Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (2.66 secunde)
Breivik a ucis 77 de oameni in 2011, dar spune ca nu mai e violent. Rudele victimelor cer ca aparitiile lui sa nu fie transmise la TV.
Politistul care a ucis-o cu masina pe Raisa va fi trimis la testul poligraf. Cererea avocatului familiei Raisei a fost admisa.
Individul din Constanta care a intrat in casa peste vecini, a ucis un barbat si a violat o fata, isi va petrecere restul zilelor dupa gratii.
Liderul ISIS, Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi, a fost ucis de catre americani. El si familia sa au murit, dar trupele americane s-au intors nevatamate.
Un barbat prins cand incerca sa dea lovitura la o ferma din comuna vasluiana Tutova a fost ucis in bataie de paznicul pe care l-a amenintat cu cutitul.
Andrei Dumbrava, un militar care a jurat sa apere tara cu pretul vietii, a fost ucis de prima racheta lansata de rusi.
Pierre Zakrzewski, cameraman la Fox News, a fost ucis in razboi. Barbatul avea 55 de ani. Alaturi de Pierre se afla si Benjamin Hall, corespondent Fox News, insa Hall este spitalizat in Ucraina.
I-a cerut prietenia, dar pentru ca l-a refuzat a ucis-o! Este alerta in Bihor, unde un tanar de 28 de ani a ucis o adolescenta de 14 ani si a fugit.
Un jurnalist francez a fost ucis de un bombardament rus. Franta a cerut imediat o ancheta internationala, acuzand o crima de razboi.
Soferul din Targoviste care a ucis fata de 13 ani conducea cu 125 Km/H in momentul impactului, spune raportul oficial al politiie.
Un roman din Austria si-ar putea petrecere restul vietii la inchisoare dupa ce si-a ucis iubita in bataie. Acesta era suparat pe ea ca nu castiga mai mult de 750 de euro pe zi.
Un barbat de 56 de ani a fost ucis, cu sange rece, de prietenul de pahar. Initial, vecinii au crezut ca victima a fost atacata de caini.
Un roman si-a ucis sotia, in timpul unui scandal. Crima s-a petrecut in apartamentul in care locuiau, chiar sub ochii celor doi copii ai lor.
Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore.
Sa iti vezi parintele ucis de ignoranta unei asistente, care vorbea la telefon, in loc sa-i faca o injectie. ... In schimb, l-am urmarit spunand condoleante familiei doctorului ucis de un barbat furios ca sora sa nu si-a primit medicamentele compensate.
Sambata, pe DN2A, in Constanta, un sofer mai mult decat inconstient a efectuat o depasire imprudenta in care si-a pierdut viata, dar a mai ucis inca doua persoane.
Un barbat inarmat a deschis focul intr-un supermarket din statul american Virginia, miercuri, si a ucis 10 oameni, relateaza BBC.
Nou-nascut, ucis de o racheta ruseasca ce a lovit o maternitate din Zaporojie In fata Natiunii prezinta cele mai importante stiri din Romania si din lume.
Familia angajatului SMURD ucis cu sotia in casa, la Bran sunt in stare de soc. Mama barbatului a povestit in lacrimi in ochi cum a aflat de tragedie.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
google-analytics.com