Cautare

57578 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare" (6.70 secunde)
Tiberiu Lovin) Despre o greva moarta de foame. ... Ea a venit sa-l intrebe cand vor fi virati banii de salarii, pentru ca de aproape 4 luni angajatii de acolo muncesc pe datorie.
Atat noul domn al Moldovei, Ieremia Movila, cat si noul principe al Transilvaniei, Andrei Bathory, inclinau catre politica Regatului Poloniei, ceea ce insemna o indepartare de Sfanta Alianta. In vara lui 1599, Mihai Viteazu cere incuviintarea imparatului habsburgic, pentru a putea organiza o incursiune in Transilvania.
Vaccinarea anti-HPV reprezinta o urgenta pentru Romania, aflata pe locul intai in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de cancerul de col uterin. Expertii OMS garanteaza pentru vaccin.
Patru ani batuti pe muchie a stat comisarul-sef Costica Holca la sefia politiei botosanene, dar rezultatele acestui mandat ramin departe de ochii lumii pentru ca seful politiei a fost in tot acest timp prea ocupat sa stea de vorba cu ziaristii.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
Un preot a fost injunghiat in piept, intr-o biserica din centrul orasului Focsani, de un barbat, care i-a cerut sa ii explice cateva citate din Biblie.
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
- Mai sunt doar cateva luni pana la scrutinul crucial care va decide directia pe care o sa mearga Romania in urmatorii ani.
Michel Serres ne invita sa relativizam criza financiara care a zguduit capitalismul, punand-o in balanta cu celelalte "cutremure" de amploare de care nu mai tinem cont, cum ar fi educatia, cresterea gigantesca a economiilor, de tipul celei care a dus la disparitia dinozaurilor.
'Nu exista si nici nu a existat in istoria trista a Romaniei o decizie atat de aberanta precum aceea de a considera presa un element de vulnerabilitate la adresa statului Romania.
Codreanu este arestat, judecat și condamnat la sase luni inchisoare, fiind ucis de gardieni in timpul detentiei. Evident, nu putem face o paralela intre personaje, dar mecanismul implicat in 1938 poate fi luat in considerare acum, cand analizam evolutia "penala" a disputei Badea-Moraru.
Nu e niciun atac la adresa credintei ( care e altceva) ci o carcoteala despre prostie.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Pacientii cu limfom - o forma de cancer care afecteaza sistemul limfatic - pot afla mai multe informatii despre aceasta afectiune din primul dictionar destinat lor, acum si in varianta online.
Dar un zmeu a furat-o si a inchis-o in palatul lui. ... Se zice ca de atunci lumea cinsteste memoria tanarului curajos legand cu o ata doua flori: ... Culoarea rosie simbolizeaza dragostea pentru frumos si aminteste de curajul tanarului, iar cea alba simbolizeaza ghiocelul, prima floare a primaverii.
Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
Este al doilea gest al celei mai inalte autoritati de la Bucuresti, intr-o saptamana, plin de semnificatii pentru ruptura cu Europa. ... "Nu trebuie sa conteze pe timiditatea noastra", spune presedintele, invocand cresterea solida a Romaniei, atractivitatea mediului nostru pentru investitii.
Copii nevinovati, maltratati de gastile de cartier, oameni care se trezesc cu geamurile sparte si masini avariate in urma unor confruntari cu care nu au nici o legatura.
Sa ajungi sa-ti fie frica sa te imbolnavesti inseamna ca traim intr-o lume cu adevarat josnica. Am vazut oameni care se pling ca nu pot merge la o operatie pentru ca nu au bani. ... Trebuie sa-ti apropii infirmierele, asistentele si medicii pentru ca viata ta sa fie in siguranta.
Ultra-mediatizatul caz al romanului de etnie rroma care a talharit si ucis o italianca acum cateva zile reprezinta exemplul clasic despre cum ne privesc de ani buni occidentalii.
google-analytics.com