Cautare

58273 de rezultate pentru "toti pentru unu toti la spital" (6.17 secunde)
Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
Pentru primari se anunta vremuri grele in 2012. Legea bugetului de stat pe acest an le interzice demararea unor noi investitii daca nu si-au platit datoriile pentru lucrarile finalizate deja.
Nu este o gluma, ci una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca persoanele care ravnesc la fotoliul de manager. Pana in luna decembrie, Ministerul Sanatatii Publice va trebui sa organizeze concurs pentru ocuparea posturilor de manageri de spital, detinute in momentul de fata de interimari.
La fiecare 4 minute, o persoana este victima a acestei boli. ... Profesorul Yves Samson, seful unitatii de urgente cerebrovasculare de la Spitalul Pitie-Salpetriere Paris, unul dintre cele mai moderne centre de acest gen din lume, prezinta in cotidianul Le Figaro sase informatii esentiale despre accidentul vascular cerebral.
"Am venit la spital cu nepotul, ca are rosu in git si nici nu mai poate inghiti. ... Sa speram ca pentru guvernanti, care vor rezolva problemele din sistem si nu pentru amaritii de bolnavi, cotizanti ai unui sistem falimentar, ce au tras ieri o spaima sora cu moartea.
Deliei Antal nu-i mai prieste vremea de la Londra.
Anul acesta de Craciun, Delia Antal petrece la Londra, in casa noua. Actrita si regizoarea filmului "D’ORA" si-a chemat mama in Marea Britanie, pentru a-i arata noul ei apartament si a petrece sarbatorile impreuna.
Licitatia prin care ar fi urmat sa fie vindute activele Textilei Ardeleana, programata pentru ieri, a fost aminata dupa ce executorul judecatoresc Ioan Michis a suferit un infarct si nu s-a mai putut prezenta la licitatie.
Este vorba despre Annely Cole, fosta componenta a trupei Sweet Kiss (faimoasa pentru piesa "Alin, Alin" si multe altele). "Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control.
Adina de la Heaven a avut o perioada stresanta in care a muncit pana la epuizare si a ajuns la spital, pe perfuzii. A lansat un nou single si un nou videoclip la piesa LA LA LOVE. A alergat la concerte si intalniri si s-a resimtit.
Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti. Este a doua de acest gen, prima functionand la Spitalul de Urgenta Floreasca.
La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 08:10, T. ... Cand a ajuns la intersctia cu str. ... Gruia, care au ramas internati la spital. ... La data de 8 iulie 2011, in jurul orei 08:30, C. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Campania electorala de la Colonesti s-a transformat vineri intr-un camp de lupta. Sase  participanti la manifestatie au ajuns la spital cu rani dupa o rafuiala intre membrii PSD si PD-L. ... Aflati intr-un mars electoral prin comuna, membrii PSD s-au luat la bataie cu cei de la PD-L.
Subiectul zilei la HotNews: ... " Adrian Sobaru, angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul salii Parlamentului in care se dezbatea motiunea de cenzura, este pazit la usa salonului din spital.
O publicatie araba si una americana scrie ca fostul presedinte egiptean, in varsta de 82 de ani, ar fi intrat in coma sambata, la o zi dupa ce a cedat puterea armatei si s-a retras in statiunea Sharm el-Sheikh.
"Parfumul" specific camerelor de spital, mirosul inconfundabil de medicamente sunt lucruri greu de uitat odata intrat in contact cu ele. Vizitele in spital sunt un adevarat calvar, mai ales ca, la plecare, acest iz insuportabil se impregneaza parca si in haine.
Augustin Zegrean, in spital, dupa ce a cazut pe gheata Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost internat intr-un spital din Bucuresti, cu fractura de col femural, dupa ce a cazut, luni seara, pe gheata, la intrarea in Parcul Herastrau.
Potrivit regulamentului sedintelor comune ale celor doua Camere, raportul se trimite direct CCR in termen de trei zile de la depunerea acestuia.
Bush, fostul presedinte al SUA, la Terapie Intensivă in spital Fostul presedinte american George H.W. Bush se afla la Terapie Intensiva intr-un spital din Houston inca de duminica, din cauza unei febre persistente, potrivit BBC News.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 22.30, P. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Liviu Rebreanu, nu a acordat prioritate la efectuarea virajului la stanga ocazie cu care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Audi A6, condus de Z.
google-analytics.com