Cautare

57578 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare" (6.62 secunde)
Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones.
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Politistii au indicat, miercuri seara, un alt suspect pentru omoruri, in persoana celui mai bun prieten al sotului femeii inecate in Dunare. ... Barbatul a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei, Petre si Elena Garoafa. Bogdan Mitu e si el suspectat ca si-a ucis sotia.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Este si cazul lui "ca si", o constructie care s-a strecurat repejor in vocabularul nostru. ... Iata un exemplu cu adevarat edificator, pe care l-am auzit la un parinte, intr-o discutie cu un cadru didactic:
Sindromul discordant (Schizofrenia) este o dereglare psiho-mentala marcata de tulburari de personalitate, inadaptabilitate si incapacitatea de a percepe lumea si realitatea inconjuratoare asa cum sunt, realizand o perceptie distorsionata a fenomenelor si experientelor cu care individul se confrunta, traind intr-o permanenta confuzie, contradictie, fantasmagorie, intre o lume interioara imaginara si realitatea inconjuratoare.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit.
Osama bin Laden a fost ucis de fortele SUA, impreuna cu unul dintre fiii sai si alti doi adulti, a anuntat presedintele american. ... "Aceasta e o zi istorica pentru poporul american", a spus Barack Obama. Liderul Al-Qaeda, Osama bin Laden, a fost ucis de fortele speciale SUA.
25 Martie - Ziua Nationala a Greciei Marea Revolutie a poporului elen din 1821 a fost un urias efort al neamului nostru pentru scuturarea unei indelungate sclavii de 4 veacuri si restabilirea libertatii si demnitatii natiunii noastre.
Un ostatic roman a fost ucis in Algeria Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Exeterne, insotit de ministrul Titus Corlatean, ca unul dintre cei cinci ostatici romani din Algeria a fost ucis.
O veche traditie, implinita in ziua praznicului, se refera la icoana care-l infatiseaza pe mucenicul martir:
Copil de 4 ani, UCIS de caini maidanezi in zona Parcului Tei UPDATE 14:45 - Razvan Bancescu, coordonatorul ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor), a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca baiatul de 4 ani ucis de caini in zona Parcului Tei din Capitala se afla pe un teren privat, iar Primaria nu are nicio vina.
In Guineea, Sierra Leone si Liberia, pierderea de personal medical din cauza virusului Ebola este pe punctul de a declansa o explozie de decese printre femeile insarcinate si cele care asteapta sa nasca.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. Descoperirea macabra a fost facuta de tatal tanarului, care si-a gasit fiul zacand intr-o balta de sange, cu un cutit infipt in spate.
Ei au intrebat pe doi oameni care se ocupau de intretinere, si care erau la biroul de primire, deci la intrare in local, unde se afla, cu precizie, sediul Charlie Hebdo, dupa care au deschis imediat focul si au ucis pe unul dintre ei.
Un barbat, despre care presa franceza scrie ca este marocan, a fost ucis de fortele de interventie dupa ce a luat ostatici mai multi oameni intr-un supermarket din Trebes si a omorat trei oameni in timpul atacului.
Joe Biden a anuntat ca SUA l-au ucis pe liderul Al Qaeda. Ayman al-Zawahiri a fost ucis de o drona americana la Kabul.
Este casatorit cu o romanca, are doi copii. ... Trebuie tratata cauza si nu efectul, spune el, deoarece pentru sirieni singura solutie e pacea. Razboiul i-a ucis un frate si ii tine restul familiei in captivitate.
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
google-analytics.com