Cautare

57546 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare" (5.63 secunde)
Dupa imprastierea comunitatii crestine din Ierusalim, Saul a mers cu armata sa in Damasc pentru a o desfiinta si pe cea de acolo. ... Convertirea la crestinism dupa ce a ucis crestini l-a absolvit pe Sfantul Pavel de pacatul initial.
Putini sunt cei care sa nu fi auzit macar o data poezia lui Nicolae Labis, "Moartea caprioarei".
De acord, acel individ de care a vuit toata presa a ucis o italianca a fost grozavie mare care a facut ocolul Europei. Dar astfel de cetateni rromi ucid si in Romania o gramada de cetateni romani, astfel de fapte nu se mai pun la numaratoare?
Dar, pana la gasirea unor mijloace si determinarea unor masuri de integrare in societate a acestor cetateni, trebuie spus ca o vina a ceea ce se intampla o poarta si autoritatile noastre.
Dupa incidentele din Bistrita, cand un copil in varsta de trei ani a fost ucis in bataie de un asistent maternal, aflam ingroziti dintr-un raport al unei institutii de control ca la noi, de mai bine de doi ani, asistentii maternali primesc atestate fara sa mearga la cursuri.
Tanarul doljean arestat preventiv saptamana trecuta pentru comiterea infractiunii de omor calificat a recunoscut ca, in seara de 27 octombrie, a ucis-o pe Maria Popescu. ... Suspectul era soferul unui autoturism, care avea numarul "DAR", in care femeia se urcase pentru a ajunge la Craiova.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt.
Cozma nu a facut nici o declaratie ziaristilor prezenti in numar foarte mare la poartea inchisorii. ... "Este o decizie buna, de clementa.
Marius Diaconescu) Imprastiati prin Balcani inca din Evul Mediu, aromanii trec astazi printr-o criza identitara fara iesire. ... Va propunem in paginile urmatoare o discutie despre originea aromanilor si despre cauzele crizei lor identitare, fara pretentia de a gasi elixirul.
Potrivit ministrului apararii, cheltuielile pentru acest an cu trupele din Irak se ridica la circa 200 de milioane de dolari, suma care reprezinta 11,8% din bugetul ministerului apararii.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Profesorul universitar Liviu Librescu, ucis in atacul de la Virginia Tech, a fost decorat de presedintele Traian Basescu ieri cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Mare Cruce.
Senatorul VALER MARIAN a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Autoritatile romane au avut o pozitie prompta, ferma si principiala in problema reinhumarii ramasitelor pamantesti ale scriitorului profascist maghiar Nyiro Jozsef, planuita de Parlamentul Ungariei in data de 27 mai a.c.
Val Valcu) Pe 30 Decembrie, Stalin si poporul rus ne-au adus o noua sarbatoare in calendar:
Din nefericire, pentru ca acvariul nu a fost intretinut cum trebuie, pestii, in marea lor majoritate, au murit! ... Nu a contat ca am fost colegi 13 ani, adica o viata de om!
Muybridge, fotograful sarbatorit de Google la 182 de ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a schimbat, luni, 9 aprilie 2012, desenul de start pentru a-l sarbatori pe Eadweard J. ... Zoopraxiscopul este un disc circular cu o succesiune de imagini.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Basmul cu Frumoasa adormita Craco, un oras medieval parasit din Italia, este cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, fiind folosit adesea ca locatie de filmare pentru numeroase pelicule.
Recent, pentru prima oara de la declansarea valului de imbolnaviri, un caz de gripa aviara H7N9 a fost confirmat in afara Chinei continentale, in Taiwan, la o persoana care venea din China. ... In familia virusurilor gripale, H7N9 este un virus neobisnuit de periculos pentru oameni.
Barbatul are 36 de ani si abia se eliberase din inchisoare unde a stat 4 ani de zile pentru viol sub amenintarea cutitului. Anchetatorii au stabilit ca barbatul a talharit-o pe Iuliana Neblea, a omorat-o dupa care a transat-o cu un cutit si a aruncat trupul in raul Arges.
Unul avea urme de sange 6 caini au fost ridicati de pe proprietatea unei firme, aflata in aproprierea Parcului Tei, unde un copil a fost gasit mort, unul dintre acestia avand urme de sange, a declarat, luni, Razvan Bancescu, coordonator de proiect la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA).
google-analytics.com