Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (3.00 secunde)
- Cel mai mare fiu al lui Alys, Ser Denys Arryn, ucis in timpul unei revolte. ... - Fiul lui Ser Ronnel, Ser Elbert Arryn, fost mostenitor al lui Lord Jon, ucis din ordinul Regelui nebun inainte de revolta.
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Barbatul a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei, Petre si Elena Garoafa. Bogdan Mitu e si el suspectat ca si-a ucis sotia. Cel mai bun prieten a lui Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare, a recunoscut ca i-a ucis pe parintii acesteia, sotii Garoafa.
Aceasta fuga neasteptata, se spune ca a fost dictata de teama de a nu fi ucis de familia Borgia si ca Lucretia insasi si-ar fi avertizat sotul.
Osama bin Laden a fost ucis de fortele SUA, impreuna cu unul dintre fiii sai si alti doi adulti, a anuntat presedintele american. ... Liderul Al-Qaeda, Osama bin Laden, a fost ucis de fortele speciale SUA.
Un ostatic roman a fost ucis in Algeria Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Exeterne, insotit de ministrul Titus Corlatean, ca unul dintre cei cinci ostatici romani din Algeria a fost ucis.
Copil de 4 ani, UCIS de caini maidanezi in zona Parcului Tei UPDATE 14:45 - Razvan Bancescu, coordonatorul ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor), a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca baiatul de 4 ani ucis de caini in zona Parcului Tei din Capitala se afla pe un teren privat, iar Primaria nu are nicio vina.
Aceste dulciuri, care amintesc de pietrele care l-au ucis pe SFANTUL STEFAN, se sfintesc la biserica in ziua praznicului si se impart copiilor saraci, scrie click.ro. ... SFANTUL STEFAN, ucis cu pietre de farisei Potrivit traditiei iconografica, acesta era tanar, frumos, cu un suflet deosebit.
Devotamentul pentru meseria de doctor a ucis-o pe Aurelia Anii de studiu nu sunt suficienti pentru o cariera de succes in lumea medicinei. ... Meseria a ucis-o pe tanara studenta - dupa cum spune in scrisoare acest doctor de suflete.
Ei au intrebat pe doi oameni care se ocupau de intretinere, si care erau la biroul de primire, deci la intrare in local, unde se afla, cu precizie, sediul Charlie Hebdo, dupa care au deschis imediat focul si au ucis pe unul dintre ei.
Pana acum, virusul Ebola a ucis 11.000 de persoane printre care foarte multi medici si infirmiere, afirma Banca Mondiala, initiatoarea acestui raport, transmite AFP. ... In Liberia, virusul Ebola a ucis 0,1% din populatia globului, dar 8% din totalul medicilor si infirmierelor.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. ... Fiul unui ofiter SRI a fost ucis. Criminalistii iau in calcul si varianta unei razbunari Tatal tanarului, Gheorghe Serban, este ofiter SRI.
In aceeasi perioada, in batalia de la Karpenisi, este ucis Maskos Botsaris. ... La Maniaki se da o batalie unde este ucis Papaflessas.
Un barbat, despre care presa franceza scrie ca este marocan, a fost ucis de fortele de interventie dupa ce a luat ostatici mai multi oameni intr-un supermarket din Trebes si a omorat trei oameni in timpul atacului.
Joe Biden a anuntat ca SUA l-au ucis pe liderul Al Qaeda. Ayman al-Zawahiri a fost ucis de o drona americana la Kabul.
Iordanianul, pe numele sau adevarat Ahmad Fadil al-Khalayleh, a mai fost condamnat la moarte de aceeasi instanta, dupa ce a ucis un diplomat american, in octombrie 2002, la Amman.
Acesta nu e Casey pe care-l stim din alte filme, adauga Hillcoat, Imi place cand actorii joaca roluri diferite fata de ei insisi si fata de rolurile anterioare, asa incat imi place sa vad acum un Casey care a devenit o masina de ucis, aflat in permanenta actiune, dar care in strafunduri este un tip idealist.
Armata americana a confirmat marti ca a acceptat difuzarea limitata a unei inregistrari video militare, clasata strict secret, care prezinta comentariile facute de doi piloti americani dupa ce au ucis din greseala un soldat britanic din Irak, in 2003.
Consilierii municipali amintesc in acest sens faptul ca marti, 27 noiembrie, un jaguar a evadat si a fost ucis de ingrijitori dupa ce a omorat un caine comunitar.
In opinia liderului PSD, cel mai mare esec al lui Traian Basescu este ca a ucis sperantele romanilor. Mai mult, Traian Basescu a stat cinci la Ministerul Transporturilor, cinci ani la Primaria Capitalei si cinci ani la Cotroceni si nu a lasat nimic in urma lui, subliniaza Mircea Geoana.
google-analytics.com