Cautare

1466 de rezultate pentru "tudor daniliuc" (2.83 secunde)
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
Ca urmare, Corneliu Vadim Tudor a recomandat, inca o data, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze prin absenta turul doi al alegerilor prezidentiale.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni.
Este suficient sa ne amintim numai cum PSD isi stuchea in san si se ferea ca dracu' de tamaie de orice asociere cu "extremistii” lui Vadim Tudor si de referirile acestuia din urma la "hotii, derbedeii si coruptii” din PSD, nelipsite din orice luare publica de cuvant a liderului PRM.
Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca PRM a decis depunerea candidaturii Ancai Petrescu pentru functia de primar general al Capitalei. ... Tudor. ... Vadim Tudor nu a lasat-o pe Anca Petrescu sa raspunda la multe intrebari, inclusiv la cele referitoare la numarul de locuitori ai Capitalei.
Corneliu Vadim Tudor este foarte sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din toamna inca din primul tur. ... "Eu in toamna voi castiga alegerile prezidentiale din turul intai", sustine Vadim Tudor. ... Ii fac la Golden Blitz un cabinet frumos acolo si sta acolo", a mai spus Vadim Tudor.
Presedintele PPRM Vaslui, Corneliu Bichinet, membru in Biroul Permanent al partidului, si-a acuzat ieri colegii din tara de demisia lui Corneliu Vadim Tudor, considerand ca acestia l-au “sufocat“ cu memorii si reclamatii din interiorul filialelor locale ale partidului.
Un grup de parlametari PRM, in frunte cu Corneliu Vadim Tudor, l-au huiduit pe presedinte in timpul discursului, au afisat bannere cu Basescu infatisat dupa gratii si l-au numit pe presedinte mafiot si betiv.
• 4 iun 2007 - MAE saluta eliberarea lui Tudor Petrov Popa din detentia ilegala si isi reitereaza pozitia conform careia "gestul este tardiv si constituie o sfidare" la adresa eforturilor depuse de comunitatea internationala privind executarea unei decizii a CEDO, veche de trei ani.
Meir a declarat ca, prin semnarea contractului, Corneliu Vadim Tudor nu ar fi avut voie sa scrie nimic despre evrei in ziarele sale. ... Tudor. ... Tudor va mai ramane multa vreme pe scena politica. ... Tudor a iesit ieri la contraatac.
Tudor Chirila da de pamant cu Guvernul Ciolos/ www.dcnews.ro Tudor Chirila si-a exprimat nemultumirea in privinta noului guvern despre care spune ca nu are nimic de-a face cu tehnocratii "Care guvern de tehnocrati? ... Orice, dar numai guvern de tehnocrati nu", a fost mesajul transmis de Tudor Chirila.
Purtatorul de cuvant al PPRM, deputatul Dumitru Avram, a anuntat sambata ca liderii grupurilor parlamentare PPRM din Senat si Camera Deputatilor ii solicita lui Corneliu Vadim Tudor sa revina in fruntea partidului. ... El a subliniat ca trebuie oficializata revenirea in functie executiva a lui Vadim Tudor.
In legatura cu acuzatiile aduse conducerii PPRM prin intermediul lui Corneliu Vadim Tudor, Ciontu a precizat ca acestea reprezinta “calomnii care au la origine persoane ce nu se regasesc moral si politic in interiorul unui PPRM european, unui PPRM al normalitatii.“ Declaratia lui Ciontu a starnit mania lui C.V.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Tudor Gheorghe canta o manea. ... Pe Tudor Gheorghe iubitorii de folclor il stiu drept un interpret serios. ... Tudor Gheorghe umple salile la concertele sale, iar spectatorii au parte de un show complet.
Magicianul Leonard Iosefini este unul dintre invitatii speciali diseara, la emisiunea "O data-n viata" de la TVR 1, a carei gazda este Iuliana Tudor. ... Iuliana Tudor are deja emotii pentru editia "O data-n viata" din aceasta seara pentru ca nepravazutul va guverna toata emisiunea.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri in plenul Senatului ca a renuntat la organizarea mitingului de protest de la Odorheiu Secuiesc. ... Potrivit lui Vadim Tudor, formatiunea politica pe care o conduce este multumita ca "a trezit la realitate autoritatile statului".
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri ca legea lustratiei este o "mare ineptie" si a apreciat ca acest act normativ nu va fi adoptat de Parlament. Vadim Tudor a spus ca aceasta initiativa legislativa este menita sa distraga atentia poporului de la "drama pe care o traieste".
liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca partidul pe care il conduce va semna un protocol de colaborare parlamentara cu PSD. ... "Ideea acestui protocol a apartinut PRM, iar el e motivat de nevoia unei opozitii unite, pentru a contracara astfel actuala putere", a declarat Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com