Cautare

390 de rezultate pentru "tumora cu celule gigant" (3.72 secunde)
Rezultatele testului Papanicolau pot spune daca exista o inflamatie, celule ale colului uterin anormale sau cancer de col uterin De ce este necesar testul Babes - Papanicolau?
Denumita si limfogranulomatoza maligna, boala evolueaza progresiv, cu perioade de remisieremisie: ... Sistemul limfatic este parte a sistemului imunitar al organismului, cu rol in apararea impotriva infectiilor si a altor boli. ... Celule sistemului limfatic, numite limfocitelimfocite:
Acum 3 ani (in iulie 2008) am inceput o colaborare cu Diperia - un portal de terapii complementare. De putin timp site-ul a disparut (si o data cu el, si articolele mele precum si alte sute de articole scrise de zeci de persoane, despre terapii complementare si spiritualitate).
Insulina, hormonul secretat de pancreas, nu mai reuseste sa stocheze zaharul in celule, fenomen numit insulino-rezistenta. Acest tip de diabet afecteaza in principal persoanele supraponderale si/sau adulte si este asociat cu probleme cardiovasculare si oftalmologice, daca nu e tratat corect.
COMUNICAT DE PRESA Bucuresti, 10 martie 2015 Academia de Stiinte Medicale anunta lansarea proiectului cu titlul DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN TRANSPLANT, identificat cu nr.
Recent, a avut loc conferinta uneia din cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis, in cadrul careia cei prezenti au asistat la un curs de prim ajutor pentru bebelusi, copii, dar si adulti deopotriva.
Mariustuca.ro / Cercetatorii australieni au filmat moartea unei celule albe!
Joi, 2 iulie, la restaurantul Zucchero din Bucuresti, a avut loc o noua conferinta "TRAIESTE SANATOS CU SIMONA" cu tema: ... Alaturi de prezentatoarea TV si radio, la eveniment au luat cuvantul si Cristina Timofte, Key Account Specialist, Divizia Corporate la Banca de celule stem Biogenis;
Lupta cu cancerele de sange obtine astazi tot mai multe victorii, insa noile tratamente si abordarile medicale integrate au facut posibila schimbarea paradigmei, iar unele dintre cele 140 de tipuri de cancere de sange, altadata fatale, au astazi impactul unei boli cronice.
Graunte de aur contra cancerului cerebral Cancerele creierului, printre cele mai severe neoplasme, ar putea fi tinute sub control cu ajutorul unui tratament special cu "graunte" din aur.
Imi aduc aminte de un om cu o memorie fabuloasa, dar am uitat ce anume stia ne vor caracteriza tot mai mult.
Cu toate acestea, ea poate fi cauzata de anumite afectiuni autoimune, infectii sau expunerea la toxine. ... Unele persoane pot dezvolta alergii la substantele lentilei sau chiar cu lentila in sine. ... Vasele de sange se dilata pentru a aduce celule care sa trateze si sa vindece rana.
Targul specializat Baby Expo, destinat viitoarelor mamici si tatici, dar si copiilor pana la 5 ani si parintilor cu acte deja in regula, se desfasoara in perioada 14-17 martie 2013, la Sala Polivalenta din Capitala.
reprogramarea limfocitelor pentru a tinti celule maligne (Autor: Magda Marincovici) La sapte ani, Emily Whitehead pare sa fi invins leucemia cu ajutorul unui tratament novator. ... Cercetatorii americani au reusit remisiunea cu succes in cazul unui copil cu leucemii prin reprogramarea limfocitelor, astfel incat acestea sa tinteasca direct celulele maligne.
Cryo-Save asigura stocare gratuita a celulelor stem in cazul in care un membru al familiei nou-nascutului (frate, sora, mama, tata) a fost diagnosticat deja cu o boala ce poate fi tratata cu astfel de celule.
El este autorul a 19 carti, cu 57 de milioane de cititori. ... Coldwell a vindecat peste 35.000 de pacienti cu cancer (studiile au demonstrat o rata de vindecare de cancer de 92,3%).
Implant mamar cu risc de cancer (Autor:
Artista care va naste saptamana viitoare isi asteapta cu nerabdare fetita. ... Aceasta a apelat la una din cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis.
INTERVIU cu prof. ... Magda Marincovici) Ne-am obisnuit cu cifre alarmante privitoare la numarul deceselor, durata scurta de supravietuire din cauza cancerului. ... Dar atentie, in ultimii ani, a crescut numarul copiilor cu cancere tiroidiene, desi aceste neoplazii sunt caracteristice adultilor.
De ce nu trebuie sa bem apa sau ceai cu gheata (Autoare: Magda Marincovici) Un pahar cu apa si gheata, un ceai cu gheata.
google-analytics.com