Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (3.84 secunde)
Cesare ar fi pus sa fie ucis fratele sau Giovanni, nu doar din motive politice ci si din gelozie pentru ca era preferat in amor de madama Lucretia, sora comuna, spune Guicciardini in Storia d'Italia.
Cei doi detectivi fac din nou echipa cand un mercenar albanez, caruia i-au ucis fratele, le promite un bonus important.
13.03.2020 Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elita ucis in actiune, este readus la viata de catre o echipa de cercetatori cu ajutorul nanotehnologiei, capatand astfel abilitati supraomenesti.
Au fost raciri sau incalziri bruste de clima, au fost molime ucigatoare, de la Ciuma Neagra care a omorat, pe la jumatatea secolului al XIV-lea, intre 30-60% din populatia Europei pana la Gripa Spaniola de la finele Primului Razboi Mondial, care a ucis mai multi oameni decat insusi razboiul.
Intr-un caz, doctorul a descoperit chiar semne din nastere care se potriveau cu intrarea si iesirea unui glonte din capul unui subiect ucis prin impuscare.
In schimbul de focuri din ambuscada pusa la cale de teroristi, Sorin Botar va fi ucis. - Arestarea fostului prim-secretar de la Alba-Iulia, Ion Savu, ca urmare a faptului ca detinea in servieta-diplomat mai multe tuburi goale ale unor rachete de semnalizare.
Cand au incercat sa decoleze de la Aeroportul International Los Angeles, avionul s-a prabusit si i-a ucis pe toti. Cazul a trenat la Curtea Suprema ani de zile.
Lazar isi amintea ca documentele pe care le citise descriau modul in care personalul de securitate a fost ucis rapid prin rani la cap.
Loviti cu razboi de catre imparatul Traian si infranti deplin, au fost supusi de acesta, iar regele lor, numit Decebal, a fost ucis si capul i-a fost infipt intr-o sulita in mijlocul orasului romeilor.Caci acestia sunt asa-numitii daci, zisi si besi.
Ultima victima a fost caporalul Ionel Gheorghita Dragusanu, ucis in urma cu aproape doua saptamani de un dispozitiv exploziv, in apropiere de Kandahar.
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
Democratii s-au jurat ieri ca nu au nici o legatura cu suspendarea din functie a primarului din Namoloasa. Declaratii in acest sens au fost date de purtatorul de cuvint al formatiunii politice democrate, Mihail Boldea.
Suspectul, ale carui fotografii au fost difuzate de presa, a fost identificat drept Ogun Samast, in varsta de 17 ani, originar din Trabzon, in nordul Turciei, au precizat cele doua posturi de televiziune.
Ashura reprezinta comemorarea mortii lui Hussein, cel de al treilea imam siit, ucis in anul 680 si inmormantat in acest oras.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
El s-a referit si la jurnalistul american Daniel Pearl, ucis in Pakistan in 2002, dar afirmatiile sale sunt neclare. Mohammed este principalul suspect in asasinarea lui Pearl, iar liderul pakistanez, Pervez Mu- sharraf, a scris intr-o carte publicata anul trecut ca acesta l-ar fi executat personal pe Pearl.
Profesorul universitar Liviu Librescu, ucis in atacul de la Virginia Tech, a fost decorat de presedintele Traian Basescu ieri cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Mare Cruce.
Explozia a ucis 18 oameni (jurnalisti, pompieri, localnici si persoane aflate intimplator prin zona, dar si soferul camionului), si a ranit alte13.
Scrisoarea este adresata si presedintelui Parlamentului European Hans-Gert Poettering, comisarului european pe probleme de justitie, Franco Frattini, secretarului genarl al NATO, Jaap de Hoop Scheffer si ambasadorului SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman.BNR solicita, prin intermediul scrisorii, aflarea adevarului despre decembrie 1989 si "demascarea criminalilor, a instigatorilor si complicilor care au ucis peste 1.100 de revolutionari, au ranit si retinut peste 4.000 de revolutionari - demonstranti pasnici impotriva regimului totalitar", precum si finalizarea dosarelor Revolutiei Romane din Decembrie 1989.Printre revendicarile revolutionarilor mai figureaza si adoptarea de urgenta a Legii Lustratiei si a Legii votului uninominal direct, "in vederea asanarii morale a societatii romanesti in general si a clasei politice in special, a diminuarii si eliminarii coruptiei institutionalizate".
In opinia lui Vadim Tudor, Oprescu a fost "ucis politic" de Basescu. "Eu va asigur ca il vom recupera pe Sorin Oprescu pentru politica.
google-analytics.com