Cautare

390 de rezultate pentru "tumora cu celule gigant" (2.84 secunde)
Radioterapia este folosita pentru tratamentul cancerului inca de acum 100 de ani, cand au fost descoperite, in anul 1895, razele X de catre Wilhelm Roentgen.Modernizarea acestei tehnici a avut loc insa cu precadere in anii 1900, cand celebra Marie Curie, prima femeie laureata cu Nobel, a descoperit elementele radioactive - poloniu si radium, experiment care, de altfel, i-a si adus tragicul sfarsit.
Incercand solutii antispetice sau lotiuni oferite cu darnicie de farmacii si magazinele de cosmetice, multi pierd ore, indepartand (ca sa folosim o exprimare eleganta) punctele negre sau privind cu teama aparitia a cate unui alt nou cos. Cu toate acestea, adolescentii nu detin monopolul acneei.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Andra si Catalin au devenit recent, pentru a doua oara parinti, iar CryoSave este alaturi de ei in aceste momente atat de importante - micuta Eva Maria Ioana a primit cadou de la familia sa o rezerva de celule stem pentru viitor.
Cryo-Save, cea mai mare banca din Europa de stocare a celulelor stem, anunta ca pe 10 decembrie 2013, o fetita de 4 ani din Spania a primit o infuzie de celule stem provenite din propriul sange recoltat si procesat din cordonul ombilical, pentru a fi tratata de paralizie cerebrala.
Recent, a avut loc atelierul "Incepe viata de mama cu dreptul" sustinut de Roxana Gabor-Iliescu si sprijinit de una dintre cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis.
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul. Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem;
Cand vine vorba de siguranta propriului copil, parintii vor sa se asigure ca fac totul pentru acesta, iar Andreea Balan nu este o exceptie, asa ca a decis sa recolteze celule stem pentru fetita ei, alaturandu-se, astfel, familiei Biogenis.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania: Alex - primul copilas care a beneficiat de un transplant cu propriile celule stem.
Magda Marincovici) Lista de asteptare pentru un transplant medular in cazul pacientilor cu leucemie se va scurta foarte mult odata cu extinderea capacitatii sectiei de transplant medular de la Institutul Clinic Fundeni (ICF) si intrarea in functiune a Registrului National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH).
diabet tip 1, scleroza in placi O tehnica medicala, care are ca scop determinarea unor celule din sistemul imunitar sa atace celulele maligne, pregatesc cercetatorii americani.
Celule suse pot regenera muschiul inimii afectat de infarct Celule suse "inteligente" folosite pentru a repara o inimă ... Celule suse mature sunt prelevate din propria maduva osoasa a pacientului, apoi sunt programate in vitro pentru a deveni celule cardiace.
Infuzie de celule stem pentru refacerea neuronilor unor copii cu paralizie cerebrala Primul studiu consacrat terapiei cu celule stem prelevate din cordonul ombilical sau sangele din placentă, folosite in cazul a trei copii veniti pe lume cu paralizie cerebrala, se deruleaza la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Al.
Vedeta, care se afla in ultimul trimestru de sarcina, isi asteapta cu nerabdare bebelusul poznas. ... Aceasta a apelat la una dintre cele mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis, luand in considerare urmatoarele criterii importante in alegerea sa:
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald. ... Aflase ca are o tumora pe creier si tocmai fusese operata.
Dupa cancerul la plamani, fostul solist al trupei Compact a fost diagnosticat si cu tumora pe creier. Bolnav de cancer la plamani, Leo Iorga a fost diagnosticat si cu tumora pe creier.
Magda Marincovici) Un nou medicament a fost identificat pentru tratamentul gliomului infiltrativ de trunchi cerebral, o tumora maligna depistata la copil.
In doar cateva secunde, prin metoda lui Dragos, bolnavul afla daca tumora lui este maligna sau benigna, cu o precizie de 90%. ... Cu ajutorul a 13 repere este studiata tumora (natura, textura) si este precizat un diagnostic primar.
Cu un potential imens in repararea sau regenerarea tesuturilor distruse, celulele stem - celule care poseda capacitatea de a se transforma intr-o mare diversitate de celule diferentiate (celule nervoase, hepatice, etc.) - reprezinta fara indoiala marea descoperire a medicinei moderne.
el este multumit si se bucura in prezent de o sanatate excelenta impreuna cu parintii si bunicii lui in Bucklebury.
google-analytics.com