Cautare

390 de rezultate pentru "tumora cu celule gigant" (2.75 secunde)
Aceasta oportunitate nu este valoroasa numai pentru copil insusi, dar creste si posibilitatea de a trata un membru al familiei care ar avea nevoie de un transplant de celule stem si nu le poate utiliza pe ale sale.
Roxana Iliescu a participat recent la conferinta sustinuta de binecunoscuta realizatoare Simona Dragomir, pe tema "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema "Copii sanatosi, parinti isteti", ce a avutloc la restaurantul Zucchero din Capitala.
Recent, s-a desfasurat conferinta "Traieste Sanatos cu Simona", editia "Mama si copilul". ... Conferintele Traieste sanatos cu Simona sunt concepute pentru a raspunde direct nevoilor participantilor.
Cuplul a apelat la una dintre cele mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis, luand in considerare criterii importante in alegerea ei:
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul". ... Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis, banca de celule stem; ... In cele din urma, femeile insarcinate prezente in sala s-au informat cu privire la cele doua variante de nastere, raspunsurile venind din partea doamnei Dr.
La inceputul lunii aprilie s-a efectuat in premiera in Romania un transplant cu celule stem pentru regenerarea sistemului nervos central.
Ce este cancerul pancreatic, boala de care a murit Ionela Prodan Artista Ionela Prodan s-a luptat o perioada lunga de timp cu o boala crunta. ... Mai nou, cancerul pancreatic poate fi descoperit cu un simplu selfie.
Veninul de albine distruge celule maligne Echipa profesorului Pan Dipanjan de la Universitatea Illinois (SUA) a reusit sa blocheze multiplicarea celulelor maligne dupa ce a injectat venin de albine, experiment realizat in laborator.
Alfred Toepfer anunta investitii-gigant in Romania:
Bucurestenii vor putea urmari meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 pe un ecran gigant in Centrul Vechi Meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 vor putea fi urmarite de bucuresteni, pe un ecran gigant amplasat in Centrul vechi al Capitalei.
O constatare alarmanta arata ca, in ultimii ani, a crescut frecventa cazurilor de cancer in Europa, inclusiv in Romania, cu preponderenta in randul barbatilor (54% din cazuri). ... Boala apare mai mult la persoanele trecute de 40 de ani, cu o frecventa mai ridicata la femei decat la barbati.
Ioani locuieste impreuna cu familia in capitala, an in care a pus bazele retelei Neuro Centrum, platforma medicala de second opinion in domeniul neuro-oncologiei. Ardelean scolit la Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj, cu 8 ani de experienta in Anglia, dr.
Unul dintre aceste medicamente a reusit sa prelungeasca durata de viata a bolnavilor de leucemie limfoida cronica, forma rezistenta la chimioterapie combinata cu anticorpi, tratament standard, administrat in cazul acestui cancer al sangelui.
Magda Marincovici) Totul a inceput in urma cu 6 saptamani, in Oklahoma City, povesteste canalul american Fox 43, relateaza Franceinfotv. ... A profitat de ocazie pentru a le impartasi medicilor problemele pe care Jim le avea cu sanatatea.
VARSTA Riscul de a dezvolta o tumora cerebrala creste odata cu varsta. ... Cu toate acestea, tumoarea cerebrala poate aparea la orice varsta, iar anumite tipuri apar aproape exclusiv la copii.
Catalin Chelu, omul care se lupta cu Dinel Staicu pentru controlul SIF Oltenia, are detineri la limita legii în mai multe societati.
Stem SURE a primit 3 premii I si 2 premii II in "Top Afaceri Romania 2011" la capitolul - "Activitati referitoare la sanatatea umana" -, fiind totodata singura Banca de celule stem aflata vreodata intr-un astfel de clasament.
Diabeticii ar putea scapa de injectiile cu insulina Doug Melton si Peng Yi sunt doi cercetatori de la Universitatea Harvard care au descoperit un hormon, betatrofina, care va simplifica tratamentul diabetului.
este oferit GRATUIT si GARANTAT oricarei mamici in devenire, care vine la standul Stem SURE si sta de vorba cu reprezentantii companiei! Cadoul nu este conditionat de semnarea Contractelor pentru Recoltare celule stem cu Compania Stem SURE.
Tesut cardiac din celule suse (Autor: Magda Marincovici) O echipa de cercetatori de la Universitatea din Pittsburgh au reusit ca sa reprogrameze celule suse si astfel sa obtina tesut cardiac uman, functional in laborator. Ei au folosit celule suse pluripotente (iPS).
google-analytics.com