Cautare

57546 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare" (4.27 secunde)
Teroristul de origine iordaniana Abu Musab al-Zarqawi, cel care este liderul organizatiei Al-Qaida, a fost condamnat la moarte in cursul zilei de joi, in absenta sa, de catre o Curte Militara din Iordania. ... Planul teroristilor cuprindea o serie de explozii provocate de camioane incarcate cu substante chimice.
Armata americana a confirmat marti ca a acceptat difuzarea limitata a unei inregistrari video militare, clasata strict secret, care prezinta comentariile facute de doi piloti americani dupa ce au ucis din greseala un soldat britanic din Irak, in 2003.
Tragedie in Constanta, unde un copil de 6 ani a fost ucis de caini. ... Ajunsi in zona, medicii SMURD au incercat sa il salvez, dar nu au mai putut face nimic pentru viata copilului.
Individul din Constanta care a intrat in casa peste vecini, a ucis un barbat si a violat o fata, isi va petrecere restul zilelor dupa gratii.
I-a cerut prietenia, dar pentru ca l-a refuzat a ucis-o! Este alerta in Bihor, unde un tanar de 28 de ani a ucis o adolescenta de 14 ani si a fugit. ... Se pare ca tanarul a incercat sa o curteze, dar minora l-a refuzat.
Un jurnalist francez a fost ucis de un bombardament rus. Franta a cerut imediat o ancheta internationala, acuzand o crima de razboi.
Un roman din Austria si-ar putea petrecere restul vietii la inchisoare dupa ce si-a ucis iubita in bataie. Acesta era suparat pe ea ca nu castiga mai mult de 750 de euro pe zi.
Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
Copilul care a ucis 8 colegi de scoala si pe paznicul unitatii de invatamant isi planificase atacul in urma cu o luna, a precizat politia sarba, intr-o declaratie de presa. Elevul de 14 ani a ucis sapte fete, un baiat si un gardian.
Un terorist si-a sunat parintii de pe mobilul unei victime, pentru a se lauda ca a ucis 10 evrei "cu propriile maini".
Televiziunea Al-Mayadeen, pentru care lucrau, este afiliata gruparii militante siite Hezbollah, activa in Liban. In atac a fost ucis si un civil. ... Lovitura vine dupa ce Hezbollah a anuntat ca a bombardat o localitate din nordul Israelului, unde este stationata armata.
O femeie, in varsta de 32 de ani, si-a ucis in bataie fratele cu 11 ani mai mare, in urma unui atac de o violenta iesita din comun. Barbatul nu a avut nici o sansa sa se apere, acesta fiind imobilizat la pat din cauza unei afectiuni de sanatate.
Un coleg al barbatului ucis cu pietre a trecut printr-o experienta asemanatoare. A fost blocat in trafic si atacat de trei indivizi care l-au amenintat cu moartea.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Breivik a ucis 77 de oameni in 2011, dar spune ca nu mai e violent. Rudele victimelor cer ca aparitiile lui sa nu fie transmise la TV.
Politistul care a ucis-o cu masina pe Raisa va fi trimis la testul poligraf. ... De asemenea, prietena Raisei care o tinea de mana in momentul in care a fost spulberata de masina va fi si ea audiata, acasa la ea.
Liderul ISIS, Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi, a fost ucis de catre americani. El si familia sa au murit, dar trupele americane s-au intors nevatamate.
Un barbat prins cand incerca sa dea lovitura la o ferma din comuna vasluiana Tutova a fost ucis in bataie de paznicul pe care l-a amenintat cu cutitul.
Andrei Dumbrava, un militar care a jurat sa apere tara cu pretul vietii, a fost ucis de prima racheta lansata de rusi. Acasa il asteptau o sotie insarcinata si fetita lor de 4 ani.
google-analytics.com