Cautare

57857 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (4.79 secunde)
Un ostatic roman a fost ucis in Algeria Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Exeterne, insotit de ministrul Titus Corlatean, ca unul dintre cei cinci ostatici romani din Algeria a fost ucis.
O veche traditie, implinita in ziua praznicului, se refera la icoana care-l infatiseaza pe mucenicul martir:
Copil de 4 ani, UCIS de caini maidanezi in zona Parcului Tei UPDATE 14:45 - Razvan Bancescu, coordonatorul ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor), a declarat, in cadrul unei emisiuni TV, ca baiatul de 4 ani ucis de caini in zona Parcului Tei din Capitala se afla pe un teren privat, iar Primaria nu are nicio vina.
In Guineea, Sierra Leone si Liberia, pierderea de personal medical din cauza virusului Ebola este pe punctul de a declansa o explozie de decese printre femeile insarcinate si cele care asteapta sa nasca.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. Descoperirea macabra a fost facuta de tatal tanarului, care si-a gasit fiul zacand intr-o balta de sange, cu un cutit infipt in spate.
Ei au intrebat pe doi oameni care se ocupau de intretinere, si care erau la biroul de primire, deci la intrare in local, unde se afla, cu precizie, sediul Charlie Hebdo, dupa care au deschis imediat focul si au ucis pe unul dintre ei.
Un barbat, despre care presa franceza scrie ca este marocan, a fost ucis de fortele de interventie dupa ce a luat ostatici mai multi oameni intr-un supermarket din Trebes si a omorat trei oameni in timpul atacului.
Joe Biden a anuntat ca SUA l-au ucis pe liderul Al Qaeda. Ayman al-Zawahiri a fost ucis de o drona americana la Kabul.
Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele:
VICTOR de 52 de ani din jud. Alba, a condus un autoturism marca Toyota Yaris, pe Calea Grivitei dinspre bd. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud.
Totodata a fost depistata o persoana urmarita. ... Ion Mihalache, sector 1, o persoana de sex barbatesc ce avea un comportament suspect. ... AUREL de 21 de ani din jud.
Dimitrie - 15 ani impreuna pentru copii (Sala Foaier) • 20.00: ... Noaptea Alba a Filmului Romanesc - Morometii, 1988 (Studioul Horia Bernea) • 21.00: Noaptea Alba a Filmului Romanesc - Un film cu o fata fermecatoare, 1966 (Studioul Horia Bernea) • 23.00:
Are o frecventa si un debit verbale proprii vanzatorilor de iluzii, numai bune sa te insele, lucru pe care-l si reuseste cu unii gura-casca. Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia:
"O sa ma vedeti numai pe stadion!" Prima reactie a dupa ce a iesit din inchisoare: ... "Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba.
Detasat pentru o perioada de 3 luni de zile ca director general adjunct in cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Gelu Danut Dinca (foto) pare sa fie urmarit de ghinion.
Cursa pentru Casa Alba a fost, si de aceasta data, pasionanta. ... Cat priveste politica americana din urmatorii patru ani, ar fi iluzoriu sa se mizeze pe o schimbare spectaculoasa, indiferent cine va conduce de la Casa Alba.
In mai multe filiale pesediste a inceput sa curga cu reclamatii la adresa sefilor locali ai PSD pentru ca imaginea acestora sa fie patata in apropierea congresului.
Ediția 2016 se desfasoara pe un traseu stradal securizat si inchis circulatiei auto pe o distanta de 33 km.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Masacrul de la Fantana Alba: un Katyn romanesc si o lectie de istorie si demnitate nationala", pe care o puteti citi in continuare.
Domeniul public al comunei Poarta Alba este mai sarac, de cateva zile, cu un imobil.
google-analytics.com