Cautare

1466 de rezultate pentru "tudor daniliuc" (4.11 secunde)
PRM nu sustine motiunea de cenzura PRM nu va semna si nu va sustine motiunea de cenzura anuntata de PSD, a declarat presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si deputatul Gelil Eserghep se afla, in aceste zile, la Bistrita Nasaud, unde au fost invitati, de autoritati, sa participe la o serie de manifestari prilejuite de Inaltare si totodata de Ziua Eroilor.
PRM nu va sustine un eventual guvern PD-PSD si se gandeste daca va sprijini motiunea de cenzura anuntata de PSD, a declarat ieri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. ... Sa si-i dea afara!", a spus Vadim Tudor, care a aratat ca singura solutie ar fi alegerile anticipate.
De 1 Decembrie, Iuliana Tudor a prezentat, pe TVR 1, spectacolul extraordinar, Noi suntem romani”, un program special pentru romanii de pretutindeni.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, si-a reluat vineri declaratiile privind declansarea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, de data aceasta prezentand doi martori ai "biografiei tenebroase" a sefului statului ca motiv pentru demiterea lui Basescu.
Doi secretari de stat si un consilier al ministrului justitiei au demisionat ieri în semn de protest fata de cererea lui Tudor Chiuariu de a-l revoca din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA pe procurorul Doru Tulus.Cristian Danilet, fost consilier al Monicai Macovei, Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene, si Laura Stefan, directoare în cadrul Directiei de relatii cu Ministerul Public, si-au înaintat ieri dimineata demisiile din functiile detinute la Ministerul Justitiei.Cei trei îl acuza pe noul ministru ca a încercat sa influenteze actul de justitie.
PRM se va abtine de la vot si va parasi sala la votarea motiunii de cenzura initiate de PD, a declarat ieri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat luni ca, daca este adevarat ca ministrul Tudor Chiuariu ar fi exercitat presiuni asupra justitiei, el trebuie sa demisioneze imediat, pentru ca un asemenea demers ar compromite independenta justitiei si reforma initiata in acest domeniu.
Geoana a primit pe loc replica din partea liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim e Gica-Contra Corneliu Vadim Tudor a opinat ca Guvernul Tariceanu se tine "intr-un fir de par", el precizand ca prefera firul de par al lui Calin Popescu-Tariceanu firului de par al lui Traian Basescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca ordonanta de urgenta privind modificarea Legii raspunderii ministeriale "are toate elementele unui abuz de putere" si ca actul normativ a fost promovat de ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, in interes personal.
Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, a profitat de prezenta in Romania a lui Hans-Gert Poettering, presedintele Parlamentului European, pe care l-a informat ca presedintele Traian Basescu si PD pregatesc fraudarea alegerilor pentru Parlamentul European.
PRM va depune joi, la Curtea Constitutionala, contestatia la legea votului uninominal, a anuntat, miercuri, presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor il va da in judecata pe Radu Comanici pentru declaratiile iresponsabile pe care le-a facut in aceste ultime doua zile.
PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu Potrivit anuntului facut, duminica seara, de Corneliu Vadim Tudor, PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Generala a Capitalei.
Tudor.
Mandatul noului primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, a debutat cu o serie de probleme pe care, spune acesta, a incercat sa i le provoace fostul edil Ionel Chirita.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, il sfatuieste "amical" pe senatorul Gheorghe Funar sa isi retraga propunerea legislativa privind studierea in scoli a Bibliei in versuri, pe care o califica drept o "trasnaie".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, va candida din nou, pentru un mandat de senator de Bucuresti. ... Corneliu Vadim Tudor afirma insa ca, PRM va face tot posibilul ca romanii sa nu voteze pe baza votului uninominal.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor schimba placa dupa protocolul semnat cu PD-L. ... Tudor a recunoscut insa ca a avut discutii cu presedintele PDL, Emil Boc.
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
google-analytics.com