Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (2.93 secunde)
In ceea ce priveste tranzactiile incheiate cu compania ceha CEZ si grupul german E.ON, pentru trecerea in proprietate privata a Electrica Oltenia, respectiv Electrica Moldova, Seres a estimat ca finalizarea privatizarii ar putea avea loc la toamna.
De altfel, el a mai spus ca dimensiunile noilor bancnote si monede, asemanatoare cu cele ale monedei unice europene, vor ajuta atat la un transport mai bun, cat si la trecerea mai usoara spre euro, proces care va avea loc in 2012-2014.
Oamenii premierului Tariceanu vor discuta miine despre pretul caldurii si trecerea societatii Electrocentrale in subordinea municipalitatii galatene. ... a€œSint convins ca miercuri se va decide trecerea societatii in administrarea Consiliului Local.
S-au luat deja masurile necesare pentru trecerea celor doi pe functii de executie. ... "Nu pot sa confirm sau sa infirm acest lucru, ci doar ca s-au luat masuri pentru trecerea lor pe functii de executie", a mai spus Dorin Tiganas.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, a anuntat ca s-a decis trecerea societatii Electrocentrale in curtea municipalitatii. ... "Trecerea Electrocentrale in subordinea administratiei locale va fi intirziata pentru o anumita perioada de timp.
Asta pentru ca in momentul de fata abia se discuta trecerea CET, alaturi de alte doua societati similare din Deva si Bucuresti, in proprietatea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Trecerea anumitor terenuri ale ADS in administrarea autoritatilor locale este o masura care a fost enuntata si in trecut de fostul ministru al Agriculturii Dan Motreanu, dar nu a fost pusa in practica deocamdata.
Pachetul salarial care va fi aplicat, retroactiv, de la 1 ianuarie, cuprinde o majorare salariala medie de 18%, fiind vorba in principal de o majorare salariala de 9,5%, dar nu mai putin de 100 de lei, acordarea unui extrabonus de 2% la sfarsitul anului si a unei prime de Paste de 2 milioane de lei vechi, trecerea a 1.400 de angajati de la clasa B la clasa A (ceea ce inseamna o crestere suplimentara de 5%), promovarea a 25% din personal prin trecerea acestora de la categoria 1 si 2 la categoria a 3-a.
Pachetul salarial de care beneficiaza siderurgistii retroactiv, incepand cu 1 ianuarie, care mai include trecerea a 1.400 de angajati de la clasa B la clasa A, precum si promovarea a 25% din personal, au facut obiectul unui protocol semnat intre reprezentantii conducerii si ai UTSL si FSS Metarom Galati, in timp ce sindicatele Forum si SSS nu si-au pus parafa.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a apreciat, sambata, la Suceava, ca Romania ar putea adopta moneda euro de la 1 ianuarie 2014, modalitatea in care se va face trecerea urmand sa fie stabilita de Banca Nationala.
trecerea la euro Daca tranzitia catre un leu denominat a fost doar o încercare mica prin care a trecut natiunea, lucrul cel mai greu va fi trecerea la euro ca moneda nationala.
"Oamenii trebuie supravegheati astfel încât sa nu-i jignesti" Trecerea de la cizme de cauciuc, de pe santier, la prestari servicii a fost destul de usoara. "E placuta trecerea.
"Oamenii trebuie supravegheati astfel încât sa nu-i jignesti" Trecerea de la cizme de cauciuc, de pe santier, la prestari servicii a fost destul de usoara. "E placuta trecerea.
Luca Serena, discursul in limba italiana a Ministrului Roman de Externe, Teodor Baconschi, care a multumit investitorilor italieni pentru eforturile pe care le desfasoara in Romania, a subliniat necesitatea extinderii colaborarii economice dintre cele doua tari si si-a exprimat speranta ca trecerea de la Unimpresa la Confindustria va determina raporturi si mai stranse intre cele doua tari.
Noul program de convergenta privind trecerea la moneda euro aparut in presa la inceputul saptamanii spune ca Guvernul va renunta la data de 1 ianuarie 2015 ca obiectiv pentru trecerea la moneda euro si avansa doar intervalul 2013-2014 pentru intrarea in mecanismul european al ratelor de schimb, o etapa premargatoare procesului.
Podul hobanat a vibrat sub picioarele celor prezenti la trecerea politistilor calare. ... Podul hobanat a vibrat la trecerea politistilor calare Atractia evenimentului au fost insa zecile de majorete imbracate sumar.
accesul autovehiculelor cu echipamente pana la nivelul terenului de joc, pentru a facilita trecerea de la un eveniment la altul in maxim 24 ore, chiar si cand este necesara trecerea de la sport la divertisment;
Ultimele informatii prevad trecerea treptata la IPv6 pana in 2008, in trei stagii. ... Ultimul stagiu presupune oprirea IPv4 si trecerea la nivel modial la IPv6, in anul 2011.
Astfel, trecerea la un sistem de operare mai nou pare o decizie fireasca.
Liberalizarea politica de la sfarsitul deceniului al noualea, asociata cu declinul Uniunii Sovietice, a dus la relaxarea restrictiilor la trecerea frontierei est-germane, care au dus, in cele din urma, la demonstratii de masa si caderea guvernului comunist.
google-analytics.com