Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (4.06 secunde)
Osama bin Laden nu este primul terorist ucis in urma unei operatiuni militare "ca la carte".
Numai ca permisul portarma i-a ramas, iar ARMA LETALA care a ucis doua persoane nu i-a fost retrasa.
De data asta Victor Ponta e greu de ucis! ... De data asta - suntem convinsi - Victor Ponta e greu de ucis!
Atunci, in 1940, trupele hortyste au ucis cu bestialitate 87 de romani si sase evrei, primii ucisi fiind cativa copii aflati cu vitele la pascut.
Nu noi am ucis industria ziarelor". ... Google a ucis industria ziarelor, ci considera ca ajuta la salvarea presei scrise, informeaza theaustralian.com.au.
ce mai puteti face pentru familia care si-a pierdut un copil de 4 ani, muscat si ucis de maidanezi? ... "Asta dupa ce un copil a murit ucis de un caine in Bucuresti.
"Ideile" au ucis oameni. ... Omul a fost ucis ca om, in timpul Holocaustului. Toate aceste aspecte sunt foarte bine surprinse in cartea lui Peter Herzog(Gardosch), "Despagubirea.
Tatal baietelului ucis de maidanezi face marturisiri cutremuratoare In 20 de ani, autoritatile n-au fost in stare sa rezolve problema maidanezilor. ... Tatal lui Ionut, baietelul ucis luni de maidanezi in zona parcului Tei, spunea ieri:
Cand un nebun in Suedia a ucis 90 oameni, nu se spune crestinul cutare, cand doi derbedei au ucis in Franta, nu se stie ce religie aveau, s-a spus musulmanii.
Razboiul i-a ucis un frate si ii tine restul familiei in captivitate. ... I-a ucis si inchis pe toti care i s-au opus:
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. ... La 12 ani dupa ce si-a ucis sotul, Elena C., 36 de ani, din Tudor Vladimirescu â€" Tulcea, si-a omorat, dupa acelasi scenariu si concubinul, in complicitate cu noul ei amant.
Iar daca pe tema dezinfectantilor nu se va putea pronunta, poate n-ar fi rau, in cadrul acestei conferinte, sa spuna tot ce stie despre inchiderea spitalelor, spre exemplu. Si aceasta masura a ucis oameni, cred ca nu ati uitat, stimati colegi!
Acestea sunt detalii din viata lui Stephen Paddock, barbatul care a ucis 58 de oameni in Las Vegas.
Prezent la Onesti, in echipa de verificare trimisa de IGPR, Alexandru Scurtu, directorul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale (SIAS), a declarat marți, 2 martie, la Antena 3 ca nu s-a intervenit mai devreme in locuinta in care Gheorghe Morosan i-a tinut ostatici si ucis pe cei doi.
O femeie, in varsta de 32 de ani, si-a ucis in bataie fratele cu 11 ani mai mare, in urma unui atac de o violenta iesita din comun.
Nu avea probleme de constiinta, nu avea pe nimeni ucis in decembrie ’89 sau schilodit in Piata.
Tragedie in Constanta, unde un copil de 6 ani a fost ucis de caini. Baiatul din comuna Cotul Vaii a fost muscat de caini, iar atacul a fost fatal.
Un coleg al barbatului ucis cu pietre a trecut printr-o experienta asemanatoare. A fost blocat in trafic si atacat de trei indivizi care l-au amenintat cu moartea.
Un galatean va sta 1 an la inchisoare pentru ca a ucis un caine. Condamnarea este o premiera pentru Justitia din Romania.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
google-analytics.com