Cautare

57857 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (7.06 secunde)
Ted Kennedy revenise in Senat in noiembrie 2008, dupa ce in iunie anul trecut a fost operat pentru o tumora cerebrala situata in lobul parietal stang unde se afla, printre altele, centrul vorbirii.
Barbatul a fost ucis de fortele de ordine. ... Anne Hidalgo a vorbit despre un act barbar care a lovit oameni nevinovati, reuniti pe Promenade des Anglais, pentru a celebra valorile pe care se bazeaza Franta:
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
Interventia, dupa trei ore de la primul apel, in cazul crimei de la Alba-Iulia, pune sub semnul intrebarii eficienta procedurilor dupa care actioneaza politistii. Pentru ca proprietarul apartamentului nu le-a dat voie sa sparga usa, agentii l-au asteptat sa vina cu cheia.
Un tanar si-a omorat copilul de un an dupa un schimb de mesaje cu fosta iubita, intr-un apartament inchiriat din Alba Iulia, in timp ce politistii nu au fost lasati de proprietar sa sparga usa.
Este casatorit cu o romanca, are doi copii. ... Trebuie tratata cauza si nu efectul, spune el, deoarece pentru sirieni singura solutie e pacea. Razboiul i-a ucis un frate si ii tine restul familiei in captivitate.
Cand o banda de spargatori de banci, formata din politisti corupti si fosti militari este fortata sa dea o lovitura extrem de riscanta in favoarea unui mafiot fara scrupule, membrii ei hotarasc ca singura lor sansa de a reusi este sa distraga atentia Politiei din Atlanta folosindu-se de codul 999 - care inseamna politist ranit.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
In primul rand, Holocaustul nu a fost nici o epidemie, nici o catastrofa naturala si nici macar un fapt de razboi inevitabil. Dimpotriva, a fost o decizie absurda, desi luata cu deplina luciditate, de catre oameni impotriva altor oameni.
Tatal baietelului ucis de maidanezi face marturisiri cutremuratoare In 20 de ani, autoritatile n-au fost in stare sa rezolve problema maidanezilor. In 20 de ani, edilii de la conducerea Primariei Capitalei au tot amanat gasirea unei solutii pentru cainii fara stapan si la fel au facut si parlamentarii.
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. ... Cum a inceput povestea Vaduvei negre si ce a determinat-o pe femeia, de doar 38 de ani, la vremea respectiva, sa se transforme intr-o criminala?
Pentru ca acest stat islamic e episodul doi al-Qaida. ... Islamul e o religie pasnica, la fel ca si crestinismul. ... Uitati cand face organizatia ETA vreun atentat, se spune organizatia separatista ETA a facut, si e o organizatie terorista.
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii.
Totodata, consilierii vor sesiza Parchetul General in cazul primarului general Adriean Videanu si al viceprimarului Razvan Murgeanu pentru nesocotirea celor semnalate de consilierii generali in raport.
De data asta Victor Ponta e greu de ucis! ... Intuitia sau informatia il face pe Victor Ponta sa anunte ca l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita, recunoscindu-si infrangerea.
Un galatean va sta 1 an la inchisoare pentru ca a ucis un caine. Condamnarea este o premiera pentru Justitia din Romania.
Sa iti vezi parintele ucis de ignoranta unei asistente, care vorbea la telefon, in loc sa-i faca o injectie. ... In schimb, l-am urmarit spunand condoleante familiei doctorului ucis de un barbat furios ca sora sa nu si-a primit medicamentele compensate.
"Cred ca toti romanii doresc sa traiasca intr-o tara prospera solidara si demna. ... El a crezut ca este o figura mesianica pentru poporul roman si s-a dovedit ca este o mare dezamagire.
Klemm, o scrisoare deschisa in legatura cu gestul acestuia de a se fotografia cu asa-numitul steag al Tinutului Secuiesc. ... Subiectul este unul deosebit de sensibil pentru opinia publica romaneasca.
"Rusine sa va fie, nemernicelor!" Dupa tragicul eveniment petrecut luni in Parcul Tei din Capitala, cand un baietel a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi, Lucian Mindruta a avut o reactie dura la adresa tuturor celor care sustin cainii fara stapan.
google-analytics.com