Cautare

57818 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (4.63 secunde)
Silviu Sergiu, editorialistul Evenimentului Zilei, comenteaza o problema la ordinea zilei: ... Osama bin Laden nu este primul terorist ucis in urma unei operatiuni militare "ca la carte".
7.01.1957, Medgidia, jud. ... Raspunsul meu a avut mai intai o afirmatie categorica: daca ar fi sa ma mai nasc o data sau sa traiesc in alta lume (desi nu cred in teza reincarnarii!), tot catre aceasta profesie ingrata m-as orienta!
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice.
• Caravana electorala a Aliantei PSD-UNPR-PC a poposit si in Otopeni, unde oamenii au fost bucurosi sa o intalneasca pe marea campioana Gabriela Szabo.
Profi Rom Food are noi planuri de accelerare a dezvoltarii retelei, planuri finantate atat din resurse proprii, cat si cu ajutorul unui imprumut in suma de 177 milioane de lei, de la Banca Europeanaa pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si Raiffeisen Bank.
FLORIANDRA de 20 de ani, ambii din Bucuresti, care au sustras dintr-un magazin un pistol de jucarie pentru copii cu capse, in valoare de 46 lei si mai multe articole de imbracaminte dintr-un alt magazin, in valoare de 300 lei, ambele situate im incinta complexului comercial.
501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V. ION de 37 de ani din jud. ... Calina de 79 de ani din jud. ... Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru V.
La data de 8 februarie 2011, ora 07.45, Sectia 17 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 5 ca in Splaiul Independentei, sector 5, se afla o persoana care incearca sa sustraga mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat, marca DAEWOO, dupa ce in prealabil fortase sistemele de inchidere.
La data de 1 august 2010, ora 12.00, lucratori din cadrul Sectiei 21 Politie au actionat in zona unei piete din sectorul 6, pentru depistarea persoanelor care comercializeaza produse din tutun, fara respectarea conditiilor legale. ... Emil de 19 ani din jud. ... Elena, 19 ani din jud.
Bautura este rezultata numai din distilarea prunelor din soiurile vanata romaneasca, tuleu, negre, recoltate din livezile familiei Florescu, amplasate in comuna Danicei, Jud. Valcea si comuna Cuca, Jud.
La data de 9 martie 2011, Sectia 25 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 6 Politie cu privire la faptul ca la o adresa din sectorul 6, persoane de sex masculin sustrag componente din fier vechi. ... VICTOR de 38 de ani din jud.
Cand a ajuns in statia RATB "Fainari", a oprit in statie pentru urcarea si coborarea pasagerilor, iar la punerea in miscare dupa ce a inchis usile a observat in oglinda retrovizoare o persoana de sex feminin care a cazut in troleibuz. ... Cristian de 26 de ani din jud.
La data de 16 decembrie 2010, intre orele 09.00 - 14.00, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 impreuna cu inspectori din cadrul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor au actionat in zona a doua piete din sectorul 4, pe linia comercializarii carnii si a produselor din carne, rezultatul fiind urmatorul:
RUDOLF, de 35 de ani din jud. Ilfov, N.FLORIN, de 26 de ani din Bucuresti, S.GRIGORE de 54 de ani din jud.
La data de 28 aprilie 2011, lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 13 Politie au identificat pe un minor de 15 ani din Jud. Braila, pe un minor de 13 ani din Bucuresti si pe un minor de 10 ani din Jud.
DAVID de 44 de ani din jud.
- in sud-vestul jud. Caras-Severin si in zona de munte aferenta - si izolat in sudul si vestul jud. Timis Se vor semnala :
324, cu o suprafata totala de 268 mp, din care sala de vanzari este de 172 mp. ... Gheorghe Radulescu, nr.49, si are o suprafata totala de 304 mp, din care sala de vanzari masoara 196 mp.
In curtea interioara negustorii va asteapta intr-o lume cu obiecte vechi (cufere, mobilier taranesc, ceramica veche taraneasca, unelte gospodaresti, roti de car, ii si fote, covoare si diverse tesaturi taranesti, tablouri, bijuterii, carti, carti postale, portelanuri, patefoane, etc) Copiii mari si mici sunt asteptati la atelierele de creativitate, sambata si duminica:
In curtea interioara negustorii va asteapta intr-o lume cu obiecte vechi (cufere, mobilier taranesc, ceramica veche taraneasca, unelte gospodaresti, roti de car, ii si fote, covoare si diverse tesaturi taranesti, tablouri, bijuterii, carti, carti postale, portelanuri, patefoane, etc) Copiii mari si mici sunt asteptati la atelierele de creativitate, sambata si duminica:
google-analytics.com