Cautare

58273 de rezultate pentru "toti pentru unu toti la spital" (4.01 secunde)
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N. ... Victima a ramas internata la spital. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G. ... Virginia a ramas internata la spital. ... La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V.
La data de 17 martie 2011, ora 12:10, S. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Tascu, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, ranirea usoara a lui B.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. ... La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. ... Doina a ramas internata la spital. ... La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 13:00, A. ... Veronica a ramas internata la spital.
La data de 23 septembrie 2011, in jurul orei 08:00, J. ... 111, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers catre stanga, moment in care a acrosat un autoturism marca Ford, condus de G.
Doi conducatori de moped din Gorj au ajuns la spital, dupa ce au fost implicati in accidente rutiere produse azi noapte.
Raportul dintre populatia angajata si cea care beneficiaza de bani de la stat este de unu la patru, dublu fata de media nationala. ... De la 1 ianuarie 2008, la aceste cifre se adauga 123.000 de alocatii de stat pentru copii.
Ponta si Antonescu spun ca USL va castiga alegerile si va guverna cu sau fara Basescu presedinte Liderii Uniunii Social Liberale, Victor Ponta (PSD) si Crin Antonescu (PNL) au raspuns, marti seara, la Antena 3, afirmatiilor presedintelui Traian Basescu cu privire la faptul ca USL nu va putea primi guvernarea chiar daca obtine 51% la alegerile din 2012 decat daca cele doua formatiuni fuzioneaza.
Ar fi de mirare daca ai sti despre Romania mai mult decat faptul ca ai acolo un locsor unde bravii tai militari, cand nu se incaiera din pricina diferitelor fufe de prin servicii(ca la voi serviciile sunt dambla mai mare ca oriunde in lume!), vor monta niste fierotenii din scutul anti-racheta, spre bucuria celor care le produc, scump si prost.
Natura tine cu tot dinadinsul sa-l contrazica pe presedintele Traian Basescu si sa umfle acel procent de numai unu la suta din teritoriul tarii aflat sub ape.
Inainte de europarlamentarele din mai 2014, Crin Antonescu a anuntat netam-nesam ca va demisiona de la conducerea PNL daca partidul nu obtine cel putin 20 la suta. ... - Va mai amintiti de acel 20 la suta, procentaj asumat de Crin Antonescu inainte de europarlamentare?
Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat miercuri ca PDL vrea sa aiba premierul viitorului Executiv si sa fie partidul "numarul unu" la guvernare, iar partenerul de alianta sa fie rezonabil "in ceea ce priveste impartirea responsabilitatilor".
Zodia numarul unu la iubit este: ... Berbec Zodia Berbec este numarul unu la iubit. ... Va trai iubirea la cote maxime: fie isi gaseste jumatatea, fie se indragosteste din nou si are parte de aventuri, fie duce relatia la alt nivel:
Bulevardul Unirii se inchide, sambata, de la ora 6.00 pana a doua zi la ora 23.00, intre Piata Constitutiei si Bulevardul Regina Maria, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Primariei Capitalei.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Scurt portret al unui OM FRUMOS, care-a plecat la cer - Gica Voicu (Autoare:
OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica.
Am vorbit cu violoncelistul roman care a sarit de la etaj cand i-au spart politistii usa (Autoare:
Am refuzat constant ceea ce toti pacientii si rudele acestora ofera in toate spitalele din tara.
google-analytics.com