost conduse de presedinti, dar ce conteaza, important e ca poti sa-ti alegi o data la 4-5 ani seful statului.
Nici Iisus nu e foarte convingator; de ce s-a lasat ucis pe cruce? Nu, nu e convingator. Rambo, ala da model! Sau Sfantul Chuck Norris!
Reamintesc naivilor care l-au urmat in PMP ca Basescu si-a ucis toti colaboratorii dupa ce s-a folosit de ei in propriul interes.
Reventon este taurul care l-a ucis pe celebrul toreador Felix Guzman în 1943. Designul Reventon este un proiect realizat în întregime de Centro Stile Lamborghini si a fost finalizat în cele mai mici amanunte cu ajutorul departamentului de cercetare si dezvoltare Lamborghini.
Drept pentru care, a anuntat ca lucrarile la moara au fost incheiate, dand astfel "unda verde" punerii in functiune a utilajului care i-a ucis pe Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
google-analytics.com