Cautare

6982 de rezultate pentru "toti" (7.54 secunde)
Candidez ca sa reprezint toti oamenii, indiferent de ideologia sau de afilierea lor politica. ... Ca presedinte independent, voi lucra deschis cu toate partidele, cu toti politicienii, cu toate ONG-urile, sindicatele si organizatiile civile, cu toti primarii tuturor satelor, comunelor si oraselor.
Cine cu cine s-a vazut, cine cu cine a vorbit mi se pare mai putin important pentru ca, in ceea ce-i priveste pe ei, s-au vazut toti cu toti, au vorbit toti cu toti.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca va lucra cu toti care pot sa tina ritmul si pasul cu el si ca nu porneste cu un "bagaj negativ" si resentimente, promitand "ceea ce merita" si celor care l-au sustinut, dar nu au obtinut functii, potrivit NewsIn.
Stupefiant pentru toti cei care nu l-au votat, dar mai ales pentru cei care l-au votat, cel care a ajuns presedinte prin voturi aduse din strainatate avea sa declare, la radioul national, ca "nu ma simt singurul responsabil pentru soarta tarii. Toti 22 de milioane de romani suntem responsabili"!
Daca documentul respectiv era vreo victorie a intereselor si "strategiei" dlui Basescu, am fi avut parte, desigur, de o zgomotoasa declaratie in direct, cu un hahait adecvat la ore de varf, ca sa stie tot Poporul ca teroristul nr.1 al tarii deja isi face bagajele pentru Bucuresti si ca toti rromanii vor trai mult mai bine si vor fi de-a dreptul fericiti dupa ce Omar Hayssam va fi repatriat...
Consiliul National Executiv al Partidului National Liberal a stabilit, miercuri, 9 martie a.c., ca toti parlamentarii PNL vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate" si vor vota pentru sanctionarea actualului guvern.
Doresc ca pana la data de 30 septembrie sa avem stabiliti toti candidatii PSD la functiile de primar din judetul Bihor. ... Negocierile in USL se vor purta la final, dupa ce am stabilit toti candidatii, strict de catre echipa de negociere a PSD Bihor.
Ar fi un dezastru si pentru toti incompetentii cocotati in functii publice, pentru toti infractorii care au fraudat alegerile, pentru toti coruptii care au tepuit bugetul statului. Toti acestia nu vor sa lase din maini fraiele Puterii si pentru asta sunt dispusi sa faca orice!
In toti acesti ani, PSD a avut diferiti sefi de campanii electorale: ... Daca domnul Ponta doreste sa stie de unde vin datoriile partidului, il invit sa ii intrebe pe toti aceia care, intre 2005 si 2010, s-au ocupat direct de finantele partidului.
In toti acesti ani, PSD a avut diferiti sefi de campanii electorale: ... Daca domnul Ponta doreste sa stie de unde vin datoriile partidului, il invit sa ii intrebe pe toti aceia care, intre 2005 si 2010, s-au ocupat direct de finantele partidului.
Cine nu doneaza indemnizatia de parlamentar nu va mai fi pe liste Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca toti parlamentarii USL sunt obligati sa isi doneze indemnizatiile din lunile in care sunt in protest parlamentar, cei care nu o vor face urmand sa "paraseasca" partidele care formeaza Uniunea.
"Vor fi toti prezenti" PSD si PNL promit o mobilizare fara precedent, apeland chiar si la deputatul Ioan Chisalita, care in urma unui accident rutier s-a aflat in ultimul an in imposibilitatea de a veni la parlament.
Ca toti parlamentarii PSD de Constanta, face parte din cercul ocult al oamenilor lui Mazare - la fel e fratele lui Mazare, fiul fostului prefect Martin sau ceilalti parlamentari pesedisti. ... Pai, hai monser sa ne inscriem toti in partid si sa devenim toti consuli, ca se poate!
Gigi Becali, cu toate neajunsurile lui, e mai valoros prin autenticitate decat toti fariseii. ... Au fost mereu idealisti, in loc sa castige din politica, asa cum fac toti, dimpotriva, au contribuit cu castigurile lor pentru o idee.
Ziua Armatei este un moment cu valoare de simbol, o zi importanta pentru toti cei care imbraca haina militara, dar si pentru intreg poporul roman, un bun prilej pentru a sublinia rolul de institutie fundamentala a statului pe care Armata l-a avut si continua sa il aiba.
Ma alatur premierului Victor Ponta, care a declarat ca pentru noi, pentru toti cetatenii Romaniei, ca de altfel pentru toti oamenii de pe toate continentele, Nelson Mandela a intruchipat vointa, determinarea si curajul de a lupta si de a reusi pentru demnitate umana, dreptate, egalitate si libertate:
Toti liderii ar trebui sa invete de la acesta ce inseamna verticalitatea si lupta pentru propriite principii etice si idealuri nationale.
Toti cei care, asa ca noi, social democrati, cred in rolul esential al serviciilor publice, trebuie sa se gandeasca in permanenta la modul in care ele pot deveni mai bune, mai eficiente, mai folositoare romanilor.
Acum doua zile, Partidul National Liberal a lansat spre dezbatere publica proiectul sau de guvernare, concomitent cu apelurile co-presedintilor PNL-ului de a chema la discutii toti potentialii parteneri politici pentru a crea o majoritate in scopul aducerii PNL la guvernare.
Avand in vedere numeroasele probleme cu care se confrunta intregul personal al finantelor publice, precum si lipsa de preocupare de care au dat dovada toti ministrii care s-au perindat in decursul anilor la conducerea ministerului, consideram ca nu este departe ziua in care toti lucratorii MFP se vor solidariza", a precizat liderul de sindicat al GF Bihor.
google-analytics.com