Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (6.51 secunde)
Printre cei care sunt nemultumiti de numarul zilelelor libere sunt si cei de la PDL.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare. Drept urmare, ofertele bancare cu iz de sarbatoare nu au intarziat sa apara.
GOOGLE le ureaza romanilor "Sarbatori fericite" GOOGLE Romania si-a schimbat, marti, logoul, pentru a le ura romanilor "Sarbatori fericite". Logoul GOOGLE de marti afiseaza un peisaj de iarna, in care o sanie cu doi copii este trasa de un cal.
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
In week-end-ul trecut, sediul TopLine din Bucuresti a fost un adevarat rai al produselor cosmetice.
Ca ne-am trezit cu tot felul de sarbatori pe cap, pe care trebuie musai sa le tinem, n-ar fi rau. Dar ce ne facem cand nu dam doi bani pe ele, chit ca este vorba de cate una gen "Ziua Europei"?
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste.
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Revolta PSD este aproape de apogeu. Liderii acestuia tuna si fulgera impotriva „piratului de la Cotroceni“.
PSD va sarbatori 1 Mai in Parcul Izvor din Capitala, petrecerea implicand discursurile electorale ale lui Geoana si Diaconescu, asezonate cu mici si bere la pret de producator, in organizarea lui Marian Vanghelie Social-democratii se vor aduna, incepand cu ora 11.00, in fata Ateneului Roman, de unde, la ora 12.00, vor pleca in mars catre Parcul Izvor, pe Calea Victoriei, au relatat surse din partid.
Centrul Cultural si de Tineret Stefan Iordache impreuna cu Primaria Sectorului 5 va invita sa celebrati PRIETENIA prin muzica, fotografie si arte plastice.
Daca hotelierii de la munte jubileaza in timp ce fac sute de rezervari pentru Craciunul si Revelionul de anul acesta, oferind clientilor pachete promotionale inca din luna august, la malul marii se pare ca inca se mai poarta tratative interne in firmele hoteliere.
NU pleca azi in calatorie, nu manca struguri si uita de pieptene SCHIMBAREA LA FATA a Domnului este una dintre marile sarbatori ale crestinismului.
Icoana tarii noi o purtam in suflet!. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Revelion. Traditii culinare care aduc noroc si bunastare in anul nou Pregatirile pentru masa de Revelion sunt in toi. Anul nou vine cu traditii culinare legate de pregatirea romanilor pentru masa festiva.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Primarul Craiovei si-a reluat ieri audientele, oferindu-se sa-i primeasca pe toti cetatenii "nerezolvati" de viceprimari sau de directorii si sefii de servicii din subordine Intors la carma Primariei Craiova, Antonie Solomon si-a reluat ieri audientele.
Sute de hectare de spatii verzi din Craiova sunt pe cale de disparitie, dupa ce, potrivit modificarilor recente aduse Legii mediului, proprietarii acestora pot obtine autorizatii de construire. Primaria Craiova a permis fara temei legal schimbarea destinatiei acestor terenuri, din zone verzi in cvartale de locuinte.
Alesii locali au votat la ultima intalnire trecerea terenului aferent parcului industrial din proprietatea domeniului public in domeniul privat al municipiului Galati, respectiv in administrarea SC Industrial Parc SRL, fapt necesar pentru a da startul licitatiilor in vederea concesionarii in zona respectiva.
google-analytics.com