Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (3.50 secunde)
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a promis iei, in statiunea Jupiter, ca va promova o hotarare de guvern prin care sa dispuna trecerea patrimoniului si activelor fostei SNIF catre Consiliul Judetean Constanta.
2, potrivit caruia conducatorii autovehiculelor ce au dreptul sa utilizeze girofaruri rosii sau albastre (politia, jandarmeria, pompierii, ambulanta etc.) "pot incalca regimul legal de viteza sau alte reguli de circulatie, cu exceptia celor care reglementeaza trecerea la nivel cu calea ferata".
PD-L pare sa fie in minoritate in Parlament atunci cand e vorba de trecerea la Parlamentul unicameral, votata in proportie majoritara la referendumul din toamna anului trecut. ... "Eu cred ca votul de la referendum este cel mai important argument pentru trecerea la Unicameral.
Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a anuntat miercuri in plen trecerea deputatilor Calin Potor de la PDL si a lui Catalin Chereches de la PNL in randul independentilor fara apartenenta politica.
Potrivit surselor parlamentare, Iordache a fost cel care a propus amendamentul care prevede trecerea Serviciului de Asistenta Juridica din subordinea Registrului Comertului la Camerele de Comert.
De asemenea, sunt sigur ca domnia sa isi aminteste, cu drag probabil, ca trecerea de la stanga la dreapta a PD s-a produs intr-o singura noapte, in urma unei decizii a "marelui conducator", fara ca in prealabil sa fi fost cercetata opinia membrilor de partid ori a conducatorilor locali.
Potrivit liderului CN al PSD, planul respectiv ar cuprinde intre altele actiuni la nivelul PDL, precum "diminuarea constanta a puterii si influentei lui Vasile Blaga a apropiatilor sai pana la limita mentinerii unitatii partidului", dar si "trecerea in afara puterii de decizie a lui Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu si a altora care nu se aliniaza intocmai ideilor si actiunilor lui Traian Basescu si Elena Udrea".
Cu doar doua saptamani in urma, Basescu vorbea insa despre trecerea la regiuni. ... De fapt, varianta initiala cu trecerea la regiuni ar fi presupus schimbarea Legii fundamentale, care prevede expres ca Romania este impartita in judete.
Arestarea lui Antonescu la 23 August 1944 a insemnat trecerea Armatei Romane de partea fortelor armate ale tarilor aliate impotriva lui Hitler.
Realitatea.net informeaza ca 4 senatori isi vor anunta in plenul Senatului de luni 5 martie 2012 demisia din PDL si trecerea la USL Senatorul PSD Ioan Chelaru a declarat, pentru REALITATEA.NET, ca 4 parlamentari ai PDL si-au negociat intrarea in PSD.
Plenul Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM) a decis azi reluarea de urgenta a discutiilor privind trecerea politiei judiciare de sub autoritatea Ministerului de Interne sub cea a Ministerului Public, pentru a se evita "orice forma sau intentie de influentare politica a activitatilor operative ale politiei".
Cata vreme trecerea din politica in justitie si invers se intampla cu atata lejeritate tot conceptul de separare a puterilor in stat e doar o ridicola maimutareala. ... In fine, trecerea lui Sova la relatia cu parlamentul imi pare singura mutare ok.
Prin modificarea legii privind functionarea Institutului, prin trecerea acestuia sub controlul Senatului, competenta numirii Consiliului de coordonare a celor 21 de membri trece integral la Senat.
Sa admitem, de dragul discutiei, ca cele 194 de voturi, fata de 278 - cate erau necesare pentru trecerea motiunii - nu sunt un insucces. ... Marele PNL nu a fost in stare sa adune toate voturile disponibile pentru trecerea motiunii.
Premierul Mihai Tudose cere trecerea Institutului Cantacuzino la Ministerul Apararii Nationale si transformarea lui in unitate militara. Solicitarea a fost facuta de seful Executivului la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.
Totodata, Vasilescu a spus ca banca centrala are de rezolvat patru obiective importante: denominarea (trecerea la leul greu), tintirea inflatiei si liberalizarea contului de capital (trecerea la convertibilitatea totala a leului).
AVAS a selectat recent “alesul“ pentru trecerea in proprietate privata a Electroputere: ... Inainte de trecerea in proprietate privata, societatii craiovene ii vor fi reesalonate datoriile, iar dobanzile si penalitatile de intarziere vor fi sterse in baza Legii nr.
Dupa cum se arata in “Ziarul de Bacau“, SNP Petrom contesta trecerea in tabloul creditorilor a firmelor Faber Invest & Trade, cu o datorie de peste 5.000 de miliarde de lei, si a VGB Oil, cu 1.500 de miliarde de lei, firme controlate de fratii Octavian si Marian Iancu si care sunt si principalii actionari de la Rafo.
Oficialii de la Bucuresti avanseaza date diferite privind trecerea la moneda euro, perioada estimata fiind cuprinsa intre doi si zece ani dupa ce Romania va adera la Uniunea Europeana, in 2007, transmite Reuters.
Ziarul il citeaza pe comisarul european pentru taxe si impozite, Laszlo Kovacs, care spune ca Uniunea Europeana sprijina trecerea la acest regim fiscal.
google-analytics.com