Cautare

925 de rezultate pentru "traditionale" (3.57 secunde)
Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); Ana Foca. 15 iulie: Ciurica. 16-18 iulie:
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
A primit colindatori romani, imbracati in haine traditionale, iar Revelionul l-a petrecut exact cum si-a dorit cu mama, fratele si cumnata ei. ... Am primit colindatori imbracati in straie traditionale.
bundita cu margele, din blana de dihor - la 3.000 RON, vesta din bumbac - la 100 RON, brau foarte vechi din lana - la 80 RON, catrinta - la 250 RON, catrinta - la 400 RON, suman - la 600 RON, ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, baticuri din casmir, ciorapi din lana - la 30 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Vera Andronic.
"De la standul meu puteti achizitiona doua costume traditionale autentice, unul din Olt - la 2.000 RON, si unul din Teleorman - la 3.000 RON, gentute tricotate de mine - la 30 - 40 RON, genti hand-made (din materiale reciclate) - intre 50 - 70 RON (detalii despre acestea pe site-ul www.oanaciufu.eu5.org), icoane pictate pe lemn - intre 70 RON - 120 RON.
La mai toate targurile de produse traditionale din Bucuresti, exista o voce care iese din zumzetul adunarilor populare. ... Farfurii pictate manual, cusaturi traditionale romanesti transpuse pe ceramica.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Sallai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Pe piata sunt putine branduri 100% romanesti care respecta retetele traditionale si acest magiun, pe care eu il folosesc des la prajituri, este intr-adevar un bun national!" Participanii au sarbatorit 100 de ani de traditie si de magiun de prune romanesc si s-au delectat cu preparate traditionale facute chiar de doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Nico, Annes si Julia Jianu au fost provocate de catre prezentatoarea evenimentului, Roxana Iliescu, sa gateasca pentru cei prezenti o selectie exclusivista de preparate traditionale.
imprima tricouri cu diverse motive traditionale. Arpad Balint va fi prezent si la alte targuri traditionale: saptamana viitoare la targul Junii, la Brasov, la sfaristul lunii mai va fi la Cluj si in iunie la Festivalul de Folclor organizat in Parcul Cismigiu.
In cadrul acestei editii, douasprezece tari, printre care si Romania, isi vor promova folclorul specific zonei de provenienta, prin programe spectaculoase de muzica si dansuri traditionale, pregatite special pentru publicul calarasean.
Valorile traditionale sunt distruse si e un paradox. ... Valorile traditionale sunt distruse si e un paradox. In tara asta mica, amarata, valorile se pastreaza.
5, Sector 3, a Expozitiei de ii si podoabe traditionale pentru doamne si pentru domni, organizata de IIANA, partenerul nostru la acest eveniment.
- rochie din dantela si bumbac (bumbac - 67% si amestec - 37%) - rochie din dantela brodata (vascoza 60% si amestec 40%) - 1.400 RON - rochie rosie din dantela (vascoza - 60% si amestec - 40%) - 1.800 RON - rochie din catifea albastra cu motive traditionale romanesti (vascoza - 60% si amestec - 40%) - 1.500 RON - rochie din catifea maro cu flori brodate (60% vascoza si 40% amestec) - rochie din catifea paietata si broderie - 2.000 RON Pentru comenzi telefonice:
Dupa ce a anuntat ca va merge sa voteze la referendum, Dragnea a fost ironizat de numerosi internauti pe Facebook, fiind intrebat daca el si partenera s-ar incadra in categoria familiei traditionale.
Puteti gasi la vanzare la standul nostru, fuste traditionale ce costa 20 RON si 40 RON, fete de masa, fete de perna, produse cu valoare pana in 50 RON, dar si seturi de botez (din bumbac) cu broderie superba - la 190 RON, care in alte parti sunt mult mai scumpe decat la noi", ne-a spus Smaralda Nedelcu.
opincarit, cusut, podoabe traditionale, realizat ii, incondeiat oua, sezatori traditionale. Suveniruri: opinci magnet, opinci breloc, opinci brosa, ii in miniatura, semne de carte, bratari tricolor, papioane tricolor, saculeti cu lavanda.
Gandirea sa era in viziunea sa o cale, prin care Osho a incercat sa adapteze invataturile traditionale orientale contextului specific al lumii contemporane.
Noutatea este ca la standul sau gasiti modele noi de rucsacuri din piele de vita si genti de piele accesorizate cu motive traditionale.
pardesie, veste, ii traditionale, sumane, pingele. Lumea a intra in panica cu coronavirusul si, din pacate, lumea nu mai vine la targ cum vedea odata.
google-analytics.com