Cautare

1466 de rezultate pentru "tudor daniliuc" (3.19 secunde)
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca formatiunea pe care o conduce va vota cu certitudine o eventuala motiune de cenzura depusa de PSD.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
PRM este dispus sa negocieze, dupa alegeri, cu oricine serveste interesul national, a declarat vineri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a aratat ca "ideal ar fi un guvern de uniune nationala, pentru ca vin vremuri grele".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, le-a transmis marti membrilor Corpului Dilomatic acreditat in Romania o scrisoare in care doreste sa ii informeze despre faptul ca "se pune la cale o imensa frauda electorala la alegerile parlamentare care vor avea loc duminica, 30 noiembrie".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, afirma ca va incerca sa intre in Palatul Parlamentului pentru a participa la dezbaterea dintre Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu. ... Tudor, precizand ca inca nu a primit raspuns pentru autorizarea unei manifestatii a sustinatorilor sai.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor este verificat de Agentia Nationala de Integritate deoarece din declaratia de interese depusa la Parlamentul European ar lipsi un contract. Agentia Nationala de Integritate il verifica pe europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana. ... Au agresat un parlamentar european, trimisi de Traian Basescu", a declarat presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, la Realitatea TV.
Cristian Tudor Popescu:
Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap Un nou circ se deschide pe centura politicii romanesti. ... Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap, e bolnav si de oameni bolnavi nu te iei", a declarat pentru Realitatea.net, Gigi Becali.
Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs" Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca discursul de azi, din Parlament, al presedintelui Basescu a fost "un delir grandomaniacal", in care seful statului a vorbit despre orice, mai putin de "cresterea viermilor de matase".
Parea un politist care se rasteste la o cutie de conserve Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a descris plastic discursul presedintelui Traian Basescu pe marginea celor petrecute, marti, in Parlamentul Romaniei.
Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum.
Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum.
Basescu pleaca inainte de 2014 daca primeste imunitate pe viata Jurnalistul Radu Tudor a anuntat ca dupa plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni, romanii vor afla culisele negocierilor dintre coalitia aflata la guvernare si presedintele statului.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
"Tuica si rachiurile de fructe destinate pentru consumul propriu in gospodariile individuale, in limita unei cantitati echivalente cu cel mult 50 de litri de produs pentru fiecare gospodarie pe an, cu concentratie etilica de 100% in volum, se accizeaza prin aplicarea unei cote de 50% din cota standard a accizei aplicate alcoolului etilic", a declarat Tudor Dumitru Mitita, seful serviciului Autorizatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj.
Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
'Necazurile vin avalansa pentru liderul PRM, Vadim Tudor:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica.
google-analytics.com