Cautare

57857 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (4.85 secunde)
Gradinita de 5 stela la Harau, jud. Hunedoara. Copiii au mese calde si transport gratuit
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
Lacul Tei, sector 2, a avut loc o altercatie in trafic. ... Nicoleta de 34 de ani din jud. ... IONUT de 30 de ani din jud.
Popa Lazar, sector 2, este in curs de desfasurare o altercatie in urma careia o persoana de sex masculin este ranita.
Gigel de 26 de ani, din jud.
VIOREL de 26 de ani din jud. Calarasi, care, folosind chei potrivite, la data de 13.05.2010, ora 17.30, a patruns intr-o autoutilitara marca Dacia 1307, ce se afla parcata pe Sos.
Fundeni, sector 2, intrucat la fata locului se afla o persoana de sex feminin, victima a unei infractiuni.
VASILE de 18 ani, ambii din jud. ... MIHAI de 26 de ani din jud. ... In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca cele 3 telefoane mobile pe care cei in cauza le ofereau spre vanzare erau inscriptionate cu o sigla inregistrata, acestea fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
MIHAI de 24 de ani din jud.Calarasi si S. SORIN de 36 de ani din jud.
Mures de 43 de ani din jud. ... Florin de 33 de ani din Jud. Calarasi, care avea asupra sa cantitatea de 100 petarde clasa a II-a si 10 artificii clasa I, fara a putea prezenta acte de provenienta.
Florin de 21 de ani, din jud. ... Nicolae de 26 de ani, din jud. Giurgiu, pasager in Dacia Logan, au fost accidentati usor, fiind indrumati de la spital, la domiciliu.
si al Serviciului Criminalistic din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au efectuat 8 perchezitii domiciliare la adrese din Bucuresti si jud. ... Ion de 47 de ani, din jud.
La data de 14.04.2010, in jurul orei 13:45, a observat o minora de 11 ani, din Bucuresti, a intrat dupa ea in scara unui bloc situat in bd.
ALEXANDRU de 37 de ani din jud. ... ILEANA de 49 de ani din jud. Tulcea, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Pentru orice artist este onorant sa expuna la Ateneo Veneto, spatiu prestigios aflat in inima Venetiei si care, prin arhitectura, colectiile de arta si carte si picturile sale murale, dar si prin istoria de doua secole a promovat constant stiintele, literatura si artele.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
O audiere pentru dezvaluirea secretelor OZN (Autor: ... Aceste persoane, organizate in diverse grupuri, incearca sa mobilizeze opinia publica pentru a exercita presiuni asupra Congresului si Casei Albe, sa le determine sa dea in vileag ceea ce stiu in acest sens.
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
playtech.ro/Cum se pregatesc americanii pentru un potential dezastru Casa Alba se pregateste pentru un dezastru care ar putea fi cauzat de vanturile solare. ... De cele mai multe ori, vanturile solare sunt suficient de slabe pentru a fi deviate de campul magnetic al Pamantului.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
google-analytics.com