Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (6.13 secunde)
Ura ne mistuie pe toti, fara exceptie, iar monstrul intolerantei este mai mare decat vrem sa credem!
Prin urmare, Patriarhia Romana cheama pe toti slujitorii Sfintelor Altare si pe toti credinciosii sa savarseasca rugaciuni pentru pacea si unitatea poporului roman, pentru innoirea vietii morale si spirituale a societatii romanesti, dar si sa incurajeze dialogul si coresponsabilitatea in societate.
Toti stim ca a fi european inseamna a avea o identitate (chiar daca nu neaparat si o credinta) crestina.
TOTI vecinii l-au crezut NEBUN, dar e singurul care si-a salvat casa in fata inundatiilor catastrofale Povestea texanului Randy Wagner se aseamana foarte mult cu cea a personajului biblic, Noe. ... - Toti radeau de mine, stiu asta. Toti credeau ca sunt nebun.
Atuul tau este acela ca ii faci pe toti sa se indragosteasca iremediabil. ... Ii ajuti pe toti, neconditionat tu demonstrezi ca esti marinimos cu fiecare zi petrecuta pe acest pamant. ... Toti cei din jur te admira.
Nu suntem toti la fel. Nu toti gandim la fel. Nu toti mirosim la fel si, cu siguranta, nu toti facem la fel de mult sex, precizezeaza psihologul.
Toti am avut un nea Misu N-am sa uit niciodata ce imi spunea nea Misu, un fost gestionar care imi descria in discutiile noastre modul de gandire pe care ar trebui sa-l aiba un barbat cu mintea deschisa la nou.
E adevarat ca jurnalismul e o treaba grea, si toti sunt sub presiune, toti urmaresc ca ziarul sa apara. ... E plin de prosti care mor de grija altora, in fiecare zi citesc cum se lauda saracii singuri, ca noi sintem destepti si impartiali, toti cititorii nostri spun asta.
Ar trebui sa fie o lectie pentru noi toti ce inseamna lipsa de informatie, ce victime sigure sintem, atunci cind nu primim informatia completa.
Toti acestia au dreptul la un raspuns, iar vinovatii trebuie pedepsiti. ... Toti trebuie adusi in tribunal sa raspunda pentru faptele lor. ... Sa amintesc ca toti cei surprinsi in strada de mineri si securisti nu au avut acest „drept“, au fost pur si simplu ciomagiti.
Toti acestia au dreptul la un raspuns, iar vinovatii trebuie pedepsiti. ... Toti trebuie adusi in tribunal sa raspunda pentru faptele lor. ... Sa amintesc ca toti cei surprinsi in strada de mineri si securisti nu au avut acest „drept“, au fost pur si simplu ciomagiti.
Romanii, din cind in cind, isi fixeaza termene dupa care toti spun ca o vor duce mai bine. ... La fel gindesc si angajatii din sistemul sanitar, unde vor fi de toate pentru toti si alte categorii de bugetari care spun ca va disparea coruptia.
Care ne apasa pe toti, regretabila povara. ... pe toti, fara exceptie. ... care era plina de oameni care doreau toti sa castige. ... Toti sarira:
Cand vezi ca toti din jur fura si nimeni nu-i pedepseste, cum sa risti sa fii considerat prost si sa tragi mata de coada.
Ma pregateam sa scriu un articol inspirat de un titlu din Cosbuc, "Toti, Doamne, si toti trei", despre cei trei liberali dornici sa revina la conducerea partidului, Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Toti ne plingem de faptul ca sintem nevoiti sa dam spaga peste tot unde mergem - la doctor, functionarilor de la birourile de la care vrem sa obtinem niste acte si chiar si la angajare.
Toti vorbesc despre ce vor face ei, ca se apuca de strans ca sa-i ajute pe cei ce au ramas fara agoniseala de-o viata, toti promit de se dau de ceasul mortii, numai ca mai fac un lucru:
Sute de batrani tarandu-si sufletul pe frig, prin autobuze si tramvaie in care ii inghesuie toti pentru a obtine o hartie care sa le dovedeasca medicilor lor de familie ca au dreptul la limitatele ingrijiri gratuite la care le da dreptul intortocheatul sistem de asigurari de sanatate romanesc.
Nu numai cu mine, cu toti jucatorii. ... Nu numai cu mine, cu toti jucatorii. ... Nu stiu daca a fost tensiune, dar cred ca toti am ramas surprinsi pentru ca nu se astepta nimeni, nu era cazul, dar s-a intamplat.
Situatia foarte grava a turismului a fost confirmata de absolut toti hotelierii prezenti la intalnirea cu demnitarii, fiecare aducand exemple din ograda sa, dar care au intregit imaginea unui litoral sfasiat intre interesele operatorilor de plaja, interesati doar de profit, in detrimentul serviciilor si hotelierii ajunsi in incapacitatea de a mai oferi servicii turistilor.
google-analytics.com