Cautare

57857 de rezultate pentru "ucis pentru o tigare jud alba" (6.49 secunde)
In cadrul evenimentelor va avea loc lansarea albumului "A time for us" urmata de o sesiune de autografe. ... In toamna acestui an sunt asteptati de publicul de peste ocean pentru concerte la Chicago si Los Angeles. ... Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos. ... PETRE de 45 de ani din jud. ... Mihaela de 18 ani din jud. ... IONEL de 35 de ani din jud. ... LUCICA de 58 de ani din jud.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Sunteti invitati la prima editie a Festivalului interactiv pentru intreaga familie "Amintiri din copilarie", pentru un sfarsit de saptamana plin si o spectaculoasa Parada a teatrelor pentru copii. ... Stela Lucaciu din Scheia, jud.
Magazinul din Targu Bujor, Jud. ... El functioneaza in format Standard, cu o suprafata totala de 486 mp din care sala de vanzari masoara 350 mp. PROFI din Vanju Mare, Jud. ... Are o suprafata totala de 362,7 mp si o sala de vanzari de 216 mp.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Ca sa tinem pasul cu fanii infocati, am facut un mic rezumat al actiunii si un inventar al personajelor - o mica introducere, pentru neinitiati, in lumea Game of Thrones.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Politistii au indicat, miercuri seara, un alt suspect pentru omoruri, in persoana celui mai bun prieten al sotului femeii inecate in Dunare. ... Barbatul a recunoscut ca i-a ucis pe parintii Gabrielei, Petre si Elena Garoafa. Bogdan Mitu e si el suspectat ca si-a ucis sotia.
Policolor sustine cu materiale renovarea caselor si obiectivelor publice din trei comune, trei orase, pictarea unei noi locomotive pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national, un centru cultural.
gratare si lipie, ciolan si mancaruri la ceaun, pentru gurmanzi. ... pe sticla, cioplit, incondeiat Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... Stan Anuta din Sapanta, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. ... Marinescu Dan, din Ploiesti, jud. ... Teatru pentru copii:
A ales specializarea in nutriție si diabet din credinta ca stilul de viata si de alimentatie are un impact major asupra sanatatii noastre.Daca ne gandim la organismul uman ca la o masina, atunci carbohidratii (adica glucidele sau zaharul) din alimente reprezinta "combustibilul" sau preferat.
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Dar un zmeu a furat-o si a inchis-o in palatul lui. ... Se zice ca de atunci lumea cinsteste memoria tanarului curajos legand cu o ata doua flori: una alba, alta rosie.
In perioada iulie - octombrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea infractionala a unei grupari de proxeneti, despre care se detineau informatii ca prin intermediul unul club de noapte situat pe Calea Dorobantilor, sector 1, folosit ca paravan, coordoneaza o retea de prostituate de lux angajate ca danasatoare.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Lazareanu Razvan ) In investigatiile pe care le-am facut acum doua saptamani prin Transilvania, am ajuns si in Alba Iulia, locul Unirii de la 1600.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Orasul simbol al Marii Uniri, Alba Iulia este una dintre prioritatile absolute ale ministrului Ivascu Consecvent cu afirmatiile facute in Parlamentul Romaniei, Ministrul Culturii si Identitatii Nationale, George Ivascu, s-a aflat intr-o vizita la Alba Iulia, unde a avut intalniri de lucru cu primarul Municipiul Alba Iulia, Mircea Hava, cu presedintele Consiliului Judetean, Ion Dumitrel, specialisti ai celor doua autoritati locale, cu primarul Municipiului Sebes, Dorin Nistor, precum si cu deputatul Florin Roman, pentru a evalua si analiza actiunile si evenimentele in pregatire si care sunt preconizate a se desfasura cu ocazia Aniversarii Centenarului, atat in municipiul Alba Iulia, cat si pe teritoriul intregului judet.
Primaria Alba Iulia va decerna in aceasta vara fostului suveran al Romaniei titlul de Cetatean de onoare al municipiului.
google-analytics.com