Cautare

134 de rezultate pentru "tupeu" (2.68 secunde)
“Mi se pare ca declaratiile domnului Nicolau sunt expresia elocventa a cuvantului 'tupeu'. Daca vrem sa dam o definitie mai exacta a cuvantului 'tupeu', in loc sa ne uitam in dictionar, trebuie sa citim declaratiile domnului Nicolau“, a declarat Tariceanu.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
Membrii Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor (CJT) joaca cu tupeu modelul seniorilor. ... "Pentru functia de presedinte de sedinta as vrea sa fiu validat eu", a spus pedistul cu tupeu.
Presedintele Traian Basescu a avut un tupeu incredibil cand, in cadrul ceremoniei care a marcat 15 ani de la primele tranzactii bursiere pe BVB, a dat vina pe romani si pe consumul acestora pentru starea catastrofala a economiei, facand abstractie de faptul ca el a condus aceasta tara in ultimii sase ani, afirma fostul prim-ministru, social-democratul Adrian Nastase.
Vicepresedintele PDL Monica Macovei sustine, intr-o postare pe blogul sau, ca liderul PSD Victor Ponta "nu e doar imatur, are si tupeu", referindu-se la o declaratie a acestuia referitoare la meritele pentru aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. "Ponta nu este doar imatur, are si tupeu.
Deputatul PSD Adrian Severin a declarat ca ministrul Mo-nica Macovei dezinformeaza "cu tupeu" societatea romaneasca, afirmand ca infiintarea Agentiei de Integritate Morala este o cerinta a Uniunii Europene, cand, de fapt, nu este asa.
PSD nu va semna si nu va vota motiunea de cenzura a PD-L pe tema taxei auto, a declarat pentru NewsIn Cristian Diaconescu, purtator de cuvant, in timp ce secretarul general al formatiunii, Titus Corlatean, spune ca liderii PD-L au un tupeu imens cerand social-democratilor sa faca acest lucru.
Stimati colegi, aruncati o privire pe numele de mai sus si va veti aminti, sunt sigur, ca ati fost martori, in repetate randuri, ai demonstratiilor de tupeu si nesimtire, dar si ai neprofesionalismului dus la extrem. Nu e, insa, destul sa ai tupeu.
Daca ii intrebi pe ce se bazeaza, obtii drept raspuns o mostra de tupeu greu de suportat. Pentru ca despre tupeu este vorba in mentinerea guvernului Boc, in pofida evidentei si dureroasei sale lipse de performanta...
Cu dezinvoltura binecunoscuta - eu ii spun tupeu -, Traian Basescu ne mai cere sa nu ne umilim presedintele. ... Aceasta pare sa fie, cel putin pana acum, suprema dovada de tupeu a unui presedinte care nu stie decat sa-si umileasca poporul.
Toate iesirile lui Emil Boc sunt la limita dintre tupeu si penibil Vicepresedintele PSD Corina Cretu considera declaratiile lui Emil Boc la adresa guvernului condus de Victor Ponta ca fiind disperate, ele venind din partea unui personaj certat cu bunul-simț, istoria recenta si Constitutia Romaniei.
Intrebari ramase fara raspuns, singura varianta plauzibila fiind ca micutul comunist o fi dat dovada unui tupeu iesit din comun.
Un rol prea mare pentru un om, mult prea intepenit in chingile comunismului, care l-a format, si pe care doar un tupeu urias si o lipsa de scrupule iesita din comun l-au propulsat in postura de castigator.
E foarte greu sa lucrezi cu oamenii, iar daca nu ai rabdare si diplomatie sau tupeu si perseverenta, dupa caz, nu rezisti in presa. ... In schimb au tupeu cit cuprinde.
Au tupeu sa faca urmatoarea chestie. Suna, mai nimeresc si raspund. "Aloo, domnu’ Berceanu, sunt cutare si...", o vrajeala.
(...) UNPR considera ca migratia parlamentarilor trebuie descurajata! Daca eu va spun ca baietii au tupeu maxim si nu ma credeti!", scrie Olguta Vasilescu, pe Facebook.
„Este un tupeu pina la nesimtire sa prezinti un raport al unei organizatii pe patru ani si sa fii in partid de un an...
„Domnilor reprezentanti ai PSD, iti trebuie un dram de inconstienta si o caruta de tupeu sa semnezi in cinci luni trei motiuni impotriva Ministerului Agriculturii, dupa ce ai gestionat, printre hotii mai mari sau mai mici, cu incompetenta si ineficienta treburile agriculturii timp de patru ani“, a afirmat Flutur, declaratie care a incins spiritele Opozitiei.
Iar acum, cu un tupeu de neegalat, cei direct responsabili cer solidaritate, fapt care ar trebui sa duca la tragerea la raspundere a ministrilor responsabili prin initierea unei investigatii de catre Curtea de Conturi pentru activitatea desfasurata de la 1 ianuarie 2010 pana in prezent.
Tupeu de basist abject... Coae, concentreaza-te: sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine.
google-analytics.com