Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (3.35 secunde)
in preajma acestei date, la trecerea meridianului, soarele se ridica deasupra orizontului la unghiul maxim, iar intervalul diurn are durata maxima.
Confruntarile nu s-au oprit aici, fiindca o alta masina-capcana a explodat in cartierul Karrada, la trecerea unei patrule irakiene, fiind ucis un politist si trei trecatori au fost raniti.
Colegiul Director al democratilor a adoptat ieri o rezolutie privind sustinerea fuziunii cu PNL pentru o mai buna guvernare si a reamintit ca, odata cu trecerea PD la Partidul Popular European (PPE), au fost eliminate incompatibilitatile ideologice dintre cele doua partide.
Apoi, trecerea in categoria tezaur a Cuminteniei Pamantului nu e incompatibila juridic cu garantarea proprietatii? ... - Comisia speciala a muzeului intrunita in sedinta de lucru a examinat operele prezentate spre cumparare si au hotarit receptionarea lor defintiva cu trecerea in Sectia Galeria Nationala si anume:
In 11 martie 1865, tanarul Eminovici primeste pasaport pentru trecerea in Bucovina, apoi este tinut in gazda la profesorul sau Aron Pumnul, fiind si ingrijitor al bibliotecii acestuia.
Pe lista au fost deja trecute cateva persoane, care ar vrea sa isi schimbe optiunea politica, pentru trecerea in barca puterii. ... Pana in prezent insa nu le-a fost facuta nici o propunere oficiala pentru trecerea in partidul de guvernamant.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau.
Prima dintre ele cere Executivului sa acorde autoritatilor locale 50% din redeventele de exploatare a zacamintelor naturale, cea de-a doua presupune trecerea responsabilitatilor privind gospodarirea drumurilor nationale si judetene inspre Ministerul Transporturilor si consiliile judetene, ultima rezolutie propunand cofinantarea studiilor de fezabilitate si a proiectelor de executie pe care le deruleaza administratiile locale.
Inmuiati, acestia au decis in cele din urma, dupa ce Petre Stanca a coborat si in mijlocul lor si le-a recomandat cum sa voteze, sa fie de acord cu trecerea imobilelor din administrarea SC DPPJ in cea a administratiilor locale.
La dezbaterile asupra proiectului de lege, PNL, UDMR si PRM au sustinut trecerea Oficiului Registrului Comertului la Camerele de Comert, in timp ce PSD, PD si PC au sustinut ca acestea trebuie sa ramana in subordinea Ministerului Justitiei.
Daca in consiliile locale din comune trecerea alesilor locali de la un partid la altul nu reprezinta o miza chiar atat de insemnata, la nivelul Consiliului Municipal Targu Jiu, unde numarul consilierilor este mai mare si fondurile mai multe, pierderile se cuantifica dupa alt sistem de calcul.
In primul rand, primii care vor avea de castigat de pe urma renuntarii mele la PSD si trecerea la PD vor fi locuitorii Mangaliei si orasul in sine.
PC sustine trecerea SPP si STS la MAI, respectiv MCTI, depolitizarea si profesionalizarea acestor institutii si a serviciilor de informatii si limitarea activitatii serviciilor la culegerea de informatii, fara a avea atributii care sa se suprapuna organelor justitiei.
Liberalii sustin trecerea politiei din subordinea MAI in cea a autoritatilor locale In aceste conditii, Orban crede ca ministrul democrat va aplica pana la urma aceasta lege, iar daca nu, va veni altcineva in locul sau sa o faca:
Directorul SPP Lucian Pahontu a declarat ca nu este de acord cu trecerea SPP in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor si transformarea lui in departament.
In replica la afirmatiile facute de premierul Tariceanu referitoare la posibilul substrat politic al grevei minerilor din Oltenia, deputatul PD Monica Iacob Ridzi apreciaza ca declaratiile acestuia dovedesc "o crasa indolenta", democrata acuzandu-l la randul sau ca, prin trecerea complexurilor Turceni si Rovinari la AVAS, incalca programul de guvernare.
Legea trimisa spre promulgare de Parlament are ca obiect de reglementare drepturile si sprijinul acordat romanilor din afara frontierelor de stat ale Romaniei, precum si trecerea Departamentului pentru Romanii de pretutindeni din subordinea MAE in subordinea Cancelariei prim-ministrului.
Nicusor Constantinescu s-a referit la caracterul strategic al aeroportului, invocat de Basescu pentru a respinge trecerea de actiuni la CJC.
Potrivit deputatului PSD Eduard Martin, trecerea actiunilor CN APM Constanta in contul CLM este un lucru important din trei considerente:
213/1998, care stabileste ca trecerea unui bun apartinand domeniului public al statului din domeniul public in domeniul privat al statului se poate face numai prin hotarare de guvern.
google-analytics.com