Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (4.00 secunde)
La 1 octombrie, Carrefour si OttoBroker lanseaza proiectul national "Asigurari pentru toti", sub sloganul "Plateste mai putin si te asiguri mai bine!". Magazinele si standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" vor fi prezente atat in hipermarketurile Carrefour, cat si in galeriile comerciale.
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
Toti pentru unul, toti pentru toti Toate lucrurile s-au intamplat datorita energiei multor oameni care au depus efort aici: ... plecau muncitorii seara la 9 si atunci veneau toti prietenii ca sa ne ajute, fara sa le fi solicitat asta.
Toti specialistii au bagat echipele in faliment. Ma refer la tot ce inseamna specialisti in fotbalul romanesc, toti, de la antrenori, la presedinti, la conducatori de fotbal, toti. ... Pentru ca eu am castigat milioane din fotbal si toti ceilalti, in afara de Hagi, s-au nenorocit falimentar.
Keller, care a primit titlul de First Lady of Courage in SUA, a alinat suferintele ranitilor in cele doua razboaie mondiale si a facut extrem de multe pentru semenii ei, spunea ca noi toti credem ca suntem nemuritori, ca nu ni se poate intampla nimic rau.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Ca atare, pe 19 noiembrie ii va avea ca ,,frati de arme" in lupta ,,Toti pentru unul si unul pentru toti pentru muzica folk" pe Nicu Alifantis, Mircea Vintila, Doru Stanculescu, Adrian Sarmasan. ... ,,Toti pentru unul si unul pentru toti".
El a pecizat ca, probabil, peste ani Revelionul va fi serbat de toti bucurestenii pe strada.
Marea Unirea este incununarea jertfei supreme dar si a talentului politic al unor mari patrioti, toti uniti de o putere mai mare ca ei, toti insufletiti de un ideal aflat dincolo de orice interes marunt.
Chipul lui ii atragea pe toti. ... Ascultati-ma toti, ca va spun adevarul!” Cat este de mare rabdarea Ta, Doamne Atotputernice! ... Toti au ramas incremeniti de cuvintele Eugeniei. ... Atunci a dat porunca imparatul ca toti crestinii sa jertfeasca idolilor, de nu, sa moara.
In curand, in cinematografele din Romania va rula filmul Pentru toti banii din lume - All the Money in the World (2017).
Aici, toti suntem si hoti si pagubiti in acelasi timp, toti suntem victime si calai dintr-un sigur foc! ... Oricum, s-a dovedit ca, in ciuda explicatiilor oferite pe fuga de cei care sunt in masura sa vorbeasca, pana la proba contrarie, toti suntem vinovati.
Din grupul de studenti care participa la experimente, toti, cu exceptia unuia dintre participanti, erau complici (actori), iar scopul real al studiului era sa se vada modul in care participantul real reactioneaza la comportamentul complicilor.
Thorbjorn Jagland, de a face ca aceasta initiativa sa devina realitate si Institutul European al Romilor sa devina functional incepand cu primavara lui 2015.In orice caz, data fiind sustinerea constanta si importanta pe care domnul George Soros a avut-o fata de cauza populatiei rome din Europa, sunt convins ca isi doreste ca eforturile sale sa fie continuate intr-un mod concret si, din perspectiva infiintarii Institutului European al Romilor, sunt convins ca isi va folosi toate abilitatile de mediator pentru a aduce toti decidentii la aceeasi masa si pentru a-i convinge de necesitatea acestui demers.
"Veniti, toti cei care ma iubiti, si ma sarutati cu saruta­rea ce mai de pe urma, ca de acum nu voi mai umbla, nici nu voi mai vorbi cu voi!" Si doua dintre stihiile cantate adreseaza o che­mare asemanatoare:
aceste caricaturi ar trebui sa amuze, nu sa starneasca ura sau, zeita ratiune si morala naturala ne dicteaza sa raspundem la caricatura tot cu o caricatura, nu cu gloante si ura, si tot felul de poezii d-astea repetate de toti oamenii intelepti si responsabili care ne guverneaza si ne informeaza.In realitate, pe mine ca si crestin, caricaturi precum cea de mai sus nu ma amuza deloc.
In calitate de reprezentant al romanilor din strainatate in Parlamentul Romaniei, doresc sa salut demararea programului Dialog cu Diaspora pe teme consulare, lansat de Ministerul Afacerilor Externe la inceputul acestei saptamani si sa ii felicit pe toti cei care si-au adus contributia la realizarea acestui program.
In anul 2015 toti bugetarii se pot bucura de salarii marite intre 10% si 26%.
In anul 2015 toti bugetarii se pot bucura de salarii marite intre 10% si 26%.
Linia de baza este faptul ca toti extraterestrii sunt vazuti la bordul acelorasi OZN-uri, toti executa aceleasi proceduri si activitati, toti lucreaza pentru un acelasi scop si toti sunt parte a aceluiasi program.
google-analytics.com