Cautare

58241 de rezultate pentru "toti pentru unu toti la spital" (4.00 secunde)
Am refuzat constant ceea ce toti pacientii si rudele acestora ofera in toate spitalele din tara.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit Un elicopter SMURD s-a prabusit in lacul Siutghiol din Constanta. ... Medicul Laura Vizireanu a fost resuscitata, dar a murit la spital. ... Toti cei patru membri ai echipajului care se aflau in elicopterul SMURD au decedat.
Decizia de ieri a Curtii Constitutionale a salvat-o pe Monica Macovei, care isi pastreaza functia de ministru al Justitiei cel putin pana la inevitabila restructurare guvernamentala, care va avea loc, se pare, chiar zilele acestea, dupa intoarcerea premierului Calin Popescu Tariceanu din Japonia.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? ... - Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. ... - Alta tampita, Voicu, de la A3, care zice pe post:
Mi s-a propus anestezie generala pentru tratamentul copilului la dentist. ... MIRUNA IOANI) Cat de necesara e anestezia generala la un copil mic, e intrebarea de pe buzele tuturor. ... Am tratat, la viata mea, si copii mici, dar am si trimis la spital, pentru anestezie generala.
Toate acestea sint realitati, pot fi vazute de oricine are curiozitatea sau oricine este bolnav si merge la un spital pentru a fi tratat. ... Noul prefect, Cristi Roman, plecind de la un articol publicat in Monitorul, a ordonat, nu demult, un control la acest spital.
Aurel Nechita, facind referire la pachetul de legi din Sanatate pentru care Guvernul Tariceanu isi va asuma raspunderea.
Christian Ciocan a ajuns la spital Surse medicale declara ca in urma cu ceva timp, Christian Ciocan a efectuat un consult la un spital din Capitala.
cinci experiente uluitoare O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta.
sa se construiasca un oras in care toti oamenii sa fie fericiti. ... Fiind numar transcendent, adica nu se poate obtine exact prin operatii algebrice cu numere intregi, PI nu este construibil geometric (aceasta este principala cauza pentru care cuadratura cercului nu poate fi rezolvata).
Solutia lui Zgonea pentru ca Basescu sa-si dea demisia Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a oferit, miercuri, solutia pentru ca Traian Basescu sa demisioneze.
Timpul este esential la UPU, pentru ca aici incepe lucrarea medicului cu Dumnezeu pentru smulgerea vietii din umbra mortii. ... - De la inceput ati vrut sa faceti medicina de urgenta? - Cand am ales la rezidentiat medicina de urgenta, la noi, nu era inca o specialitate foarte bine conturata.
Specialistii de la Nordtheastern University Boston au realizat o simulare de laborator a probabilitatii extinderii Ebola in diferite zone ale lumii. Modelul matematic este construit pe baza dinamicii si specificului de raspandire a epidemiei declansate la inceputul anului 2014.
Prea putini bani pentru prea multi oameni bolnavi. A fost intodeauna scuza prin care cei care au chivernisit vremelnic sistemul sanitar, fie la nivel mic, de directori de spitale, sau in mare, ca ministri, au motivat tratamentele uneori inumane la care sint supusi unii pacienti.
Urgenta incepe sa semene pe zi ce trece tot mai mult cu un serviciu modern dintr-un spital european. Lucrarile de renovare incepute acum doua luni la Spitalul din Craiova cu bani de la consiliul judetean se apropie de final.
Autoritatile sanitare continua cercetarile in cazul toxiinfectiei alimentare de la complexul Brates din Venus (foto). Reamintim, in acest context, ca 26 de turisti cazati la unitatea mai-sus mentionata au ajuns, pe data de 20 iulie a. ... , la spital dupa ce au consumat mamaliguta cu branza si smantana.
Dan Magheru, directorul DSP Hunedoara, spune ca la cele doua sectii de la Vulcan nu se justifica numarul de paturi si ca numarul pacientilor de aici este in scadere.
Claudiu Pop, Bogdan Hossu, Ovidiu Muretan, Pavel Mercea, Simona Badea ti Nicolae Avram s-au prezentat, ieri, in fata Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie Oradea pentru a preda conducerii unitatii cele trei aparate de aer conditionat.
"Ca director al celui mai mare spital din judetul Galati, spital care mai deserveste si judetele limitrofe in cazuri de urgenta, raspund atit de buna functionare a spitalului, de aprovizionarea cu materiale sanitare si medicamente, dar si de calitatea actului medical si de etica intregului proces." Timp efectiv de lucru:
google-analytics.com