Cautare

390 de rezultate pentru "tumora cu celule gigant" (3.12 secunde)
Intr-o perioada in care omenirea a inlocuit compasiunea cu ura, fiind indiferenta la atrocitatile care se comit in lume, la suferinta, durerea si moartea semenilor, intr-o sfanta zi de duminica credinciosii si-au intors privirile catre Ceruri si au rostit rugaciuni pentru cei doi Papi ai secolului XX - preaiubitii curajosi ai lui Dumnezeu, a caror bunatate a alinat suferintele si durerile celor chinuiti.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
-zborul planetar in care ele anuleaza atractia gravitationala cu Pamantul, -zborul galactic in care se merge mai departe si anume se anuleaza interactia gravitationala a navei cu restul universului exceptand o directie si un sens.
Camera Deputatilor se poate "imbogati", dupa reuniune, cu cateva zeci de calculatoare si un televizor gigant cu plasma. ... Camera Deputatilor va ramane si cu instalatia de spalat candelabrele de 2.800 de lei si cu peste 2.000 de becuri economice.
Ar fi poate primul lucru facut cu cap de catre statul roman in acest sens, dupa ce ani de zile s-a bazat pe ajutorul iluzoriu al unei companii petroliere cu o reputatie indoielnica, Total Fina Elf. Rezultatul sprijinului primit pana acum de la acestia se vede cu ochiul liber:
"Prin acesta noi exprimam revolta fata de indiferenta cu care se trateaza toate problemele cetatenesti in ultimii ani de zile.
"Romania nu s-a mai confruntat cu un asemenea insucces din 1997, la Summitul de la Madrid, cand nu a fost admisa in NATO.
Pina la 26 octombrie, termen final pentru depunerea scrisorilor de intentie privind finantarea construirii Unitatii 3 de la Cernavoda, si-au aratat interesul 12 companii si consortii internationale, a declarat Ioan Rotaru, directorul general al societatii Nuclearelectrica.
Airbus A380, cel mai mare avion comercial si de pasageri din lume, a avut zborul inaugural ieri, decolind de pe Aeroportul Toulouse-Blagnag cu sase pasageri la bord, informeaza AP.
Din totalul cererii, 75% este solicitat de persoanele cu venituri medii, in timp ce 15% este solicitat de micii investitori.
Noua propunere este mai mare cu 2,6 miliarde de euro fata de precedenta care insuma 23 de miliarde de euro, potrivit Mediafax.
Acesta prevede o vasta reorganizare a productiei si concedieri, pentru a reduce costurile cu doua miliarde de euro pe an, incepand din 2010.
Airbus a fost grav afectat de intarzierile de productie ale programului sau de constructie a aeronavei gigant A380, de problemele legate de dezvoltarea noului sau avion de dimensiuni medii A350 si nivelul scazut al dolarului, ce favorizeaza rivalul Boeing.
O agentie de publicitate poate obtine profit din difuzarea spoturilor publicitare pe ecrane LCD montate în autobuze, ecrane-plasma în marile magazine sau ecrane gigant. ... Fiind difuzat pe un monitor montat în autobuz, atentia „publicului“ la un spot publicitar este cu atât mai mare.
Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip. Gigantul nordic este unul dintre cei mai mari producatori din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari.
Vanzarile din retailul romA¢nesc ar putea avansa, in perioada 2007-2017, cu 130%, la peste 72 de miliarde de euro, Romania fiind, alaturi de Bulgaria, una dintre pietele cu cel mai mare potential de crestere in domeniu, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta Deloitte.
Un recul cu mult mai mare decat se prevazuse, el fiind determinat, in principal, de imensele stocuri de marfuri existente in intreprinderi.
Un recul cu mult mai mare decat se prevazuse, el fiind determinat, in principal, de imensele stocuri de marfuri existente in intreprinderi.
In 2009, veniturile companiei au scazut cu 25,9%, conducand la o pierdere operationala de 20,18 miliarde de yeni fata de un profit de 109,57 miliarde de yeni, cat inregistra in aceeasi perioada a anului trecut.
Initiata in vremurile de crestere economica din mandatul premierului liberal Calin Popescu Tariceanu, modernizarea TNB, un proiect gigant de 50 de milioane de euro, este un magnet pentru constructori. Cu aceasta suma se poate face o cladire de birouri de 30 de etaje.
google-analytics.com